- Konu Sahibi acromion
-
(MUTSUZUM)Canım yazdıklarını okudum.allah yardımcın olsun allah sabır versin.ama bence sen ona bi şans daha ver.hatta ona yardımcı ol.şeytana uymuş belliki uyuyırda .rabbim onu bu günahdan çıkarsın inşş.sen yardımcı ol dini konulardan bahsedin.ona devamlı bunu hatırlatma,tövbe etmesini sağla inan evliliğin kurtulur.hem eşinde kurtulur öbür dünyasıda mahvolmasın.rabbim eşleriniz sizin sınavınızdır diyor.oda senin sınavın.bi dene benim dediğimi dine yönelt canımm.
4 aylık evliyim. eşimle 2 yıl görüştük ve evlendik. daha dün eşim eski sevgilisini hala unutamadığını söyledi. gece eski sevgilisinin adını sayıklıyordu....offffff telefonla görüşürken bile yakaladımm.ne yapayım ben şimdiiii. kızlar ne yapayım. eşimi çok seviyorumm
Şimdi sana ne diyebilirimki canım;
Kalbi kırık paramparça biri olarak.Söylenecek çok fazla şey var,ama aslında hiçbirşey.
Şunu söyleyeyim güven bir kere kırıldımı yerini hiçbirşey dolduramıyor.O çizginin ötesine geçtiysen bir daha geri dönülmüyor.Yapan bir daha yapıyor.İnsanlar yaşadıklarını unutmuyor,acısı biraz hafifliyor ama asla geçmiyor.Biz kadınların çocuğum için,ailem için v.s bunları bahane ederek ayrılmayı beceremeyip ( bende dahil) palavra.Aslında kendimize bile itiraf edemediğimiz bir masal.Artık düzeldi,aslında beni seviyor bir anlık gafletti geçti.Şu an çok mutluyuz harikayız (masal dünyası) Alice harikalar diyarında.
oranjecim, dediğin doğru, her hikaye farklı konu aynı ama acı faksız...daha yeni benim bu olayım ama senin yaşadıklarını yaşıyorum ve çevremde de çok yaşayan insan var. güven birkere gidince yerine gelmiyor. ha sana şunu söyliyim. bir süre elbette gözünün içine bakacak, hatasını düzeltmeye çalışıcak ama bir süre sonra bu hevesi de geçecek belki, aynı tavırlarına geri dönecek. senin de içine yine aynı kurt düşecek. bunun acısını atlatamadan diğer acılar sırasıyla gelecek. ya bir yerde yeter artık deyip daha da yıpranıp gideceksin ya da artık o kadar dayanılmaz bir acı kaplıycakki için hiçbirşey hissetmiyceksin. ve bir gün gelecek karşındaki adama bakıp "ben bunu seviyor muyum" diye kendine soracaksın. o kadar acı var ki şimdi yüreğimizde, aslında hiçbirimizin içimize bakma cesareti yok. ya da en azından benim yok. kalbimin nasıl yerle bir olduğuna bakacak kadar cesaretim olsa ilişkimin değil kendimin telaşına düşerim galiba. yazmaya devam et cnm. ben buraya sabahın 7sinde yazmaya başlamıştım. insanın paylaşmaya o kadar ihtiyacı varki, utanıp en yakın ark bile anlatamıyor olayı. o yüzden dertleşelim, içimize atmayalım, birbirimize destek olalım.
bunun adı aldatılmak mı bilmiyorum ama bi kıza ümit veriyosa bi erkek aldatıyodur; bütün gece ağlayıp içime attım, hiç bişey demedim, affetmedim, unutmicam da sadece üstüne sünger çektim, hiç bişey olmamış gibi...
arkadaşım yorum çok ağır ama sana kızamıyorum çünkü önceden bana biri böyle bişey söylese hatta bırak bunu kocan seni dışarda herhangi biriyle aldattı dese inan bana vericeğim cevap neolursa olsun arkama bile bakmadan çocuğumu alır çıkar giderim derdim ama çok büyük konuşmuşumki allah başıma verdi şimdi hala bu evde kalmama gelince benim 7 yaşında bir oğlum var hiperaktive dikkat eksikliği ve zihinsel engelli, ben yıllardır bu çokcukla uğraşıyorum elimden gelen herşeyi yaptım halada yapıyorum anlıycağın ben bu çocukla hiç biryere sığamam zaten benden başkasıda başedemiyo şuan çzel eğitim sınıfına gidiyo ben bütün gün 5 saat boyunca oğlumla okuldayım şimdi bu evden çıksam bi iş bulup çalışmam lazım söylermisin hiç bir desteğim olmadan engelli yerinde duramayan bir an bile yanından ayrılamadığım bir çocukla beş parasız ne yapabilirim??? hee buarada yaşadığım bu olayı oğluma hiç belli etmedim garibim herşeyden habersiz benim annemle babam dünyanın en iyi anne babası diyo çok sevgi dolu anneye babaya çok düşkün bir çocuk şuan babasının şerefsizliğini günahını oğluma çektirmeye hakkım yokki ama dedimya inan bana bunları yorumuna sitem olsun diye yazmıyorum önceden hep tartışırdım aldatılan arkadaşlarımla ne kadar gurursuzzunuz ayrılın vurun tekmeyi kendinize yeni bir hayat kurun derdim ama dedimya başa gelince anlıyo insan elim kolum bağlı evlat hatrına ama inanıyorumki 2 seneye kadar oğlum birazdaha iyileşicek bende oğlumla kendime sıfırdan tertemiz bir hayat kurucam neolur dua edin bana allahtan sabır ve dayanma gücü istiyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hiç birşey benim aldatılmam kadar salakça olamaz herhalde SANAL ALEM :)) gülüyorum çünkü artık yapcak bişeyim yok.sevgili kocam netten birini buluyo ve konuşmaya başlıyolar ben bi zaman sonra eşimin şifresini kırarak ögreniyorum kıza düğün resmimi yolluyorum ertesi gün eşim kıza o benim kuzenimin düğünü dio damada benziyomu bak bakalım dio(şatafatı sevmediği için normal siyah bi takım giymişti).daha sonra kız eger sen doğru söylüyosan miden gerçekten çok genişmiş dedi bana...şimdi pc de kullandıgı herşey şifreli telefonu şifreli hayatı şifreli çok affettirmeye çalıştı kendini çünkü yaptıgı tek şey buda degildi.hiç bi zaman affetmicem hakkımı helal edermiyim bilmiyorum ha bu arada 3 senedir de bebek tedavisi görüyorum sadece ondan istedigim bi bebek başka hiç bişey degil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?