kızlar; bi erkek 1,5 yıllık ilişkisi olmasına rağmen bir sevgili bulma sitesinden sevgilisi ricalar etse de ben hiçbişi yapmıyorum diye üyeliğini silmiyorsa, ordan gelen mailleri engellemiyorsa, ve o zaman ver şifreni dediğnizde şifresini de size vermeyip bana güvenmiyorsun güvenmeyerek hakaret ediyorsun gibi sözlerle bağırıp çağırıyosa bi haltlar karıştırıyo demektir dimi
evet canım ben de öyle düşündüğüm için ayrıldım zaten, ama asla yapmazdı o yaa herkes yapardı ama iş ona gelince dürüstlüğüne kendi dürüstlüğümden bile daha çok inanırdım. sırtımdan bıçaklanmış gibi hissediyorum kendimi.malesef canım bence masum bır erkek değil
Yaşadığım aldatılmaya mı yoksa aldattığı kadın olmaya mı girer bilmiyorum -gerçi aldatmak sadece ortada başka bir kadın olmasıyla ya da fiziksel olmaz- ama yazıp döküp rahatlayacağım.
Hem genç kızlara da bir ders olur, sevgililerinin nüfus cüzdanına bakmadan etmesinler, hele ki sevgilileri kendilerinden yaşça büyükse.
10 ay önce bir adamla tanıştım bir arkadaşım vasıtasıyla. İlk görüşte sezersiniz ya aranızda bir şey olacağını, aynen öyle bir his vardı. 5-6 ay kadar muhabbet ettik. Ben kaçtım, istemedim. Benden 15 yaş büyüktü, olamazdı diye düşünüyordum. Ama konuşmayı da kesemiyordum. Bana kendini 10 yaş büyük göstermişti en başta. Sonra 15 olduğunu söyledi. Tabi artık aşık olmuştum, iş işten geçmişti. Ne yapalım, kabul dedim.
Hep zora düştüğümde o vardı, hep arka çıktı, destekledi. Yeri geldi aileme karşı savundu beni. Benim isteklerimi, hayallerimi gerçekleştirebilmem için. Sabahtan akşama beraberdik, saatlerce konuşur sıkılmazdık. Sabahlara kadar telefonda konuşurduk, mesajlaşırdık, şehir dışına kaçar gezer gelirdik günübirlik. (Bu yüzden anlayamadım.) Zaman zaman mesleki -aynı meslekteniz- zaman zaman eğlenceli, felsefi vs. konuşurduk, hep aradığım şey konuşmaktan asla sıkılmayacağım bana saygılı bir erkekti. Dürüst bir erkekti. O ne derse doğruydu, adam gibi adamdı o gözümde. Bir yanlışını görmemiştim bana karşı. Zaten bana yüzük takmak istiyordu, erken diyordum, daha tanıyalım birbirimizi.
Şeytan dürttü bir gün tc. kimlik no. sunu aldım tayin listelerinden ve sorgulattım. Çıkmadı. Hep de soruyordum bak 15 yaş var değil mi? Daha fazlası değil? Nüfus cüzdanı istiyordum, tamam diyordu. Ama gecikiyordu. 21 yaş büyük olduğu yazıyordu orada. "Kardeşimin nüfusu üstüme kaldı." dedi. Köy yeridir, olur böyle şeyler eski zamanlarda diye düşündüm. "Getir cüzdanını kanıtla." dedim. Getirmedi. Sonra sağolsun buradan muhasebeci bir arkadaş yardımcı oldu. Medeni durumundan şüphelendik...
Sonuç evliydi. Tek attığım mesaj "Öğrendim." oldu. "Neyi?" dedi. "Evlisin." dedim. Aradı beni, içimden geçen tüm öfkeyi, öfke dolu sözleri döktüm ona. Açıklaması "3 yıldır ayrıyım eşimden, boşanacağız ama ailesi baskı yapıyor ona, mal paylaşamıyoruz. Senden başkasına bakmadım bile." oldu. Ağladı, yalvardı. Belki doğruydu bilemem, yanımdayken çarpan kalbi, gözleri yalan olamazdı, sevmiştir belki de beni (En azından buna inanmak istiyorum hareketlerinden, desteğinden dolayı, boşa geçmedi zamanım demek istiyorum.) ama ortada büyük bir yalan vardı! O da 5 ay boyunca kandırılmış diğer tabirle "aldatılmış" olduğumdu.
Sonrasında çok fazla mesaj attı. Her sabah "Günaydın." dedi eskisi gibi. Görüp cevap vermemek çok zordu. Unutmaya çabalamayı düşünmek bile çok zordu. Bana böylesine abi, sevgili, dost olmuş birisini. Hala çok zor ama çabalıyorum.
İnsan kendini o kadar aptal hissediyor ki. Hiç başına gelmez sanıyor. Hep sağda solda duyar, gazetelerde falan görürüm sanıyor böyle şeyleri. Güvendiğin adam içi bomboş bir siluet oluyor senin için. Hayallerin de birer serap. Aslında bir yalanı yaşadığını fark etmek insana dokunuyor. Çok uzun sürmedi belki ama insana acı veriyor, en güzel ilişkin bomboş olup gittiğinde...
Keşke böyle olmasaydı. Kağıt üstünde bile olsa söylemeliydi bunu bana. Uzak dururdum, evet bir ilişkimiz olmazdı ama belki karşıma boşanıp çıksa en azından dürüst adam derdim. Dul deyip geçmezdim.
Belki biraz depresif cümleler oldu ama henüz hayata geri dönmediğim için olabilir, umarım geri döner dönmez de yazarım nasıl döndüğümü. Sadece paylaşmak ve rahatlamak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?