- Konu Sahibi acromion
-
Merhaba,
4 yıl evli kaldım ve bu süre içinde eşimin rahatsızlığı nednei ile hiç cinsellik yaşayamadım diyebilirim. 1 yıl önce boşandım, bütün cinsel yaşamım masturbasyondan ibaretti. Sonra işyerinde birisi ile yakınlaşmamız oldu, hayal arkadaşı olduk .Yani maillerde hayeller kuruyorduk , sonra bir gün buluşalım dedik.. ve o hayellerdeki kadın ve erkek olalım herşeyi unutup..
öylede yaptık..
onunla ilkkez cinselliği yaşadım diyebilirim..
ama o evli biri ,
onunda eviliğinde sorunları var, ama ayrılamyı asla düşünmüyor..
sadece bir hayal aleminde yaşıyalım ve birlikde olmak istediğimizde, bir teneffüs gibi nefes alalım beraber diyor..
bende bu durumdan şikayetçi değilim..
pişmanda değilim..
Ancak Allah akıl fikir versin diyebiliyorum. Gözden kaçırdığınız birşeyler yok mu ? Adamın boşanmaya niyeti olmaması vicdanınızı rahatlatmasın. Çünkü aldatabilen zayıf karakterli bir adam sizden aldığı güvenle karısına eziyet ediyor olabilir , kadın çaresiz olabilir yani ilişkinizi hissediyordur da adamı bırakamıyordur. Ne kadar büyük bir acıya sebep olduğunuzun farkında mısınız ? Bu ah insanın ayağına dolaşmaz mı sanıyorsunuz. Umarım bu yanlıştan döner , düzgün bir hayata devam edersiniz .
Merhaba,
4 yıl evli kaldım ve bu süre içinde eşimin rahatsızlığı nednei ile hiç cinsellik yaşayamadım diyebilirim. 1 yıl önce boşandım, bütün cinsel yaşamım masturbasyondan ibaretti. Sonra işyerinde birisi ile yakınlaşmamız oldu, hayal arkadaşı olduk .Yani maillerde hayeller kuruyorduk , sonra bir gün buluşalım dedik.. ve o hayellerdeki kadın ve erkek olalım herşeyi unutup..
öylede yaptık..
onunla ilkkez cinselliği yaşadım diyebilirim..
ama o evli biri ,
onunda eviliğinde sorunları var, ama ayrılamyı asla düşünmüyor..
sadece bir hayal aleminde yaşıyalım ve birlikde olmak istediğimizde, bir teneffüs gibi nefes alalım beraber diyor..
bende bu durumdan şikayetçi değilim..
pişmanda değilim..
lier_mirror bu adam seni sevmiyor zaten çok büyük olasılıkla eşiylede arasında sorun yoktur o her aldatan erkeğin bahanesi bence bu.öyle olsa neden boşanmasınki.şundan eminim hiçbir erkek senin gibi tipler için yuvasını dağıtmaz senin vücudunu kullanıyor birde parada almıyorsan bu iş için oh ne ala memleket diyodur şimdi o adam üzgünüm ama erkek erkeğe sohbetlerinde birde seni nasıl ....... yaptığını ballandıra ballandıra anlatıyodur büyük olasılıkla be canım.baksana adam açık açık söylemiş canım sex isteyince gel diye:)bedava sirke baldan tatlıdır nasılsa dimi:)sende göğsünü gere gere memnunum pişman değilim diyosun hiç utanmadan.yazık ya kadın olarak utandım bir hemcinsimin bu kadar alçalmasından
Bu konuda kendimi sorgulamak istemiyorum..
Yerimde olmadan anlıyamassınız beni.
bende aldatıldım hemde ne aldatma...2 yıl once ayrıldık yıne bu kızlara rahatlıgından dolayı soguttu kendınden.ayrıldık baska sehırlere gıttık.iiletısımı tamamen kopardık benım baskasıyla gorustugumu duyunca kıyametlerı kopardı yalvardı ama ben kabul etmedım..snr dıgr ınsandanda ayrıldım olmuyo cunku.ınsanın kendıne yaptıgı en buyuk kotuluk cıvı cıvıyi soker mantıgı.1yıl snr evlendımı dıye merak ederken bisekilde karsılastık.agladı sızladı bizi mafettın dedı ama tam ayrılırken bırakmadı tuttu kolumu...ogun karar verdım bırdaha bu cocugu asla uzmucem dedım ıste ıkıncı hatayıda burda yaptım.yıne ayrı sehırlerdeydık okuldan dolayı. hersey ıyı gıdıyor derken okul bıttı memlekete doneunce 10 gunde bır yapamıyoruz anlasamıyoruz falan fılan basladı bende nasıl sucluyorum nasıl kontrol etmeye calısıyorum kendımı:)snr bırgun yolda gordum pat dıye yıne yalanlara devam tabı bende kıza ulastım bı sekılde meger 1 yıldır aldatılıyomusum haberım yokmus anlamamada ımkan yok 1, 2 ayrıntı dısında.ben ayrılalım demıstım dıyor:) kıza yalvarıyor gıtmesın dıye bıde sınırlenıyor bana, kıza herseyı anlattım dıye neler neler...asık olmus kıza bana yalvardıgı gıbı yalvarıyordu ona .herkes kandırmıs benı kendısı aılesı arkadasları bu durumda salaklık bende oluyor.sesı solugu cıkmıyor kızın derdınde su anda:) nezaman gecer bu hancerın acısı nezaman dıner gozyaslarım bılmmıyorum ama ınsan naparsa kendıne yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?