- Konu Sahibi acromion
-
:lepi:
....................
sewiosan aldatmazsın eğer aldatıosanda şerefinle ayrılır aldattığın insana koşarsın bunun başka yolu yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]
bence daha önce annenle konuş affetmenin ne kadar yanlış brşey olduğunu anlar belki
Aldatılan kadınlar hayata nasıl döndünüz?
Ah be güzelim yaşamak ayrı bir acı onu yaşayanlar çok iyi hissederler...
Büyük bir aşkla evlenmiştik, deliler gibi seviyorduk.
İhanet aklımın ucuuundan bile geçmezdi , güvenim sonsuzdu.
Ben böyle aptaaal aptaaaal o ihtimali aklıma bile getirmiyooorken .....
Evliliğimizin 8.yılında eşim bir genç kızla ilşkisi oldu( ne kolay yazıyorum değil mi )
Bittiğini sanarken o meğerse aşık olmuş.Daha önce bu olayla ilgili konu açmıştım.
Gerçektede sanaldada ihanete uğradım. Neler yaşadım neleeeer.....Bir ben bir Allah bilir denir ya..
Sinir kırizleri geçirdim ,duvarları ,camları yumukladım , eşimi evire çevire dövdüm .
Çevremi ,ailemi ayağa kaldırmadım , bilmesi gereken kişilerle konuştum ,görüştüm
İki kez boşanma kararı almıştım çok ciddi şekilde ama nasip kısmet...
Sonra ne mi oldu...
Psikıyatrist ve pisikolog süreçlerim oldu ,halen devam ediyor.
Evliliğimiz sona ermedi, eşimi affettim ama güveniyor muyum ,hayır....
Çünkü bir kere yapan tekrar yapar kim ne derse desin..
Hayata geri dönüyorsunuz ama nasıııl (üç çocuğum var)
Bir kadına bedduamı edeceksiniz eşiniz sizi aldatsın deyin yeterli galiba.
Bir kadının yaşayabileceği en büyük travma ,an büyük acı , içinizd de sönmeyen bir kor...
Asla unutamazsınız ama acınızın dozu hafifler..
Kadın affeder ama asla unutmaz ve güvenmez.
aldatıldım...
hem de beşiğini salladığım kuzenimle aldattı eşim beni...kalbim öyle yandı öyle yandı ki...
bir türlü aklımdan çıkmıyor..kurtulamıyorum.defalarca soruyorum..neden? nedeeeeeennn?allahıııııımmmmm bu ızdırap nasıl biterrrrrr....her gün face de kızın resimlerini açıp bakıyyorum..neresinden hoşlandı diye düşünüyorum saatlerce...iyice kafayı yedim ben..bütün erkeklerden nefret ettim.
Dün sabaha karşı eşimi yakaladım msn de birisiyle görüşüyordu...uykudan aniden uyanıp içeri gittim ben kapıyı açınca hemen kapattı ama ben herşeyi gördüm şoka uğradığım için o anda hemen ağlamaya başlayıp tekrar odama döndüm...6 aylık hamileyimeşim kesinlikle kabul etmiyor ama ben gözlerimle gördüm hamilelikten dolayı sinirlerin bozuk halüsilasyon gördün galiba kesinlikle psikolojikk destek almalıyız birlikte gidelim falan diyor öyle bi anlatıyorki ben bile kendimden şüphe ettim ama düşündüğümde eminim.o an gözlerimin önünden gitmiyor bütün hayatımın mahvolduğunu düşünüyorum hiçbir beklentim kalmadı hayattan boşansam karnımda bebeğimle ne yaparım diye düşünüyorum ailem bu konuda sonsuza kadar desteklerler ama ya sonrası eşim zaten asla bırakmaz peşimi eminim.ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi bile düşündüm...dün onu yakaladığımdan beri sürekli ağlıyorum elimden hiçbirşey gelmiyor...ne yapmalıyım derdimi paylaşacağım kimsem yok yakınımda ailem başka sehirde yaşıyor...Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?