Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben bi sorunun cevabını merak ediyorum.eşinize karşi cok uysal bir hanımmıydınız yanı her dedıyını yaparmıydınız eger boyleydınızse bana göre hata burda çünkü erkeklere yeri geldiyi zaman diklenmeyi haksızlıgın karsısında susmamayı ögreneceksiniz.erkeklere karsı cok uysal oldugumuz zaman bızı aptal saf yerıne koyuyolar.dışardaki kadınlar ise onlara daha asi daha cazib geliyor.ne kadar güclü olursanız okadar kazanırsınız

ilk günler çok kötüydüm ama deli gibi acıdan kıvranmıyordum hep başka şeylere yöneldimm kafamı dagıtmaya çalıştım yazdı zaten tatile gittim vs. fakat gün geçtikçe gece başımı yastıga koydugumda sindirememe problemi başladı bişeyler yapmak istiyordum kendimi tuttum yapmadım allaha havale ettim.. şimdi nasılım acı çekmiyorum evet geçti ama gece başımı yastıga koydugumda düşünmekten alamıyorum kendimi bana ihanet eden adamı düşünüyorum bi anda irkiliyorum kendine gel kızım diyorum ! yaz geliyor ohh cıvıl cıvıl olucak heryer tatile gidiceksin onu dahada çok unutucaksın hiç bi iz kalmıcak diye avutuyorum işte kendimi kararlıyım unutucam ee başka çagre varmı ihanete :)

aldatilma acisini bende yasadim...

evet, degmeyecek bisey yuzunden derin yaralar aciliyor icimize

allahin belalari coluk cocuk dinlemiyorlar ki

kabullenmek kismi cok zaman aliyor malesef

hicbiri bana gelipte demesinki benim kocam yapmaz diye hepside ayni degilmi hani derler ya UMMADIGIN TAS BAS YARARmis diye iste tam öyle.....

100% katiliyorum

istemeden de olsa aklina geliyor insanin, bende cogu zaman o olayi dusunerek yatiyor, o olayi dusunerek kalkiyorum
aldatildigim zamanlar okadar cok arastirma yaptim ki bu konu ile ilgili, universite tezi olsa kesin birincilik benim olurdu

ama malesef somut bisey cikmadi aldatilma ile ilgili, bildigim tek sey var (arastirmalarima dayanarak emin oldugum) - SEVEN ALDATMAZZZZZ yapamaz yani, cinsi ne olursa olsun
ben esimi seviyordum ordan biliyorum. aldatma fikri hic aklima gelmedi, hatta dunyada tek erkek esimi goruyordum diger herkes insandi cinsiyet farketmeden

konuya gelirsek, nasil toparlanma sorusuna cevabim, esimle ayri yasamaya karar verdim, ve uyguladim. herkes icin kolay olmaz maddi fln, ama yapabilen denesin derim.
aldatildigimi ogrendigimdede, simdide (1 sene gecti uzerinden ve biz esimle 1 senedir ayriyiz) esim her gun aglayip yalvariyor barismak icin ama ben istemiyorum. Aldatilmayi kabullenemiyorum hala daha, ona yakistiramiyorum. Hala bir ruyada gibi (kotu bi ruya, uyanacagim sanki) hissediyorum. Zaten arastirdigim kadari ile aldatilma acisi, ölüm acisina esdegermis

yorumlardan anladigim kadari ile de yillar gecsede unutulmuyor, kalbinizin bir kosesinde hep sizi oluyor malesef, ve ben bu siziyla daha nekadar yasaya bilirim hic bi fikrim yok

canım ne kadar surede atlatabıldın benım3 ay oldu .baska şeylere yoneleyım dıyorum olmuyor.

canım ne kadar surede atlatabıldın benım3 ay oldu .baska şeylere yoneleyım dıyorum olmuyor.

