Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgili Inci, ben de eski esinden cok kotu bir darbe yemis biri olarak seni cok iyi anliyor ve de kutluyorum,insan herseyin ustesinden gelebiliyor, yeter ki Allah guc versin,degil mi?

sen nası bı ınsansın ya tuylerımı dıken dıken ettın,bu olayın aynısını yasayan bı yakınımdan ıyı bılıyorum,o kadıncagız neler cektı bılıyomusun,ne demek ya pısman degılım,kızım arkadaslar ıyı yazmıslar yıne,bu ne adılık ne serefsızlık,bıde utanmadan pısman degılım yazıyosun,kızım yarın senın bunları yasamıcan ne malum,kımbılır o kısının esı neler yasıyo yazık sana yaaa,senın gıbıler oldukca bu evlılıkler ıyı gıtmez,allah ıslah etsın hepınızı fena sınırlendım,bu ne gevseklık bu ne rahatlık yaaa.burda ınsanlar aldatılmıs acı cekıyolar senın gıbıler yuzunden ve sen pıskın pıskın yazıyosun..ınanamıyorum yaa,dılerım bu ınsanların yasadıgı duyguyu sende yasa bıgunn....

canım aslında yazacak çok şey var böylelerine ama uyarı gelir diye kimse terbiyesini bozmuyor bence.zaten o da ne mal olduğunu biliyor bizimde ne söylemek istediğimizi anlıyor için rahat olsun.ama bence sadece böyle tipleri suçlamak yerine bunlara meyil veren adamlarıda suçlamak lazım .evde gül gibi karın çocuğunun anası dururken ne işin olur elalemin tipsiz basit kadınlarıyla dimi ama!!!

canım onlar baslı basına suclu zaten,boylelerıne meyıl verdıklerı ıcın,karsındakı ınsanı aldatıyorum sanıyolar ama kendı kendılerını aldatıyolar,ve enbuyuk kotulugu bıze hemcinslerimiz yapıyo valla midem bulandı artık bu konulardan yazık valla yazık...bu tur olayları yasayan arkadaslarımada can-ı gonulden dualar yolluyorum dılerım bıran once iyileşir o güzel yürekleriniz...

amin canım bu sayfaya bende girip onları anlamaya çalısıyorum okumak bile bu kadar can yakarken yasamak nasıl bir duygudur Allah bilir!Allah hiçbirimizin başına vermesin inşallah

birde en kızdığım şey madem bu kadar sex istiyorsun bul kendine bir bekar canın isteyince çağır gelsin neden evli adam?bekarlar yüz vermiyorsa bul bir gariban belki 3-5 kuruş verirsen olur be şekerimbide hastalığın falan varsa söyle adamada önlemini alsın.adamın kendisi umrumda değilde sonra gidipte evdeki masum karısınada bulaştırmasın!

tamamen katılıyorum sana canım,evli adamlar daha ıyı gelıyo boylelerıne,heyecan oluyo,macera oluyo.Ama rabbım oyle buyukkı,aynısını bıgun onlarada yasatır bunu bılmıyorlar,zaten Allah korkusu olsa boyle yapmazlar.ben bu kadınlara yada kızlara kızdıgım kadar elbette erkeklerede kızıyorum,ama malesef onlar bukonuda bızden daha zayıf nefıslerıne yenık dusebılıyolar hemen,bu nedenle kadınlarda daha cok suc buluyorum..yuz vermeseler bu erkekler nası yapcak bunu yoldan gecenemı saldırcaklar,hepsı bırbırınden beterr,Allah ıslah etsın yaa,ortalık cok kotuu

ah canım ya böyleleri aldatılmayı falan önemsemezler sadakata önem verseler zaten böyle şeyler yapmazlar.bence bu tipler aldatıldığını öğrense çok çok afedersin ama getir tanışayım beraber takılalım bile derler(çok özür dilerim) ama tabi kendisiyle evlenecek birini bulabilirse yani normal birini bulabilirse:1ninca:

Sütü bozuk..

