Canim benim ya okadar uzuldumki haline, ama hic degmiyor iste, erkeklere deger vermek uzmemek icin calismak degmiyor..cunku eninde sonunda olan bize oluyor, hem aldatildim hemde sonunda iliskimiz sirasinda evlendigini ogrendinklava: suan icimde ona karsi hicbirsey yok, sadece onunda aci cektigini yuzunun gulmedigini pismanligi gormek istiyorun
bnde yolda gömeseydim evlendiğinde öğrenecektim buyuk ihtimalle:)gülmek lazım herseye ragmen suan konu edıp konusmamız bıle fazla onlara aslında ama konustukca azalır acın sanıyosun...bazen tey tey durumları oluyor bazende nıyeler nasıllar bu durum gecseydı:)
ee peki ne yapayım siz söyleyin ozaman? eşime gerçeği söyleyip onu mu üzeyim. ya da sevgilimle birlikte olup aile dengelerini mi altüstedeyim. esini çoücuklarının hayatını mafmıedeyim. ya da kendi çoücuğumu babasız mı bırakayım. ne yapmam gerekiyor, içimde yasamaktan baska siz söyleyin ozaman? eşim, onun eşi, çocuğum, onuun çocukları: tam 5 kisi.. 5 kisi zarar görmesin diye biz ikimizi feda ettik, yapcak bisey yok ne yapalım..
evet oyle canim, bazen aklina gelir iste, ve kendi kendine sorup duruyorsun..guzel gecti dedigin gunlerin hic degeri olmadigini gorunce, encok benim canimi yakan bu, maddi manevi yardim ve boyle bir tesekkurklava: suan tek dusundugum acaba oda aci cekecekmi, pismanligina yaradan banada gosterecekmi diye
Allah boyle kadınlardan ve erkeklerden yuvalarımızı korusun sakınsın ....Baskada bir sey demiyorum...[/ amin bencede öyle.birde nasıl pişkin pişkin yazıyolar dimi hiç utanmıyorlar ya !hani derler ya ar damarı çatlamış diye bunlar öyle tipler bence.yapıyosun bir halt bari yazma içinde sakla.kusura bakmasınlar ama çok basit insanlar bunlar muhatap bile alınmamalılar bence!
gorurmusun bılmem ama ınan bu tarz ınsanlar mutlu olamazlar ben emınım bundan cunku bugun sana yaptıgını yarın baskasına yapacak yada musaıt oldugundan kendısıne yapılacak acızlıkten oluyo bunlar guclulukten sanma...sende benım gıbı kurtulduguna sukret hayat bu degılmıs bır erkek hıc degılmıs yenı varıyorum farkına
Aldatılan hanımların eşleri ne iş yapıyorlar bilmiyorum ama IQ seviyesi yüksek olan erkeklerin daha az cinsel istekleri oluyormuş. Düşününüce mantıkıklı da mesela bir doktor düşünün, tıp fakültesi kazanmak okumak kolay şeyler değil sonoçta.Bir erkek bütün bu eğitimlerle ilgilenirken aklından doğal olarak ne cinsellik geçirmeye zamanı kalıyordur ne de karı kız. Tabi mesleğine atandığında da yoğun çalışmalar ve geçmişten gelen karakter yapısı devam ediyordur die düşünüyorum. Evlenecek bayanlara bilgi olsun die yazıyorum, ama doğru ama yanlış tek bildiğim mantıklı olduğu ve bilim adamlarının yaptığı bir araştırmanın sonucu olduğu.
çok mantıksız bir araştırma sonucu
Nereden bu kanıya vardınız acaba?
evet cok sukrediyorum canim, bugun tesadufen nette gordum..ve ona pisman olacagini soyledim...ama pisman olacagimi sanmiyorum diyor birde piskin piskin, beni gormek istiyormus kameradan utanmaz assagilik herif
klava: klava:
Nereden bu kanıya vardınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?