biz kadınların acısı biraz zor bitiyor çok zaman alıyor ama o zamanın sonunda geriye dair hiç bişey kalmıyor içinde 6 ay bitti nerdeyse düşünmüyomuyum onu düşünüyorum..bu durumu nasıl atlattınız degil atlatmak zorundaydık başka çaremiz yoktu..herşeyin ilacı gerçekten zaman sadece zaman 3 ay olmuş canım ama unutmak istiyorsan sosyal paylaşm sitelerinden uzak dur takip etme derim ben kendini bişeylere yönelt spor gibi yada arkadaşlarına vakit ayır çünki bi çok kadın aldatılsa bile gururunu hiçe sayıp boşluktan sıkıntıdan msj atıp arayabiliyor karşısındaki aptal adamı o yüzden başka şeylere yönel hep onsuzda hayatın güzel oldugunu ondan öncesini düşün ve ondan sonrada olucak güzel zamanlarını..hayat kısa acyıyıda yaşıcaz mutluluguda hepsi bizim için :)

HİÇ KOLAY OLMADI HEMDE HİÇ!!! hayatımın 3 yılı boşa geçti gitti.insanlara güvenim yitti.yaşama sevincim bittii.ona olan sevgim saygım güvenim eridi gittii

selamlar herkese. aldatıldım ama karşıda ki hanımefendi haber verdi bana. kucağımda 3,5 aylık oğlumla önce ısrarlı bir telefon trafiği eşimin ne olur açma yalvarmalarının ardından bir msj ekte beraber çektirdikleri bir resim. hamileliğimin 5 ayından beri beraberlermiş. eşim sık yurt dışına gittiği için anlasam da konduramadım. çünkü hamileydim ve bu bir tüp bebekti sebebi de babası. o kadar bu çocuğu isterken yapabileceğini düşünmedim. işte tamda bu noktada yanılmışım aslında. pişman olduğunu ama kızdan bir türlü kurtulamadığını söyledi. benimde oldukça iyi bir işim var ayrılabilirdim. 6 ay geçti üzerinden ne eşimi nede benim peşimi bırakmıyor. bebeğim hastanede yatıyordu oraya bile geldi. neymiş kocamın peşini bıracakmışım bende oğlumda defolup gidecekmişiz. benim kapı gibi kocamda pısırık,işinde başarısız, pırsık bir adama dönüştü. bu hanfendi en son yeni yılımı kutladı hiç muhattap olmamıştım şimdiye kadar bene onunkini kutladım. çıldırdı:):) sizce buna eşimi bırakıp dışardan en fazla 1 ayda mahvoluşlarınımı seyredeyim, yoksa biraz daha sabredip oğlumu mu mutlu edeyim?

Allah yardimcin olsun ama kolay kopa bileceksen kokpmaya bak, yada bidahaki aldatisi göze al bi kere yapan cogu zaman yine ve yine yapiyor

Utanıyor insan kimseye anlatamıyor derdini.
kimseyle konuşmak istemiyorsun, kendini pislikmiş gibi hissediyorsun. Öfkeleniyorsun bela okuyorsun. Onu öldürmek istiyorsun.
Kendini öldürmek istiyorsun.. Bir sürü pişmanlıklar. Tükenmek bilmeyen keşkeler...o kadar karışık duygular ki.. 1 gün için de bir sürü karaktere bürünüyorsun.
Sorguluyorsun tabi neden neden neden diye. Aldıgın cevap okadar basit ki;
'Bunlar bi oyundu diyor. Öylesineydi diyor'... Ne komik ki bu oyun dediği benim hayatımı karartı.
En kötüsü ise ilkini affediyorsun affettikten 1.5 ay sonra ögreniyorsun ki hayatında başka bi kadın daha varmış. beni aslında 2 kadınla aldatıyormuş.
Tesadüf eseri kombinin arkasına sakladıgı telefonu bularak ögreniyorum. mesajları okudugumda tek kişilik kiyamet olarak tanımlanan tabiri yaşıyorsun..
Böyle bi duygu olamaz okadar agır bir duygu ki.. Mesajda sevgililerinden biri 'birlikte uyudugumuzu düşün' diyor' biz bir arada daha iyi olabiliriz' diyor.
Beynim zonkluyor. Yer ayaklarımın altından kayıyor sanki..

Bayanlar Bende benim kocam yapmaz diyordum. 6 senelik ilişki sonucunda evlendik. 4.5 yıldır ise evliydik..
yani hayatımın 10.5 senesini harcadıgım.
Canım eşim ben cok sanslıyım iyi benimsin dediğim kişi..
Birsürü hayal kırıklıgı.. Cok zor gercekten.
Bu olay olalı 2,5 ay oldu .aglaya aglaya boşandık..
O bu üzüntüyü ve acıyı tamam haketti. Ya ben.. Neden hala üzülüyorum ve aglıyorum bilmiyorum.