niye anlatıyorum bunları kimseye söyleyemediğim için ben utanıyorum.. erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteydik ben 6 ay boyunca ona inandım güvendm ama onun benden önce 2 yıllık bi ilişkisi varmış 6 ay boyunca ikimizi birden idare etmiş onu benle aldatmış ama bende aldatıldım onu çok sevdiğim için affettm onsuz olamıorum günn 24 saati bilrlikteydik biz 2 ay boyunca yaşamadığım huzursuzluk kalmadı unutamadm beni aldattığını hiç bi an mutlu olamadım aklımın hep bi köşesinde beni aldatışı vardı ama dün duyduklarım daha çok zoruma gitti bana yalan sölemişti gidip o kızla konuşmuş o kızın yanına gitmiş sadece bitti demek için gittim diyo bana ama benim için hiç bi anlam ifade etmiyo onu affetmeme rağmen bana yalan söyledi o kızın yanına gitti dünden beri kendime gelemiyorum bitirdim dün ilişkimi yardım edin bana nolurr ona dönmek istemiyorum unutmak istiyorum inanılmaz bi acı var içimde çok acı çekiyorum nolur bana yardım edin napım ben şimdi yalvarıyorumm çok kötüyüm

Son düzenleme:
niye anlatıyorum bunları kimseye söyleyemediğim için ben utanıyorum.. erkek arkadaşımla 8 aydır birlikteydik ben 6 ay boyunca ona inandım güvendm ama onun benden önce 2 yıllık bi ilişkisi varmış 6 ay boyunca ikimizi birden idare etmiş onu benle aldatmış ama bende aldatıldım onu çok sevdiğim için affettm onsuz olamıorum günn 24 saati bilrlikteydik biz 2 ay boyunca yaşamadığım huzursuzluk kalmadı unutamadm beni aldattığını hiç bi an mutlu olamadım aklımın hep bi köşesinde beni aldatışı vardı ama dün duyduklarım daha çok zoruma gitti bana yalan sölemişti gidip o kızla konuşmuş o kızın yanına gitmiş sadece bitti demek için gittim diyo bana ama benim için hiç bi anlam ifade etmiyo onu affetmeme rağmen bana yalan söyledi o kızın yanına gitti dünden beri kendime gelemiyorum bitirdim dün ilişkimi yardım edin bana nolurr ona dönmek istemiyorum unutmak istiyorum inanılmaz bi acı var içimde çok acı çekiyorum nolur bana yardım edin napım ben şimdi yalvarıyorumm çok kötüyüm

bır defa affettınmı arkası gelıyor
ve kendılerını bulunmaz zannedıyor beyefendıler.
aldatmanın affetmesı olmamalı bence.

ilk evlendiğim zamanlarda eşimin msn adresini açmıştım bir gece ve bir ileti gördüm aşk sözcükleri yazmıyordu ama iş arkadaşı bir bayanla tartışmış ve oda ''sen önce bir bayanla nasıl konusulur onu öğren zaten ne kadar üzülüyorum biliyorsun ''gibi laflar yazmıs.ben bunları okuyunca beynimden vurulmusa döndüm.kendisi çalısıyordu hemen aradım ve telefonda çok büyük hakaretler ettim.ertesi sabah geldi ve aralarında birşey olmadığına dair yeminler etti bir sürü olaylar çıkararak saatler sonra ağzından sadece su lafı alabildim bu kız orada yeni çalısmaya başlamıs eşimden hoşlanmıs ve evli olduğunu duyunca sok oldum demiş.sözde eşim ona yüz vermemiş.ve aradan tam 3 yıl geçti ben hiçbirşey ispatlıyamadım eşimin bu olayların üstünden kızın yanından bile geçemediğine eminim zaten kız bir süre sonra ayrıldı işten.ama yinede hala bu yüzden ara ara eşimle kavga ediyorum hem ona hem kendime evliliği zehir ediyorum.birde bebeğimiz oldu.bu olayın dışında hiçbir yanlısını görmedim eşimin beni sevdiğine eminim şimdiye kadar bu yüzden defalarca ayrılmak istediğimi söyledim ama her defasında ağladı bişey yapmadım dedi .yapmış olduğundan emin olsam onu boşayacam ama eminde olamıyorum.kızında nerde olduğunu bilmiyorum .sadece sunu biliyorum evlenmeden çok sevdiğim adamı şimdi saçma sapan bir neden yüzünden sevmiyorum.3 yıl içinde bu olayı kendi içimde öyle yediremez hale getirmişimki yavaş yavaş sevgim azaldı ve suan bitme noktasında.onun bana ilgisi hiç değişmedi seni hala çok seviyorum hiçbirşeye değişmem diyor ve eskisi gibi davranıyor yani sevgili gibi.ama dedim ya içimdeki bu şüphe beni deli ediyor sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

