• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıyor muyum onu?

Ben ilişkinizi tükettiğinizi düşünüyorum. Aynı evde dipdibe olunca özlem heyecan vs.. bitmiş sanırım. Biraz birbirinizi özlemeyi deneseniz. Faydası olabilir.

Bence hayranlık ...sevgilinden ayrılma ..zaten o tip adamlsrın peşinde çok kadın var ..ateşe atma kendini üzülürsün ..adam iki takılır sonra sıkılır senden ..

Sevgilini seviyorsun ama aklın diğerinde, alenen hoşlanıyorsun. Aldatma olup olmadığına ben karar veremem ama hayatındaki kişiyi sevdiğini söylemene rağmen aynı anda başka birinden hoşlanabiliyorsan bence sevgilinle gelecek planları yapma. Aksi halde bu kişiyi unutursun ama ilerleyen zamanda başka birilerinden yine hoşlanma ihtimalin var.İyi düşün taşın derim.

Ikisini bir den idare et :işsiz:
hey allahim ya nisnalini seviyorsun digerine saplantilisin.
Nisnalindan ayril sevmiyorsun kendini kandirma
Akademisyende sana bakacak degil bir kere etik degil
Sen yoluna bak

bilmiyorum dönem dönem böyle garip şeyleri yaşama heyecanları geliyor. Yurtdışına kaçayım çılgın bi bir ay geçireyim gez toz iç vesaire.
Su yurtdisina kacarak cilgin yasamak isteyenlerin dusunce tarzini kabullenemiyorum.
yurtdisini ozgurluk mekani diye bellemeyin, sorumluluklari var, sikintilari var. Siz cilgin hayati Turkiye sahillerinde yasmaya bakin cunku dunyanin en guzel sahilleri (idi)oralar.

Biraz zamana bırakın derim. Bir kaç ay içinde kafanızda bazı şeyler oturur. Aldatma mı değil mi bilemiyorum ama insanız kafamız karışıyor.

Merhaba,
neredeyse 2 senelik bir birlikteliğim var. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz fakat kendi açımdan şöyle bir durum gelişti. Ders aldığım bir hoca var zannediyorum 35 36'larında kendisi. Onu rüyamda gördüm sevgiliydik vesaire. Sonrasında etkisinden kurtulamadım. Geçen yıl da bir defa görmüştüm hatta biraz farklı bir boyutta bi rüyaydı... Bir kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Numarasını buldum sonra sildim. Fotoğraflarına bakıyorum yorum yapan kadınları kıskandığımı fark ettim. Geçen seneki rüyamdan sonra da bir kaç gün etkisinde kalmıştım geçmişti. Görünce elim ayağım dolanıyor heyecanlanıyorum ama bazen de hiç umurumda olmuyor. Şimdi ben ne yapayım? Çok büyük ihtimal ailemin benden 15 16 yaş büyük olduğu için kıyameti kopartacağı olup olmayacağı muallak bir sevdanın peşinden mi koşayım? Açılamam 2 sene daha ders alıcam. Hatta yüksek lisansı var yüksek lisans için görüşüyoruz o hocayla belki devamı bile olacak. Yıllarca konuşamam o konuda. Velevki konuşayım napayım 2 yıldır sevdiğim adamı mı terk edeyim? Aynı evde kalıyoruz. evli gibiyiz artık. Ben niye böyle oluyorum. Sevgilimi çok seviyorum. Son zamanlarda biraz koptuk diye mi? monotonlaştık heyecan arayışına mı girdim bilmiyorum kafam Allak bullak. Hayır sanki ayrılsak koskoca akademisyen bana bakacak. Ben ağzımı açıp konuşacak konuma gelene kadar adam kırk yaşına gelecek belki de birini bulup evlenicek. ÖTeki yandan sevgilimden ayrılmak bile korkunç geliyor bana o benim hayatım onsuz yaşamın sonrası yok gibi. Kafayı yedim galiba teşekkürler.

Belki de:
1) Sevgilinden koptunuz ve kacmak icin bahane ariyorsunuz ancak " bitti " demeye cesaretiniz yok, disaridan gelen bir stimulusa kapi acip, o sekilde halletmeye calisiyorsunuz.
2) Hocanz kocanizdan daha olgun, donanimli ve yeterli, daha yakisikli veya DNAsi sizin istediginiz gibi. Onun kokusu daha hos belki de. Oyleyse yapacak bir sey yok, onu secmissiniz demektir.
3) Hocaniz daha cok kazaniyor ve harciyor, yani maddi cekim var ve gecmis olsun golddigger oldunuz, sonunda onun maddi durumunda birini istiyorsunuz demektir.

bence siz bir sure yalniz kalin. Akliniz basiniza gelsin. Ruhunuzu hocalardan ve kocalardan uzak bir yerde dinlendirip bu uc siktan hangisi oldugunu, hatta 4. de olabilir, karar verip harekete gecin.

Bu kadar basit yani.