.

Merhabalar
Ben aldatıldığımı evliliğimin 7. Yılında ve iki çocuk annesi iken öğrendim, Muhteşem bir evliliğimiz yoktu ama eşimi seviyordum ve ona fazlası ile sadıktım. İlişkisi başladıktan sonra ikimiz arasında bir seçim yapmış ve onu seçmiş. Bir gece bana hayatında bir başkası olduğunu söyledi ve çekip gitti. Önceleri bir yanlışlık olduğunu düşünsem de ilişkilerini alenen yaşadıklarını ve birbirlerine aşık olduklarını öğrendim. Her kadın gibi bu benim için tam bir yıkımdı. Benzer şeyler yaşadım, yemeden içmeden kesilme, depresyon vs… Beraber çıktığımız bu yolculukta okyanusun ortasında gemiden atıldığımı hissettim.
O zor günlerde hep eşimden bir işaret bekledim, bir özür, açıklama, pişmanlık..
Çocuklarımın babasının bir gece de hayatımdan çıkıp bana adeta düşmanıymışım gibi davranmasını ne anladım ne de kabullenebildim. Ama bugün diyorum ki, iyiki evet iyiki geri dönmemiş, yoksa onu kabul edebilirdim. Sonra çocuklarıda ortak ettiğimiz bir kabusa dönerdi evliliğimiz.
Bence her erkek aldatmaz. Her insanın hayatında bir takım fren mekanızmaları vardır, sosyal statüsü, eşine olan bağlılığı, çocuklarına olan sevgisi, dini inançları gibi. Bunlara hiçbiri işlemiyorsa o zaman ortada bir kişilik bozukluğu vardır bence. Herkese tavsiyem bir; imkanları varsa mutlaka bir profesyonel psikolojik destek alsınlar, inanılmaz faydası oluyor.iki; zor olduğunu biliyorum ama asla arkalarına bakmasınlar, kararlı olmak çok önemli. Acabalar ile yeni bir hayata başlanmıyor.Üç; mümkünse şehir değiştirsinler. Karşı taraf gitmiyorsa siz gidin, suçlu o, o gitsin yok çünkü bunu kendiniz için yapıyorsunuz.Dört; hemen değil ama bir süre sonra sosyalleşmeye çalışın. Yeni sevgili anlamında değil, arkadaş ortamlarına girin, kendinizi kapatmayın. Ve beşinci ve en önemlisi asla kendinizi suçlamayın, hiçbir eş aldatılmayı hak etmez, ortada nasıl bir ilişki olursa olsun kimsenin partnerini aldatmaya hakkı yoktur, yürümüyorsa ayrılırsın.
Böyle bilmiş bilmiş yazdığıma bakmayın, çooook acı çektim, çok kendimi suçladım, keşkelerim çok oldu. Tüm bunları ancak kendimi topladıktan sonra görebiliyorum. Hikayenin kalanına gelecek olursak; 3 yıl oldu ayrılalı, onlar hemen evlendi çünkü diğer kadın hamileydi.Ben başka bir şehirde çocuklarımla yeni bir hayat kurdum, şimdilik yalnızım ama çooook huzurlu ve mutluyum.İyi biri çıkarsa evlenmeye negatif bakmıyorum ayrıca. Ama bu sefer bu kadar bağlanmayacağım veya sevmeyeceğim diyemiyorum çünkü bunlar insanın elinde değil be kızlar, güvenip sevmeyeceksek o adamı, o zaman niye evlenelim!!
Unutulmuyor tamamen ama çok hafifliyor. Maddi durumu müsait olmayan veya çaresiz olduğunu söyleyip dayanan arkadaşlara söylemek istediğim, daha kötü ne olabilir, size bunu yapan biri ile yaşamaya devam etmekten daha kötüsü olamaz. Yeter ki siz isteyin, bir yolu bulunur. Hepimizin Allah yardımcısı olsun..