bence eşine güven..kesinlikle güven..mutlu olamazsın yoksa..bazı seylerin ksinliği yokken yazık etmeyin kendinize..eğer aldatmış olsa derdimki bir daha güvenemezsin mutsuz olursun ama böyle birşey yokki ortada..kesinliği olmayan seylerle kendibnize ve eşinize zulmetmeyin...hala sevgili gibi davranıyormuş ne güzel bütün kadınların isteyipte bulamadığı sey..kıymetini bilin..gerçekten..mutlu olun ve mutlu edin..

''Israfil sur borusunu üflüyor sanmistim, kulagimde öyle bir gürültü...Yer ayaklarimin altindan kaydi, tas tas üstünde kalmayacak sandim - kalmayaydi...Tek kisilik kiyametti; tek kisi kaldim. Kan bürüyor gözünü; ölüm diliyorsun. "Yüregin yüregime ihanet etti, öl!" diyorsun. Ne öldürüyorsun, ne ölüyorsun; sadece kendi ömründen yiyorsun...Öfke dinince, hüzün basliyor...Gözyasin paramparca yürege akamiyor...Canin aciyor, ve hic bitmeyecek saniyorsun. "Bu aciyla tükeneyim" diyorsun, tükenmiyorsun. Aklin, vicdanin ve yüreginle aklayamiyorsun; bembeyaz sayfanda simsiyah bir leke birakiyor...Sonra ne oluyorsa, birden bire oluyor; kaskati kesiliyorsun. Tepkilerin azaliyor, hissiyatin zayifliyor...Soyutluyorsun kendini yasananlardan, kendi icine dönüyorsun; setini cekiyor, barikatini kuruyorsun. Ardindan duvarlarini yavas yavas örüyorsun...Aldatilan kadinin hikayesi hep ayn, sadece kayiplar farkli; insan bazen hayallerini bazen umutlarini, bazense dünyasını kaybediyor.'' Arkadaşlar aldatılan bi kadının kaleminden yazılmış bu yazı..Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın,yaşayanların da yardımcısı olsun

Bende bu sabah bir sitede okudum bu yazıyı.Hatta yazıyı görünce bir an sonuna bakmadan o kişiyi siz sandım.Aldatılmanın acısını kelimelerle tarif etmek imkansız,insandan alıp götürdükleri ve kazandırdıklarıyla birlikte.Ne kor oluyor yüreğin ne de...Dediğim gibi tarifi imkansız bir acı,bende tecrübe ettim bu acıyı son 1 yıldır yaşadıklarımı bir ben bilirim.Neler götürdü benden,nasıl bir insan haline dönüştüm.

Elmakurdumusun bu yazıyı bende sabah bi sitede okudum ve çok etkilendim buraya yazmak istedim ,bu acıyı yaşayanların hislerine tercüman olur diye...Çok üzgünüm ki sende bu acıyı yaşamışsın Allah yardımcın olsun,bende aldatılma konusunda çok hassasım evliliğim de yaşamadım ama daha öncesinde yaşamıştım ama evliliğimde yaşarsam kaldıramam

yanı bu acı en iyi bukadar anlatılırdı.belki daha fazlası.unutulmuyor ama o öyle orda biyerde hiçbiryere gitmeyecek gibi duruyor.işte buda bütü hayatı mahfedıyor.güvensiz yasanmıyor.ben unuturum sandım affettım.ama umdugum gıbı olmadı.keşke unutmanın bir yolu olsa.hatırladıkca ounu taptaze yenıden yasıyorum ve hep başa sarıyorum.bu böyle nekadar gider bilmiyorum.2 cocugum var.onlara kendı bencıllıgımı yasatmak istemiyorum.sanırım bunu böyle tekrrar tekrar hatırlayıp yasamaya mahkumum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…