Bende aldatıldım... Neler çektiğimi sadece Allah bilir .Aldatıldım ve terkedildim,iki oğlumla kalakaldım ,ailemse çocuklarımı bırakmassam burada yerin yok dediler Evimin duvarlarının dili olsa da çektiklerimi anlatsa ,kocam dediğim adam evi terkettikten sonra çocuklarımı hiç görmedi aramadı .En çokda canımı bu yakıyor böyle .....................................................................................................................Herkes onuda benide gördü ,o sığıntı gibi o kadınında var 2 oğlu onların himayesinde biz ise rabbime şükür kendi işimizi kurduk çocuklarımla çok çalışıyoruz ama huzurluyuz kendi evimizi aldık .kimseye değil biz Rabbime güvendik oda bizi yalnız koymadı ,koymayacakta inşallah...
Merhaba,
4 yıl evli kaldım ve bu süre içinde eşimin rahatsızlığı nednei ile hiç cinsellik yaşayamadım diyebilirim. 1 yıl önce boşandım, bütün cinsel yaşamım masturbasyondan ibaretti. Sonra işyerinde birisi ile yakınlaşmamız oldu, hayal arkadaşı olduk .Yani maillerde hayeller kuruyorduk , sonra bir gün buluşalım dedik.. ve o hayellerdeki kadın ve erkek olalım herşeyi unutup..
öylede yaptık..
onunla ilkkez cinselliği yaşadım diyebilirim..
ama o evli biri ,
onunda eviliğinde sorunları var, ama ayrılamyı asla düşünmüyor..
sadece bir hayal aleminde yaşıyalım ve birlikde olmak istediğimizde, bir teneffüs gibi nefes alalım beraber diyor..
bende bu durumdan şikayetçi değilim..
pişmanda değilim..
sen nası bı ınsansın ya tuylerımı dıken dıken ettın,bu olayın aynısını yasayan bı yakınımdan ıyı bılıyorum,o kadıncagız neler cektı bılıyomusun,ne demek ya pısman degılım,kızım arkadaslar ıyı yazmıslar yıne,bu ne adılık ne serefsızlık,bıde utanmadan pısman degılım yazıyosun,kızım yarın senın bunları yasamıcan ne malum,kımbılır o kısının esı neler yasıyo yazık sana yaaa,senın gıbıler oldukca bu evlılıkler ıyı gıtmez,allah ıslah etsın hepınızı fena sınırlendım,bu ne gevseklık bu ne rahatlık yaaa.burda ınsanlar aldatılmıs acı cekıyolar senın gıbıler yuzunden ve sen pıskın pıskın yazıyosun..ınanamıyorum yaa,dılerım bu ınsanların yasadıgı duyguyu sende yasa bıgunn....
canım aslında yazacak çok şey var böylelerine ama uyarı gelir diye kimse terbiyesini bozmuyor bence.zaten o da ne mal olduğunu biliyor bizimde ne söylemek istediğimizi anlıyor için rahat olsun.ama bence sadece böyle tipleri suçlamak yerine bunlara meyil veren adamlarıda suçlamak lazım .evde gül gibi karın çocuğunun anası dururken ne işin olur elalemin tipsiz basit kadınlarıyla dimi ama!!!
birde en kızdığım şey madem bu kadar sex istiyorsun bul kendine bir bekar canın isteyince çağır gelsin neden evli adam?bekarlar yüz vermiyorsa bul bir gariban belki 3-5 kuruş verirsen olur be şekerimbide hastalığın falan varsa söyle adamada önlemini alsın.adamın kendisi umrumda değilde sonra gidipte evdeki masum karısınada bulaştırmasın!