Her gece ağlıyordumm .. Kış ayıydı soğukta lavaboya giidip gidip sürekli yerlere vura vura ağlayarak kusuyordum .. 5 kilo flan vermiştim üzüntüden .. 6 ay sürdü .. her gece ağlıyordum gündüzleri suratım asık geziyordum .. ( tam da net hatırlamıyorum )
Ama böyleydi .. DUa ettim çok Allah'a .. onunla hiç konuşmadım iletişimimi 3-4 ay sonra tamamen kestm .. onun yüzünden başkalarıyla çıkarak hata yaptımm ama yapılmaması gerekirmiş bunu sonradan anladımm ..
Sonra her ağladığımda kabullenmeye çalıştım o durumu .. Ve kendime unutmalısın dedim tekrarladım içimden .. Ve unuttum ..
Gerçekten hatırlamyıorum bile .. Şimdi ise herşeyden çok canımdan çok sevdiğimm ömrümm canım aşkım var hayatımda .. :)
Ama üstteki yazıyı okuyunca çok üzüldüm evlilikte aldatılmak kat ve kat acı birşeydir Allah kimsenin başına vermesin inşallah ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldatıldığımı evliliğimin 7. Yılında ve iki çocuk annesi iken öğrendim, Muhteşem bir evliliğimiz yoktu ama eşimi seviyordum ve ona fazlası ile sadıktım. İlişkisi başladıktan sonra ikimiz arasında bir seçim yapmış ve onu seçmiş. Bir gece bana hayatında bir başkası olduğunu söyledi ve çekip gitti. Önceleri bir yanlışlık olduğunu düşünsem de ilişkilerini alenen yaşadıklarını ve birbirlerine aşık olduklarını öğrendim. Her kadın gibi bu benim için tam bir yıkımdı. Benzer şeyler yaşadım, yemeden içmeden kesilme, depresyon vs… Beraber çıktığımız bu yolculukta okyanusun ortasında gemiden atıldığımı hissettim.
O zor günlerde hep eşimden bir işaret bekledim, bir özür, açıklama, pişmanlık..
Çocuklarımın babasının bir gece de hayatımdan çıkıp bana adeta düşmanıymışım gibi davranmasını ne anladım ne de kabullenebildim. Ama bugün diyorum ki, iyiki evet iyiki geri dönmemiş, yoksa onu kabul edebilirdim. Sonra çocuklarıda ortak ettiğimiz bir kabusa dönerdi evliliğimiz.
Bence her erkek aldatmaz. Her insanın hayatında bir takım fren mekanızmaları vardır, sosyal statüsü, eşine olan bağlılığı, çocuklarına olan sevgisi, dini inançları gibi. Bunlara hiçbiri işlemiyorsa o zaman ortada bir kişilik bozukluğu vardır bence. Herkese tavsiyem bir; imkanları varsa mutlaka bir profesyonel psikolojik destek alsınlar, inanılmaz faydası oluyor.iki; zor olduğunu biliyorum ama asla arkalarına bakmasınlar, kararlı olmak çok önemli. Acabalar ile yeni bir hayata başlanmıyor.Üç; mümkünse şehir değiştirsinler. Karşı taraf gitmiyorsa siz gidin, suçlu o, o gitsin yok çünkü bunu kendiniz için yapıyorsunuz.Dört; hemen değil ama bir süre sonra sosyalleşmeye çalışın. Yeni sevgili anlamında değil, arkadaş ortamlarına girin, kendinizi kapatmayın. Ve beşinci ve en önemlisi asla kendinizi suçlamayın, hiçbir eş aldatılmayı hak etmez, ortada nasıl bir ilişki olursa olsun kimsenin partnerini aldatmaya hakkı yoktur, yürümüyorsa ayrılırsın.
Böyle bilmiş bilmiş yazdığıma bakmayın, çooook acı çektim, çok kendimi suçladım, keşkelerim çok oldu. Tüm bunları ancak kendimi topladıktan sonra görebiliyorum. Hikayenin kalanına gelecek olursak; 3 yıl oldu ayrılalı, onlar hemen evlendi çünkü diğer kadın hamileydi.Ben başka bir şehirde çocuklarımla yeni bir hayat kurdum, şimdilik yalnızım ama çooook huzurlu ve mutluyum.İyi biri çıkarsa evlenmeye negatif bakmıyorum ayrıca. Ama bu sefer bu kadar bağlanmayacağım veya sevmeyeceğim diyemiyorum çünkü bunlar insanın elinde değil be kızlar, güvenip sevmeyeceksek o adamı, o zaman niye evlenelim!!
Unutulmuyor tamamen ama çok hafifliyor. Maddi durumu müsait olmayan veya çaresiz olduğunu söyleyip dayanan arkadaşlara söylemek istediğim, daha kötü ne olabilir, size bunu yapan biri ile yaşamaya devam etmekten daha kötüsü olamaz. Yeter ki siz isteyin, bir yolu bulunur. Hepimizin Allah yardımcısı olsun..

