İnşlh tek benimki kuruntuda kalsın başka birşey istemiyrm. Bide eşimi kaybetmeyi hiç istemiyrm. Bütün korkularım bunlar beynimi kurcalayan düşünceler. Allah korusun aldattıysa yapıcağım tek bişey var onunda dediği gibi hiçbişey eskisi gibi olmaz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ama otele gelmek istemedi ve ben konuyu açınca demedi ben yeni gittim dün ordaydım diye. Bilmiyrm inanki bende o gelmezse benimde gitmemin önemi yok dedim.
Bunun üstüne şak diye diyecektin işte otel mesajını gördüm ne işin vardı ozaman diye
O kadar rahattı ki anlatamam ben çok tedirgindim o daha bana ikide bir Canın mı sıkkın diye sordu durdu onun dünkü hareketlerini söyledim işte yerde yatma mevzusunu falan bana ndn takılıyosunki buna dedi. Bende ona senin bir sıkıntın yok demi benimle bilmeden yanlış bişey mi dedim gibisinden konuştum. Bana buna takılabileceğini hiç düşünmedim dedi. Otel mevzusu olmasa tamamda ama otel ve aradaki 5 saat kayboluş canımı sıkıyo.
Ben oteli zaten aradım bugün yazdımda buraya evet giriş yapılmış dediler bana dedim yanlızmıydı benim bilgi verme yetkim yok deyip çat diye kapattılar.
"vay sen bana güvenmiyor musun?..." diye bu konuda üste çıkan bir kocası varmış konu sahibesinin. diyememesi bu yüzden. eğer bir şey yoksa adamı kendimden soğutmayayım korkusu...
şahsi fikrim aldatsa da aldatmasa da bu konuda onunla iletişim kurmanız çok zor. adam kestirip atıyormuş. ben bunu her halukarda üste çıkma olarak algılarım.
Ben oteli zaten aradım bugün yazdımda buraya evet giriş yapılmış dediler bana dedim yanlızmıydı benim bilgi verme yetkim yok deyip çat diye kapattılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?