güzelim benim ya...çok üzüldüm yaşadıklarına...eşinin zeytinyağı gibi üste çıkmasına çok sinirlendim...utanmadan halüsinasyon görmüş olabileceğini söylemiş bir de...terbiyesiz adam...topalrlanmaya çalış canım..sadece kendini ve bebeği düşün...bugünler de geçecek...kurtulabilirsen de fazla geç olmadan kurtul şu adamdan...çocuğun ilerde böyle bir ortamda büyümesi de kötü olur...sabret canım...zamanı gelince de tekmeyi bas...ondan çocuğun var diye ömür boyu onu çekmek zorunda değilsin..Dün sabaha karşı eşimi yakaladım msn de birisiyle görüşüyordu...uykudan aniden uyanıp içeri gittim ben kapıyı açınca hemen kapattı ama ben herşeyi gördüm şoka uğradığım için o anda hemen ağlamaya başlayıp tekrar odama döndüm...6 aylık hamileyimeşim kesinlikle kabul etmiyor ama ben gözlerimle gördüm hamilelikten dolayı sinirlerin bozuk halüsilasyon gördün galiba kesinlikle psikolojikk destek almalıyız birlikte gidelim falan diyor öyle bi anlatıyorki ben bile kendimden şüphe ettim ama düşündüğümde eminim.o an gözlerimin önünden gitmiyor bütün hayatımın mahvolduğunu düşünüyorum hiçbir beklentim kalmadı hayattan boşansam karnımda bebeğimle ne yaparım diye düşünüyorum ailem bu konuda sonsuza kadar desteklerler ama ya sonrası eşim zaten asla bırakmaz peşimi eminim.ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi bile düşündüm...dün onu yakaladığımdan beri sürekli ağlıyorum elimden hiçbirşey gelmiyor...ne yapmalıyım derdimi paylaşacağım kimsem yok yakınımda ailem başka sehirde yaşıyor...Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...
Dün sabaha karşı eşimi yakaladım msn de birisiyle görüşüyordu...uykudan aniden uyanıp içeri gittim ben kapıyı açınca hemen kapattı ama ben herşeyi gördüm şoka uğradığım için o anda hemen ağlamaya başlayıp tekrar odama döndüm...6 aylık hamileyimeşim kesinlikle kabul etmiyor ama ben gözlerimle gördüm hamilelikten dolayı sinirlerin bozuk halüsilasyon gördün galiba kesinlikle psikolojikk destek almalıyız birlikte gidelim falan diyor öyle bi anlatıyorki ben bile kendimden şüphe ettim ama düşündüğümde eminim.o an gözlerimin önünden gitmiyor bütün hayatımın mahvolduğunu düşünüyorum hiçbir beklentim kalmadı hayattan boşansam karnımda bebeğimle ne yaparım diye düşünüyorum ailem bu konuda sonsuza kadar desteklerler ama ya sonrası eşim zaten asla bırakmaz peşimi eminim.ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi bile düşündüm...dün onu yakaladığımdan beri sürekli ağlıyorum elimden hiçbirşey gelmiyor...ne yapmalıyım derdimi paylaşacağım kimsem yok yakınımda ailem başka sehirde yaşıyor...Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...
Dün sabaha karşı eşimi yakaladım msn de birisiyle görüşüyordu...uykudan aniden uyanıp içeri gittim ben kapıyı açınca hemen kapattı ama ben herşeyi gördüm şoka uğradığım için o anda hemen ağlamaya başlayıp tekrar odama döndüm...6 aylık hamileyimeşim kesinlikle kabul etmiyor ama ben gözlerimle gördüm hamilelikten dolayı sinirlerin bozuk halüsilasyon gördün galiba kesinlikle psikolojikk destek almalıyız birlikte gidelim falan diyor öyle bi anlatıyorki ben bile kendimden şüphe ettim ama düşündüğümde eminim.o an gözlerimin önünden gitmiyor bütün hayatımın mahvolduğunu düşünüyorum hiçbir beklentim kalmadı hayattan boşansam karnımda bebeğimle ne yaparım diye düşünüyorum ailem bu konuda sonsuza kadar desteklerler ama ya sonrası eşim zaten asla bırakmaz peşimi eminim.ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi bile düşündüm...dün onu yakaladığımdan beri sürekli ağlıyorum elimden hiçbirşey gelmiyor...ne yapmalıyım derdimi paylaşacağım kimsem yok yakınımda ailem başka sehirde yaşıyor...Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...[/Q
Once bi sakin ol guzelim . Hamilesin bebegi dusunmen lazim . Belki de esin haklidir . Cunku cok hassas bir donemdesin . herseyi buyutebiliyoruz bu donemlerde . ben de 6 aylik hamileyim kendim den biliyorum .