aldatilan kadin ne yapmali? maddi durumu nedir ? kendi ayaklari uzerinde duramiyorsa ne yapabilir burasi zor bir durum iste...eger ki kendi parasini kazanan biriyse hic kedini kandirmamali ve kandirilmaya da yanasmamali hos yanassa ne olur zaten bir daha ve bir daha ve de bir daha aldatilicaktir...zaten bu konu oldum olayi illet oldugum bir konudur...neden bir kadin aldatilinca diger kadini arar yada bir sekilde onunla muhatap olur ki? kadinin sucu ne? ben suan nisanlimin beni aldattigini gorsem yada bir sekilde anlasam kadindan bana ne? ben o kadinla mi eleleyim ben o kadinla mi ayni yastiga bas koyuyorum bana ne allah yolunu acik etsin umrumda olmaz ve asla oyle yada boyle muhatap olmam alsin hayrini gorsun (ki belkide bekarim diye onu da kandirdi) !!!!!! .ayrica eger cekip gidecek yuregi yoksa bir kadinin bir seyin altini eselememeli..! sen surekli arastirip kurcalayip aldatildigini ogreniyosan orda durmayacaksin yada hic eselemeyeceksin...kimi gorduysem hepsi de birakip gitmedi.bu daha da rezilce bir durum adam artik aldatmayacagi varsa da saygisi ve korkusu kalmadigi icin daha da rahat aldatir...ayrica kime gore neye gore aldatmak? benim icin gozlerini kapatip adriana limayla opusmeyi hayal etmedi de aldatmak.beynine giremeyecegime gore onun vicdanidir olay. kisaca maddi durumu varsa ve affediyorsa layigini bulmustur o kadincagiz yada kizcagiz ona iyi aldatilmalar dilerim...

valla ne diim bende gecen ay öğrendim aldatıldığımı yani aldatılmak gibi değil ama öyle sadece telefon ve sosyal medya 3 haftalık bişi.şu wechat denilen illet yüzünden oldu hani telefonu sallayınca birilerini buluyo ya öyle.eşimin telefonu hiç elinden düşmüyodu son zamanlarda şüpheleniyoduma am telefonunu karustırıncada bişi bulamıodumm siliyomus msjlarını falan.bi aksam görümcemden geln bi mesaj gördüm ahuyla naptınız konusmaya devam ediyormusunuz falan fişman yanlıs duymadınız görümcem yada görümcek mi desem..neyse eşim uyuyodu uyandırdım sordum görümcemle bizim aramız pek iyi değil kız mı bulmus sana diye hee evet öyle bişi varmıs ama ben kabul etmedim dedi ben aldım telefonu görümceme bigüzel mesaj dayadım döşedim.eşime sorarsan ablası yaptı ablasına sorarsan eşim yaptı bide gitti onla tanıstırdı ama sonuc evet eşim bulmus sonrada ablasıyla tanıstırmıs kızı buldum facebooktan ona döşedim bi sürü şey bastan evli olduunu bilmiodum dedi falan sonra küfürler etti kocanı alıcam elinden dedi vs.neyse eşimle konustuk pişman olduunu falan söyledi olayımız bitti orda ama benm içim içimi yiyo.dün ayrıntılı faturasına baktım net üzerinden o uyurken şifrelerini falan aldım telefondann gercekten 1 aydır hiç arama mesaj yok taki gecen haftaya kadar 7 8 tane mesaj ve 24 dk lık bi konusma olmus sonrasında yine bi görüşme yok 1 haftadır.sordum eşime ne bu diye dedi ki mesaj attı benm hala umudum var işte dayanamadım mesaj attım sana yine deneyebilirmiyiz falan demiş eşime seni mutlu edeceğime inanıyorum falan demiş yani eşim öyle anlattı eşimde zaten mutlu olduğunu onunla görüşmek istemediini söylemiş açıklaması o bi kaç gündür buz gibiyim sizce doğru mu söylüyor ne yapmalıyım? bu arada 3 yıllık evliyim ama 10 yıldır falan ilişkimiz var çocuum yok ne yapııım akılll

