- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi Firstnight
First night?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardes sen bir elim yagda bir elim balda olsun istiyosun
Herkes bi sevgiliyle nisanliyla kocayla yetinsin lutfen
Bize kalmiyo sonra yaaa aaaaa aaaaaaa![]()
Biseyleri erken yasarsan bu kadar kolay bikarsin.daha evlenmemmissiniz bile aradaki heyecani oldurmussun.evlenme eger evlenirsen isin sonu aldatmaya bile varir.simdiden boyle dusunmussun ileriyi aydinlik goremedim.herseyi zamaninda yasasaniz daha iyi olmazmi.daha evlenmeden gozun kaymaya baslamis.demekki tutku ask yok bitmis olsaydi eger birak hoslanma falan aklinin ucundan gecirmezdin.bu adam evli degilmi peki.ve aklin gelgit yasiosa kesinlikle ayril biseyleri erken yasayip tuketmissiniz.sevdigin bi adam var ve celiskidesin o adamada yazik hicbiseyden haberi yok.bi erkek yapsa bunu kadinlar kulubu kadinlar toplanip adami taslardik.empati yspin birazMerhaba,
neredeyse 2 senelik bir birlikteliğim var. Bu yaz nişanlanmayı düşünüyoruz fakat kendi açımdan şöyle bir durum gelişti. Ders aldığım bir hoca var zannediyorum 35 36'larında kendisi. Onu rüyamda gördüm sevgiliydik vesaire. Sonrasında etkisinden kurtulamadım. Geçen yıl da bir defa görmüştüm hatta biraz farklı bir boyutta bi rüyaydı... Bir kaç gündür aklımdan çıkmıyor. Numarasını buldum sonra sildim. Fotoğraflarına bakıyorum yorum yapan kadınları kıskandığımı fark ettim. Geçen seneki rüyamdan sonra da bir kaç gün etkisinde kalmıştım geçmişti. Görünce elim ayağım dolanıyor heyecanlanıyorum ama bazen de hiç umurumda olmuyor. Şimdi ben ne yapayım? Çok büyük ihtimal ailemin benden 15 16 yaş büyük olduğu için kıyameti kopartacağı olup olmayacağı muallak bir sevdanın peşinden mi koşayım? Açılamam 2 sene daha ders alıcam. Hatta yüksek lisansı var yüksek lisans için görüşüyoruz o hocayla belki devamı bile olacak. Yıllarca konuşamam o konuda. Velevki konuşayım napayım 2 yıldır sevdiğim adamı mı terk edeyim? Aynı evde kalıyoruz. evli gibiyiz artık. Ben niye böyle oluyorum. Sevgilimi çok seviyorum. Son zamanlarda biraz koptuk diye mi? monotonlaştık heyecan arayışına mı girdim bilmiyorum kafam Allak bullak. Hayır sanki ayrılsak koskoca akademisyen bana bakacak. Ben ağzımı açıp konuşacak konuma gelene kadar adam kırk yaşına gelecek belki de birini bulup evlenicek. ÖTeki yandan sevgilimden ayrılmak bile korkunç geliyor bana o benim hayatım onsuz yaşamın sonrası yok gibi. Kafayı yedim galiba teşekkürler.
Hahaaaa aynı anda resmen aynı şeyi yazmışız bukadar olurben de düğünümden 5 gün önce rüyamda ayıpçıl bir şekilde Murat Boz'u görmüştüm. Adamı da hiç sevmem normalde ama ertesi gün çok etkilenmiştim. Ama Murat Boz olunca tabii öyle kafaya takmadım.
Ama şimdi ne zaman televizyonda Murat Boz’u görsem, eski sevgilimi görmüşüm gibi utanıyorum. Kanalı falan çevirttiriyorum.
Hahaaaa aynı anda resmen aynı şeyi yazmışız bukadar olur![]()
ahahaha zamanlama da aynı. Demek ki düğünden önce klip izlememek gerekli
ben de düğünümden 5 gün önce rüyamda ayıpçıl bir şekilde Murat Boz'u görmüştüm. Adamı da hiç sevmem normalde ama ertesi gün çok etkilenmiştim. Ama Murat Boz olunca tabii öyle kafaya takmadım.
Ama şimdi ne zaman televizyonda Murat Boz’u görsem, eski sevgilimi görmüşüm gibi utanıyorum. Kanalı falan çevirttiriyorum.