Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aldatılmadım diyeceğim ama bilmiyorum aldatılmışta olabilirm......

bugüne kadar hiç bi şekilde aldatıldımı hissetmedim hisettirmedi belki aldattı belki aldatmadı gerçekten bilmiyorum....aldattıysa kendine yapar bana deil.aldatmadıysada aldatmıycağı anlamına gelmez hayat bu hiç bellii olmaz

ben anlamıyorum bir erkek bi kadını sewrken neden başkasıyla aldatsın????aldatmışsa sewgide bitmiştir kanmca sewginin saygının olmadığı yerde de işim olmaz büyük konuşmak istemiyorum ama çoğu şeye katlanırım ama aldatılmaya aslaaa aslaaa.......

aldatılıpta bunu sineye çeken bayanların yazısını okudum allah yardımcınız olsun hiç bi insan bunu haketmio bence....aldatıldını bile bile o insanla o ewi paylaşmak gerçekten kötü bi durum.....

sewiosan aldatmazsın eğer aldatıosanda şerefinle ayrılır aldattığın insana koşarsın bunun başka yolu yok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar size bir sorum olacak bu bana çok ağır geliyor ama sormam gerekiyor. Babam annemi aldatıyor. ikiside aynı yaştalar annemle babam 43 yaşındalar. bundan 3 yıl önce annem öğrendiğinde affetti. Ve o gunden sonra normal hayata dönmüştük. Fakat şimdi yine aynı kadınla aldattığını dusunuyorum. Hatta eminim. Sizce ne yapmalıyım bi yaştan sonra vazgeçermi yoksa karşısına geçip konuşmalımıyım?

bence daha önce annenle konuş affetmenin ne kadar yanlış brşey olduğunu anlar belki

bence daha önce annenle konuş affetmenin ne kadar yanlış brşey olduğunu anlar belki

Evde hiçbi huzursuzluk yok. Ve babam cok pişman olmuştu. Küçük kardeşim var. O yüzden evlilikleri bozulsun istemiyorum. Sizce de yaş ilerledikçe vazgeçermi?

bence babanla sen konuş. ben babama çok düşkünüm oda aynı şekilde bana düşkün. biz hiç baba kız gibi olmadık o benim hep arkadaşım oldu. ve ben başkasıyla paylaşamazdım babamı annem ve kardeşim dışında. ben hallederdim yani en azndan uğraşırdım..
ayy allah korusun öle bişey olsa ben kadını öldürürüm heralde önce vermem babamı kimselere :)

ne kadar güzel eşleri olanlar var neden aldatırlar anlamıyorum..angelina jolie bile aldatıldıysa artık yani pes diyorum erkeklere.güzellik erkekleri kendimize bağlamak için yetmiyor malesef.allah böle insanlarla karşılaştırmasın bizi.

cokkk zor bışeyy çokkkkkkk :gitme:

ben bekarken 4 senelık evlılık hayallerı kurdugumuz bana delı olan,ısrarla gelecek hakkında planlar yapan,benı pamuklara saran sevgılım aldattı benı,daha da 21 yasındaydım yanı...Guzel,akıllı,sosyal,neselı,komık kızımdır yetmedı adama boshayallersmile aldattıgı kısye de bı baktım,şoklara gırdım bu mu yaaaaa oldum...Lafın kısası yaşa,başa,guzellıge,entellektuellıge bakmıyo bu ısler,karsınızdakı adam okusse ahanda boyle aldatıyor,ben bunu bılır bunu soylerım.Unutamdım mı unuttum,evlı olup aldatılmakla bır degıldır tabı ama ıster ıstemez,elınde ruhunda kocaman yepyenı hayaller oluyor ve kendını yenı bı hayata adapte etmıs oluyorsun,hersey bombos olup bana baktıı ben onlara baktım ve ben bır yıl ruh seklınde dolastım,kımseye soyleyemedım,allahtan sosyal aktıvıtelerım ve arkadaslarım coktu da atlattım.Bence aldatıldıysanız ıcınıze yara etmeyın,senın degıl onun sucu olan seyı omzunuza yuregınıze dert olarak yuklemeyın...
tum aldatılmıs kadınlara sevgıler selamlar olsun,bız degıl onların ıcı acısın,tatmın olmayan ınsan asla yetınmez ve mutsuz ölür cunku...klava:

aldatıldım...
hem de beşiğini salladığım kuzenimle aldattı eşim beni...kalbim öyle yandı öyle yandı ki...
bir türlü aklımdan çıkmıyor..kurtulamıyorum.defalarca soruyorum..neden? nedeeeeeennn?allahıııııımmmmm bu ızdırap nasıl biterrrrrr....her gün face de kızın resimlerini açıp bakıyyorum..neresinden hoşlandı diye düşünüyorum saatlerce...iyice kafayı yedim ben..bütün erkeklerden nefret ettim.