Bende aldatılanlar arasındayım.. Birgün ben hata yaparım ama yapmaz dediğim eşim askerden izne geldiğinde, bizimle beraber asker uğurlamasınada gelen iş arkadaşıyla beraber olduğunu aşık olduğunu söylemişti. Çok kötü bir duydu Allah kimseye yaşatmasın, kardeşim vefat ettiğinde hissettiğim acıyla aynıydı. Sonra yalvardı yakardı barıştık ama değişen hiçbir şey olmadı, faaliyetlerine devam etti, yaşım küçük olduğu içinde mecburen bir süre katlandım. Boşuna beklemişim, bekledikçe acılarıma acılar katmış oldum, ilişki daha da basitleşti ve laçkalaştı. Yani yapan sürekli yapar. En iyi koca pişman kocadır lafıda bir palavra. Pişmanlıktan ölecekti ama huylu huyundan vazgeçmez. Bu tip insanlarla beraber yaşamaya devam etmek insanın psikolojisini bozar, ahlakında bile eksiltmeler olabilir. Neden diye sorduğumda da cinsel isteklerinin fazlalığından bahsederdi, anlamışsınızdır sanırım..17 yaşında evlendim 24 yaşında boşandım. Hayatımı kararttı ama iyiki boşanmışım. İki sene oldu iyiki boşanmışım diyorum kafam çok rahat, insanın ailesi gibisi var mı :) Allah herkesin yardımcısı olsun. Bayanların 2. bir adamla birlikte olmalarını hep kınar şaşırırdım ama bal gibi oluyor, kimse vazgeçilmez değil yani :) Şimdi birine aşık oldum ama dün onuında beni aldattığını öğrendim, mesaj attım bir bayan aradı erkek arkadaşımın telinden, kimsiniz diye ben sevgilisiyim sen kimsin dedi, bende sevgilisiyim dedim, kendisi nerde dedim duşta şuan dedi. Peki beni nasıl aradı dedim ben duştayken aramıştır dedi. 2 dk öncesinde "sen benim hayatımsın ölürüm kız sana" diyen adamdı. Şimdide senaryo çiziyo ama inanmam tabiki. Üzüldüm ama kalbime gömdüm, idmanlıyız ya hani( Bu erkeklere hiç güvenmiyorum artık (( Ama böyle şeylere takılmıyorum artık kader kısmet üstelememek lazım..
Sonra bir daha nasıl guvendınız ınsanlara?Böyle birşey yaşasam paranoyak olurum gibime geliyor.bende yıllar önce aldatılmamın hikayesini yazayım
seneler önce erkek arkadşımla ailemden gzili flört etim kızkardeşimin ispiyonculuğu yüznden flörtüm açığa çıktı ben zorunlu ayrıldım fakat erkek arkadşım 3 ay kapımızda arabasıyla yatıp kalktı evlenmek için mahlle baskısı ve ailem ikna oldu nişanlandık ailesi antalyanın tanınmış ailelerinden biri nişanlım bana tapan aşık sven ve sevgisinden iki gözü iki çeşme sözüm ona biri düğün arifesindeyiz ve herzamanki gibi mini bir tartışma yaşadık 2 gün küs kaldık ki bunu ara ara yaşardık ama ne o ne ben kopabilrdik barşırdık bu küsme esnasında dayanamayıp ben aradım ağlayan bir sesle beni sevdiğini ama bana kırıldığını söyledi asker arkadşınn yemeğine gidyormuş aksu ya bende tamam dedim.... sonra ben ruhen biraz çılgın yapılıyım arabam sanayide bakımda taksiye binip nişanlım en yakın kankisinin evine gittim amaacım kankisnde bir araba alıp aksuya sürpriz yapmaya gidecektim ondan özür dileycektim kırdığım için ve 6 yıllık flörtümde ilk defa özür dileyecektim..... kankiye giitim taksiciyi gönderdim eve girdim bir kapı açıktı bayan ayakabısı vardı kankinin ablası gelmiştir bir merhaba diyeyyeim dedim içeriye daldımm...