O senin hayatın ? Ama bir başkasındanda etkileniyorsun. Dünya gibi sende dönüyosun arkadasım :KK12:

Belki de:
1) Sevgilinden koptunuz ve kacmak icin bahane ariyorsunuz ancak " bitti " demeye cesaretiniz yok, disaridan gelen bir stimulusa kapi acip, o sekilde halletmeye calisiyorsunuz.
2) Hocanz kocanizdan daha olgun, donanimli ve yeterli, daha yakisikli veya DNAsi sizin istediginiz gibi. Onun kokusu daha hos belki de. Oyleyse yapacak bir sey yok, onu secmissiniz demektir.
3) Hocaniz daha cok kazaniyor ve harciyor, yani maddi cekim var ve gecmis olsun golddigger oldunuz, sonunda onun maddi durumunda birini istiyorsunuz demektir.

bence siz bir sure yalniz kalin. Akliniz basiniza gelsin. Ruhunuzu hocalardan ve kocalardan uzak bir yerde dinlendirip bu uc siktan hangisi oldugunu, hatta 4. de olabilir, karar verip harekete gecin.

Bu kadar basit yani.
ne güzel açıklamışsınız

Merhaba,
neredeyse 2 senelik bir birlikteliğim var. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz fakat kendi açımdan şöyle bir durum gelişti. Ders aldığım bir hoca var zannediyorum 35 36'larında kendisi. Onu rüyamda gördüm sevgiliydik vesaire. Sonrasında etkisinden kurtulamadım. Geçen yıl da bir defa görmüştüm hatta biraz farklı bir boyutta bi rüyaydı... Bir kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Numarasını buldum sonra sildim. Fotoğraflarına bakıyorum yorum yapan kadınları kıskandığımı fark ettim. Geçen seneki rüyamdan sonra da bir kaç gün etkisinde kalmıştım geçmişti. Görünce elim ayağım dolanıyor heyecanlanıyorum ama bazen de hiç umurumda olmuyor. Şimdi ben ne yapayım? Çok büyük ihtimal ailemin benden 15 16 yaş büyük olduğu için kıyameti kopartacağı olup olmayacağı muallak bir sevdanın peşinden mi koşayım? Açılamam 2 sene daha ders alıcam. Hatta yüksek lisansı var yüksek lisans için görüşüyoruz o hocayla belki devamı bile olacak. Yıllarca konuşamam o konuda. Velevki konuşayım napayım 2 yıldır sevdiğim adamı mı terk edeyim? Aynı evde kalıyoruz. evli gibiyiz artık. Ben niye böyle oluyorum. Sevgilimi çok seviyorum. Son zamanlarda biraz koptuk diye mi? monotonlaştık heyecan arayışına mı girdim bilmiyorum kafam Allak bullak. Hayır sanki ayrılsak koskoca akademisyen bana bakacak. Ben ağzımı açıp konuşacak konuma gelene kadar adam kırk yaşına gelecek belki de birini bulup evlenicek. ÖTeki yandan sevgilimden ayrılmak bile korkunç geliyor bana o benim hayatım onsuz yaşamın sonrası yok gibi. Kafayı yedim galiba teşekkürler.
koskoca akademisyen dediğin normal bir insan aslında sana bakar bakmaz mı hem de çıtır kız ona bakarken..
sen ondan hoşlanıyorsun belliki
ama erkek arkadaşını sevmiyor musun? yani başkasını severken ondan hoşlanabilmen garip
bence erkek arkadaşına olan duygularından bir emin olman gerekiyor gibi o_O

Merhaba,

Aldatmıyorsunuz ama dediğiniz gibi monotonluktan sıkılmışsınız heycan arıyorsunuz bi an düşününce heycanlanıyorsunz ama sonra vicdan azabı. Sonunda büyük pişmanlık duyacağınz hiç bi işe kalkışmayın derim kendinize ket vurabilirsinz bence bu konuda fotoğraflara bakmayarak aklınıza getirmeyerek onu herhangi bi hoca olarak görerek çnkü siz zarar görürsünz bu şekilde. Sizi anlıyorum çünkü benim 6yıllık bi ilişkim var monotonluğu varın siz düşünün. Bana tek bi kişiyle değil ama bazen böyle şeyler oluyor hani herşeyine alıştığnz ezberledğinz hatta çook sevdiğinz adam dışında aklınz bazen başka şeylere acaba mı diye kayıyor olabilir ama üstünde fazla dşünmeyip kendinize engel olabilirsenz üstesinden gelirsiniz. Zaten nişanlanacağınızı yazmışsınız bu monotonluğu kırıp bi heycan getirecektir buna eminim. Eğer ilişkinizde herhangi bi ayrılık yaşadıysanz bu sizi üzdüyse aklınıza o zamanları getirip mutlu zamanlarınızn kıymetimi dha iyi bilebilirsinz . Canınızı sıkmayın sevgilinizi sevdiğinizi dşünüyorun kafanızı başkalarnın kurcalamasuna izin vermeyin

Back
X