Aldatılsanız naparsınız?

Konusahibinin esi dün saat 9da hotele gitmis yani ayirtmis, bugün isyerinde sorgu suale cektigi kisidende dün sabah iste olmadigini saat bire dogru ise geldini ögrenmis,albuki evden 8 de ise diye cikmis, aksam kötü davraninca gece telefonunu karistirip hotel mevzusunu ögrenmis, bugün isin pesine düsmüs... Yani esi dün 9-13 hotelde oluyor, ise geliyor, aksam normal saatte eve geliyor, ters davraniyor, hotelden hic bahsetmiyor, kadin süphelenince gece telefonu karistirip hotel rezervasyonunu görüyor ve süpheleniyor... Benim anladigim olay bu... Aldatmismidir bilemem ama, masaja falan gittiyse neden bahsetmiyor ters davraniyor düsündürücü... Insallah unutmustur stresten sizde bosuna kuruntu yapiyosunuzdur... Allah yardimciniz olsun...

Son düzenleme:
aldatılıyor musunuz?
emin olun önce ..
sonuc nedir ?

İnşlh tek benimki kuruntuda kalsın başka birşey istemiyrm. Bide eşimi kaybetmeyi hiç istemiyrm. Bütün korkularım bunlar beynimi kurcalayan düşünceler. Allah korusun aldattıysa yapıcağım tek bişey var onunda dediği gibi hiçbişey eskisi gibi olmaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne yaptınız merak ettim?

Arkadaşım eşim otel mevzusuna hiç girmedi yemek boyunca beni sıkıştırdı bir sıkıntın mı var diye ve ben en sonunda bütün sıkıntımın o olduğunu dün bana ve çocuklara neden öyle davrandığını sordum. İşlerin stresi herşeye koşmaktan yoruldum dedi bana bende sen hep bu tempoda olan bir insansın bu sadece dün veya hayatımızda yeni olan bişey değil dedim. Ha bide konuşma arasında Dedim şu günlerde bende çok stresliyim bi spa masaj fena olmaz dedim. İster sen rezerve et ister ben edeyim dedim. O işlerinin çok yoğun olduğunu annemi alıp gidebileceğimi söyledi. Bilmiyrm CNm adam eskisi gibi ilgili ve sevecendi.

Ama otele gelmek istemedi ve ben konuyu açınca demedi ben yeni gittim dün ordaydım diye. Bilmiyrm inanki bende o gelmezse benimde gitmemin önemi yok dedim.

hemen bu şekilde düşünmeyin belki size söylemediği ama canını sıkan bişey vardır?

Ama otele gelmek istemedi ve ben konuyu açınca demedi ben yeni gittim dün ordaydım diye. Bilmiyrm inanki bende o gelmezse benimde gitmemin önemi yok dedim.

Bunun üstüne şak diye diyecektin işte otel mesajını gördüm ne işin vardı ozaman diye

O kadar rahattı ki anlatamam ben çok tedirgindim o daha bana ikide bir Canın mı sıkkın diye sordu durdu onun dünkü hareketlerini söyledim işte yerde yatma mevzusunu falan bana ndn takılıyosunki buna dedi. Bende ona senin bir sıkıntın yok demi benimle bilmeden yanlış bişey mi dedim gibisinden konuştum. Bana buna takılabileceğini hiç düşünmedim dedi. Otel mevzusu olmasa tamamda ama otel ve aradaki 5 saat kayboluş canımı sıkıyo.

Bunun üstüne şak diye diyecektin işte otel mesajını gördüm ne işin vardı ozaman diye

"vay sen bana güvenmiyor musun?..." diye bu konuda üste çıkan bir kocası varmış konu sahibesinin. diyememesi bu yüzden. eğer bir şey yoksa adamı kendimden soğutmayayım korkusu...

şahsi fikrim aldatsa da aldatmasa da bu konuda onunla iletişim kurmanız çok zor. adam kestirip atıyormuş. ben bunu her halukarda üste çıkma olarak algılarım.

canım otel konusunu açık açık sor lütfen...bencede malesef öyle bişey olmuş olabilir..
belkide vicdan azabından o gece seninle uyumak istemedi.

üstelik otele gidelim diyorsun ve yalan söylüyor.
sen sakince söyle gittiğini biliyorum neden gizledin de..bakalım ne dicek sana.

niye kendine dert ediyosun anlamıyorum ya otele git bu tarihde bu satte eşin oraya gitmişmi kimle gitmiş oteli yetkilisiyle görüş sor yada direk yekden sor otele gittiğini biliyorum şaşırdım bana gideceğini söylemedin bekledim gittin geldin hala söyelemedin de hayırdır ne ya niye geriyorsu kendini

Ben oteli zaten aradım bugün yazdımda buraya evet giriş yapılmış dediler bana dedim yanlızmıydı benim bilgi verme yetkim yok deyip çat diye kapattılar.

öyle olmaz o iş ya oraya git yada direk müdür falan iste eğer bukadar dert ediyosan gidip müdüre izah et durumu kaçda giriş yaptığını çat diye bulurlar hemen kapının kamera kayıtlarına bakın herşey digital artık kolay ama şuda var eşin bunları duyarmı yada eşine sor direk ya veridği tepkiye göre bakacaksın artık

Gizlerse güvenmez tabii konu sahibinin de biraz sesini çıkarması lazım:44:

Eşim grisi olan birisi değil bilmiyorum onun için bişey ya siyah ya beyaz. Dediğim gibi 8 yıldır beraberiz ve hiç güven problemi yaşatmadı bana. Her zaman iyi sevecen yaklaştı her konuda yardımcım oldu beni benden çok düşünen birisi. Sanırım benim korkum onu kaybetmek.

ozaman arkadaşım git otele müdürle yalnız görüş durumu anlat deki eşimin bilmemesi lazım eğer tek geldi ise vs ama buraya giriş ve içerdeki spa ya giriş yerine vs bakmam lazım ona göre davranacam atıyorum mahkemeye başvuracam vs gibi şeyler söyle bi şekilde gizlice bak

Uğraşma ve kafana bu kadar takma bence.. Sen kendini yiyip bitirince ne oluyor? var sayalım aldatmış peki ispat edince eline ne geçecek? şayet yapıyorsa böyle bişey zaten ayağına dolaşır..

arkadaşım onun gri si yoksa 9 dan 1 e kadar nerdeymiş direk sor napmış ne etmiş bu olanlar senin korkularınmı sadece

Ya otel arkadaşının ve samimiler.resepsiyonist bile şaşırdı ben aradığım zaman. Anladılar ne niyetle aradığımı beni kestirip attı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…