aaaaaaaaaaaaa içrede benimle 5 dk önce ağlayarak konuşan sevgili nişanlım sarışın cici bir hanımla o evde kahkahaının bini binpara keyifler süperr kzıcağız bana baktıı ben kıza kzı çok tatalı cici bici bir hanım nişanlım şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ben şokkkk kibarca size iyi eğlenceler bana müsade dedim ve arakamı döndüm gitmeye çalışırken niişanlım sarıldıı gitme analatayım vs vs vs vs beni zorla odaya kucakla götürdü o arada ismi özlem olan hanım evden ayrılmış nişanlım diller döktüü yalavardıı vs vs vs vs
ertsi gün işyerini aradaım soğuk bir ses tonuyla kayınpedirim olacak beyefndiye niaşnlımla görüşmek istedğimi söyledim tlf geldi ofise gelirmisin müsait olunca dedim ve geldi masamda niaşn yüzüğü ve vesikalık fotoğrafı duruyordu o yine şokka girmiş modlarındaydı bense dimdik durarak ona buraya kadar dedim al emanetini kıble olsan dönmemem dedim
evet bana aşık kapımıda yatan serveti ayaklarıma saran sözüm ona aşığım aldatmıştı
senlerce ne aşka ne erkeğe güvenim olmadı ne evliliğe ne birliktelikler yıllarım işimle haşır neşir olmakla geçmişti şimdi unuttum dersem yalan olur bakın 1999 da yaşadığım olay 2010 da aklımda şimdi gülüyorum bende sadece anı olarak kaldı sizlerle paylaştım
kabul etmiyorki halüsilasyon görmüşdün çıldırdın mı falan diyor kabul etse msni açtıracağım ama benim bildiğiö ösn adresi değil.sırf bebeğim için dayanmaya çalısıyorum ama suratına baktıkça ağlıyorum niye yaptı bunu bana diye daha 11 aylık evliyiz üstelik.çıldırmak üzereyim karıkocalık ilişkimi bitirip aynı evde öyle yaşamayı düşünüyorum sadece dışarıda herşey normalmiş gibi davranmayı düşünüyorum.hayatım mahvoldu ben onun çocuğunu taşırken o bana bunu nasıl yaptı neden?keşke dediği gibi halüsilasyon olsa...insanın hayatı saniyeler içerisinde mahvolabiliyormuş bunu anladım 2 gün önceki hayatıma dönmeyi öyle çok isterdimki...olan olsu beni mahvetti...cevap için teşekkürler...anlatacak birisine öyyle ihtiyacım varki...senağlama
aldatıldım...
hem de beşiğini salladığım kuzenimle aldattı eşim beni...kalbim öyle yandı öyle yandı ki...
bir türlü aklımdan çıkmıyor..kurtulamıyorum.defalarca soruyorum..neden? nedeeeeeennn?allahıııııımmmmm bu ızdırap nasıl biterrrrrr....her gün face de kızın resimlerini açıp bakıyyorum..neresinden hoşlandı diye düşünüyorum saatlerce...iyice kafayı yedim ben..bütün erkeklerden nefret ettim.
Nasıl yani????Sizde bu hıslerı uyandıran acızıyetını karraktersızlıgını ve yalancılıgını bıldıgın bır adamdan cocukmu yapmak ıstıyorsun???hiç birşey benim aldatılmam kadar salakça olamaz herhalde SANAL ALEM :)) gülüyorum çünkü artık yapcak bişeyim yok.sevgili kocam netten birini buluyo ve konuşmaya başlıyolar ben bi zaman sonra eşimin şifresini kırarak ögreniyorum kıza düğün resmimi yolluyorum ertesi gün eşim kıza o benim kuzenimin düğünü dio damada benziyomu bak bakalım dio(şatafatı sevmediği için normal siyah bi takım giymişti).daha sonra kız eger sen doğru söylüyosan miden gerçekten çok genişmiş dedi bana...şimdi pc de kullandıgı herşey şifreli telefonu şifreli hayatı şifreli çok affettirmeye çalıştı kendini çünkü yaptıgı tek şey buda degildi.hiç bi zaman affetmicem hakkımı helal edermiyim bilmiyorum ha bu arada 3 senedir de bebek tedavisi görüyorum sadece ondan istedigim bi bebek başka hiç bişey degil....
İnsanın basına hayatta her sey gelıyor bende aynı seylerı yasadım ve hala yasıyorum anlamadıgım tek nokta ıse hep mı bu kadınlar suclu sız yıne otekı kadınlarla ya konusmus yada yuzlesmısınız ben onu bıle yapamıyorum cunku onlar ıcınde uzuluyorum erkekler tarafından hem asalanıyorlar hem suclular hıc mı bızlerın eslerınde suc yok ınanın anlamıyorum.Bazen cıldıracak gıbı oluyorum ama yınede sessızlıgımı koruyorum cunku ne yapacagımı artık bılmıyorum.Evli bayanların evlı erkekle ne ısı olur onuda anlamıyorum hep bırı bu olanların sebebını ve gercegı soyler dıye umuyor ve beklıyorum
Tebrikler tori, darısı benim başıma artık, yazılarını okurken sende kendimi buldum, bende 24 yaşında ayrıldım ve eşim beni katakulleye getirmişti, onun yüzünden kazandığım halde üni. ye gitmemiştim, 24 yaşından sonra yeniden üniye başladım, açıköğretimde değil örgün olarak okuyorum ama devam zorunluluğu yok, vede çok büyük bir şirkette müşteri danışmanlığı yapıyorum. Kimse yılmasın yani, aşk mevzularına gelince, sen şanslıymışsın ben 2 yıldır adam akıllı birini bulamadım, kısmet artık :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?