tamamen katılıyorum sana canım,evli adamlar daha ıyı gelıyo boylelerıne,heyecan oluyo,macera oluyo.Ama rabbım oyle buyukkı,aynısını bıgun onlarada yasatır bunu bılmıyorlar,zaten Allah korkusu olsa boyle yapmazlar.ben bu kadınlara yada kızlara kızdıgım kadar elbette erkeklerede kızıyorum,ama malesef onlar bukonuda bızden daha zayıf nefıslerıne yenık dusebılıyolar hemen,bu nedenle kadınlarda daha cok suc buluyorum..yuz vermeseler bu erkekler nası yapcak bunu yoldan gecenemı saldırcaklar,hepsı bırbırınden beterr,Allah ıslah etsın yaa,ortalık cok kotuu
Merhaba,
4 yıl evli kaldım ve bu süre içinde eşimin rahatsızlığı nednei ile hiç cinsellik yaşayamadım diyebilirim. 1 yıl önce boşandım, bütün cinsel yaşamım masturbasyondan ibaretti. Sonra işyerinde birisi ile yakınlaşmamız oldu, hayal arkadaşı olduk .Yani maillerde hayeller kuruyorduk , sonra bir gün buluşalım dedik.. ve o hayellerdeki kadın ve erkek olalım herşeyi unutup..
öylede yaptık..
onunla ilkkez cinselliği yaşadım diyebilirim..
ama o evli biri ,
onunda eviliğinde sorunları var, ama ayrılamyı asla düşünmüyor..
sadece bir hayal aleminde yaşıyalım ve birlikde olmak istediğimizde, bir teneffüs gibi nefes alalım beraber diyor..
bende bu durumdan şikayetçi değilim..
pişmanda değilim..
Sütü bozuk..
''Israfil sur borusunu üflüyor sanmistim, kulagimde öyle bir gürültü...Yer ayaklarimin altindan kaydi, tas tas üstünde kalmayacak sandim - kalmayaydi...Tek kisilik kiyametti; tek kisi kaldim. Kan bürüyor gözünü; ölüm diliyorsun. "Yüregin yüregime ihanet etti, öl!" diyorsun. Ne öldürüyorsun, ne ölüyorsun; sadece kendi ömründen yiyorsun...Öfke dinince, hüzün basliyor...Gözyasin paramparca yürege akamiyor...Canin aciyor, ve hic bitmeyecek saniyorsun. "Bu aciyla tükeneyim" diyorsun, tükenmiyorsun. Aklin, vicdanin ve yüreginle aklayamiyorsun; bembeyaz sayfanda simsiyah bir leke birakiyor...Sonra ne oluyorsa, birden bire oluyor; kaskati kesiliyorsun. Tepkilerin azaliyor, hissiyatin zayifliyor...Soyutluyorsun kendini yasananlardan, kendi icine dönüyorsun; setini cekiyor, barikatini kuruyorsun. Ardindan duvarlarini yavas yavas örüyorsun...Aldatilan kadinin hikayesi hep ayn, sadece kayiplar farkli; insan bazen hayallerini bazen umutlarini, bazense dünyasını kaybediyor.'' Arkadaşlar aldatılan bi kadının kaleminden yazılmış bu yazı..Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın,yaşayanların da yardımcısı olsun
''Israfil sur borusunu üflüyor sanmistim, kulagimde öyle bir gürültü...Yer ayaklarimin altindan kaydi, tas tas üstünde kalmayacak sandim - kalmayaydi...Tek kisilik kiyametti; tek kisi kaldim. Kan bürüyor gözünü; ölüm diliyorsun. "Yüregin yüregime ihanet etti, öl!" diyorsun. Ne öldürüyorsun, ne ölüyorsun; sadece kendi ömründen yiyorsun...Öfke dinince, hüzün basliyor...Gözyasin paramparca yürege akamiyor...Canin aciyor, ve hic bitmeyecek saniyorsun. "Bu aciyla tükeneyim" diyorsun, tükenmiyorsun. Aklin, vicdanin ve yüreginle aklayamiyorsun; bembeyaz sayfanda simsiyah bir leke birakiyor...Sonra ne oluyorsa, birden bire oluyor; kaskati kesiliyorsun. Tepkilerin azaliyor, hissiyatin zayifliyor...Soyutluyorsun kendini yasananlardan, kendi icine dönüyorsun; setini cekiyor, barikatini kuruyorsun. Ardindan duvarlarini yavas yavas örüyorsun...Aldatilan kadinin hikayesi hep ayn, sadece kayiplar farkli; insan bazen hayallerini bazen umutlarini, bazense dünyasını kaybediyor.'' Arkadaşlar aldatılan bi kadının kaleminden yazılmış bu yazı..Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın,yaşayanların da yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?