benim hissettiklerimi çok iyi ifade etmişsiniz..ancak yaşayan bilir...ama neden gitmiyoruz?gidemiyoruz bi türlü...çok seviyorum eşimi çookkk..neden yaptı bunu banaaa

kuzeniniz size nasıl böyle bir kazık atar?:1shok:

şuan nasıl bakıyor elalemin yüzüne. bırakın onların içi yansın. klava:

Dün sabaha karşı eşimi yakaladım msn de birisiyle görüşüyordu...uykudan aniden uyanıp içeri gittim ben kapıyı açınca hemen kapattı ama ben herşeyi gördüm şoka uğradığım için o anda hemen ağlamaya başlayıp tekrar odama döndüm...6 aylık hamileyim eşim kesinlikle kabul etmiyor ama ben gözlerimle gördüm hamilelikten dolayı sinirlerin bozuk halüsilasyon gördün galiba kesinlikle psikolojikk destek almalıyız birlikte gidelim falan diyor öyle bi anlatıyorki ben bile kendimden şüphe ettim ama düşündüğümde eminim.o an gözlerimin önünden gitmiyor bütün hayatımın mahvolduğunu düşünüyorum hiçbir beklentim kalmadı hayattan boşansam karnımda bebeğimle ne yaparım diye düşünüyorum ailem bu konuda sonsuza kadar desteklerler ama ya sonrası eşim zaten asla bırakmaz peşimi eminim.ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum bebeğim olmasa kendimi öldürmeyi bile düşündüm...dün onu yakaladığımdan beri sürekli ağlıyorum elimden hiçbirşey gelmiyor...ne yapmalıyım derdimi paylaşacağım kimsem yok yakınımda ailem başka sehirde yaşıyor...Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın...

madem hamilesiniz lütfen kendini mahvetmeyin

o msni açmasını isteyin..

yada geçmiş kayıtlarını kontrol edin. ama üzülerek bebeğe zarar verirsiniz.

kabul etmiyorki halüsilasyon görmüşdün çıldırdın mı falan diyor kabul etse msni açtıracağım ama benim bildiğiö ösn adresi değil.sırf bebeğim için dayanmaya çalısıyorum ama suratına baktıkça ağlıyorum niye yaptı bunu bana diye daha 11 aylık evliyiz üstelik.çıldırmak üzereyim karıkocalık ilişkimi bitirip aynı evde öyle yaşamayı düşünüyorum sadece dışarıda herşey normalmiş gibi davranmayı düşünüyorum.hayatım mahvoldu ben onun çocuğunu taşırken o bana bunu nasıl yaptı neden?keşke dediği gibi halüsilasyon olsa...insanın hayatı saniyeler içerisinde mahvolabiliyormuş bunu anladım 2 gün önceki hayatıma dönmeyi öyle çok isterdimki...olan olsu beni mahvetti...cevap için teşekkürler...anlatacak birisine öyyle ihtiyacım varki...senağlama

gerçekten üzüldüm.bu mübarek gecede Allah yardımcın olsun diyebiliyorum sadece:Saruboceq:Bebeğini düşün canım ona zarar gelmesin...

çok teşekkür ederim bebeğim benim herşeyim...ben ağladıkça tekmeliyor ben burdayım demeye çalışıyor galiba...Allah düşmanıma bile bu acıyı yaşatmasın...içimi dökebildiğim tek yer burası...senağlama

Sadece bir insana bağlı kalmak bu kadar zor mu?Halbuki biz kadınlar sadece değer görmek istiyoruz.En azından genelimiz öyleyiz.Allah'ım akıl fikir versin bu haltı yiyen tüm erkeklere.Hiç bir kadın bunu haketmiyor.

Sevgilimin beni bir yıl once aldattığını yeni anladım,çok değişik bir duygu,Allah kimseye yaşatmasın ne yapacağını bilemiyorsun gitsen bir dert kalsan bin dert...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…