Eşinle ciddi bir sorun yaşıyormuydunuz, hani sorunsuz evlilik olmaz tabi ama ayrılık fikri hiç varmıydı
Eşin kaç yaşında
Bunları soruyorum çünkü bildiğin gibi erkekler biraz geç olgunlaşıyor, yaşı küçük ve ilk ilişkisi de sensen , şöyle zararsız bir hovardalık yapayım demiş olabilir ama görümcenin tutumunu hiç anlamadım.
Aile "dur ne yapıyorsun kendine gel"demesi gereken taraftır. Ailenin kalan kısmı seni sahipleniyor mu yoksa onlar da mı benzer durumdalar?
Sonuç olarak hoş değil, burada önemli olan eşinin yapısı, eşinin böyle zaafları varsa, aile tarafından da sevilen ve değer gören gelin değilsen ilerde de böyle durumlar yaşaman muhtemel.
Bence çocuk olmaması bir avantaj, o adam adam olmayacaksa, çocuk falan yapmayıp bir gözlemek lazım, sonra herşey çok geç oluyor.
Birde adam kızı ablasına ya da ablası ona orası çok önemli değil tanıştırabiliyor, bu ailede evliliğin hiç mi kıymeti yok, değer yargıları biraz zayıf geldi bana, bence en önemlisi bu, bu değerlere sahip değilse aldatma dahil her türlü sorun yaşanabilir
Eşin sadece bu kadar demiş ama karşıdaki kadın edepsizin teki, kaybedecek birşeyi de yok belli, aklını bulandırmak istemem ama bu devirde öyle ilişkiler platonik falan yaşanmıyor
genede çocuğun olmadığı için çok şanslısın, böyle kavgalar arkasından gelen barışmalarda çiftler çok çabuk çocuk kararı alıyor , ben dinlemedim etrafımdakileri, barışınca hemen çocuk yaptım, çocuk da o adamı adam yapmıyor.
Kolay gelsin

2 yıl geçti üzerinden çok merak ediyorum naslsın???

Bende yaşamadım
Allahım yaşatmasında

karşımdaki insana güvenirim ama
her zaman tetikte olurum

valla hikayeler söylemler durumumuz ancak bu kadar bırbırıne benzer. ne yasadıysan aynısını yasadım. bebegine ne söylediysen aynısını söyledim bende aile apartmanında yasıyorum vs. şimdi ne durumdasın geciyormu????

SLM ARKADAŞLAR bende aldatılan bir kadın olarak evli erkeklerle birlikte olan kadınları anlıyamıyorum 2.tercihlerinin yanına çok mutsuz olduklarını söyleyerek giderler emin olun halbükü çoğu eşleriyle mutludur ancak farklılık değişiklik isterler 14 yıllık evliyim ve gerçekten çok güzel ve bakımlı bir kadınım eşim beni bu ikinci aldatması halen sürüyor adam artık ben buyum beni böyle çek diyor iki oğlum var asgari ücretle çalışıyorum karşı taraftaki kadınla konuştum ve öyle şeyler söylemişki benimle ilgili kadın benimle konuştuktan sonra dahada yüzsüzleşti işte herşeye rağmen birlikteyiz ayklarına yatmaya başladı artık bitecek sanırım bu evlilik ama daha yüksek maaşlı bir iş bulup çocuklarımı rezil etmemek adına beklemekkteyim ve tabi yaşanmışlar geçmiş ve koca 14 sene var nasıl dayanırım ve katlanırım bilmem ama çok mutsuzum hayattan hiç bir zevk alamıyorum nep neden diye soruyor insan eşime sorduğumda şöyle bi cevap aldım nedeni yok bi eksikte yok sadece farklılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…