sevginin ve aşkın farklı şeyler olduklarını öğrenmek için yaşamak gerekiyormuş..
eşimi seviyorum ona güveniyorum onun yanında rahatım
ona ise aşık oldum kesinlikle güvenmiyorum yanında her an tedirginim ama beni durmadan ona çeken o sinsi gülüşü ve o çarpıntılar
anlatamam anlatamıyorum
boşanma konusunda biraz daha düşünmek istiyorum geçici bir heves olabilir daha önce hiç aşık olmadım emin değilim yaşayıp göreceğiz
seninde dediğin gibi aşk ve sevgi çok çok farklı şeyler.boşanma konusunda çok ciddi bir şekilde düşün derim ben...Ben eşine hem aşık hemde onu çok seven biriydim.fakat 3 senelik evliliğim hüsranla sonuçlandı.çok iyi düşün eşimi sdeviyorum diyorum çünkü.ya geçiçi bir hevesse?rabbim yardımcın olsun.
arkadaşlar emin değilim ama o şüphe düştü içime ,şüphesi bile yetti ama bu şüphenin peşine düşemiyorum,neyle karşılaşacagımı bilmiyorum , ne yaparım onuda bilmiyorum of of çok zor bi durum allah yardımcım olsun pisikolojim bozuldu artık
canım duaların ve anlayışın için teşekkür ederim.senin adına çok üzüldüm umarım hakkında hayırlısı olmuştur. ne yaşadığımı bilmiyorum kendime de açıklayamıyorum sadece büyük söz söylemek istemiyorum çünkü bunlar aşık olup anormal hallere girenleeri senelerdir kınamamın ve dalga geçmemin karşılığı gibi geliyor bana..hakkım olmasa da dua bekliyorum
canımsın...ne demek herzaman herdurumda yanında olurum ben sen kocaelinden ben yalovadan konuşuruz bu arada ben gülçin.. hakkımda hayırlısı oldu bitanem şuanda rabbime şükürler olsun çok çok iyiyim rabbim bir daha yaşatmasın o günleri 3 seneden sonra 4 aylık çok güzel giden bir birlikteliğim var şuanda mutluyum..bence sen,nde dediğin gibi sen büyük konuşma adımlşarını yavaş yavaş at,eğer alnında yazıyorsa kaderinde varsa olur zaten hakkım olmasada deme benim dualarım seninle hem şimdi hemde daha sonraları. yaşamayan anlamaz çünkü(bu arada msn adresimi özelden gönderdim konuşmak dertleşmek istersen ekliyebilirsin canım)
Merhaba
Ben de aldatıldım ve çok iğrenç bir duygu. yemek yiyemiyor, tat alamıyorum, sabah olmadan ağlayarak uyanıyorum uyumam için saatler geçyor,çünkü evliliğimiz mantık evliliği değil aşk evliliği idi. çok severek evlenmiştim, çok aşıktım. şimdi bu temel yıkılmış gibi. eşimin chat muhabbetlerini gördüm. bir kıza müthiş romantik laflar ediyordu. kız ona aşkiiimmm diyordu.. inananamıdm gözlerime. çıldıracak gibi hissediyorum kendimi. 15 gündür ayrıyım eşiimden. evden git dedim.bunları gördüğüm zaman ona 6 senelik evliliğimiz boyunca duymadığım sözleri duydum bugün artık bu iş bitti, sen zaten yolunu seçmişsin. yolun açık olsun ben salak değilim dedim. o günden itibaren hiçbir aramasına yanıt vermedim, tüm aramalarında mesaj attım ve onu basit bulduğumu söyledim, yanlış mı aradın, senin yolun burası değil dedim. kaçtım yaşadığım şehirden. uzaklara gittim.geri döndüm.. atamıyorum, kurtulamıyorum bu duyguların yarattığı acıdan.. şimdi bin pişmanmış.. geyikti diyor. öylesineydi. ama 2 buluşma var ortada. cinsellik yok diyor. ama buluşma var.. sanal olsa sadece sanal olsa, fantezi der gecerim ama öyle deil.4 yaşında bir kızım var.. babam nerde diye her sabah yatağını kontrol ediyor... içim acıyor.. içim yanıyor. ailesi geldi, yapma dedi. yuva kutsaldır. biz ona ağzının payını verdik. o çok hassas.. lütfen geri dön dedi. ne yapacağımı bilmiyorum.. hergün arıyor bizi babası. onunla konuşmak bile istemiyorum. ama o yokken onu özlüyorum. kızı buldum, kim olduğunu, tipini bile gördüm. email adresni buldum. ama hiçbir şey yapmadım. sadece acı çekiyorum. bitti diyor, öyle biri yok benim hayatımda artık diyor lütfen sakin ol sakinleştiğinde konuşalım diyor. sakinleşemeyiorum. öyle acı ki... ne yapacağımı bilemiyorum..
kimseye güvenmeden yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor.
en doğrusunu söylemişsin. gerçekten ayaklarımızın üstünde durmamız gerekiyor.bu sadece iş güç sahibi olmak anlamına gelmiyor. güçlü olmalıyız. aldatıyorsa terkedebilmeliyiz. benim maddi gücüm vardı ama terkedemedim nedenmi... gücüm yoktu yalnız kalacak gücüm yoktu yeni bir hayat kuracak belki yaşım uygun değildi o güne kadar hiç aklıma gelmemişti aldatacağı o beni ben onu seviyorduk böylece 25 sene geçti ama hala inanamıyorum bu ilk değilmiş yıllarca aldatılmışım hala beni seviyor biliyorum bir çok şeyi paylaştığım gerçekten çok sevdiğim o insan. 2 yıl oldu öğrendiğim hala içim sızlıyor katlanmak gerçekten zor helede 40 lı yaşlarda olunca daha zor. çocuklarım eğitimlerine devam ediyor onların psikolojisi bozulmasın devam ediyorum zaten bende onsuz yaşayamam biliyorum öyle bir şey işte hı unutmadan söyleyeyim ben artık bir alkoliğim
gerçekten seviyormusun hala yoksa tamamen alışkanlıklardan vazgeçememekmi bu?birde yüzüne baktığında sinirlerini bozmuyormu hiç bazen?nasıl bir duygu bu anlamak istiyorum
anlayabilsem anlatmayı sizede çok isterdim belki alışkanlık belki çocuklarımın düzenlerini bozmak istememem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?