O durumdan sonra aileme sığındım. Ailem bilmiyodu içimdeki tsunamiyi bendeki kıyameti. Yinede onların nasılsın kızım laflarından kendime bir teselliymiş gibi pay cıkardım.
Şükür onlara inat dimdik hayatıma devam ediyorum ama aması şuki
Beynime öyle işlenmişki o bölgeyi tamir etmekte büyük zorluk cekiyorum.
O bölgeyi kendi hakimiyetime almak için bi uzmandan yardım alıyorum.:içelim:
Herşeyin hayırlısı
evet bende o talihsiz kadınlardan biriyim. öğrendiğim zaman yıkıldım, yaşama sevincim söndü. yemeden içmeden kesildim. bir haftada beş kilo verdim. üstelik kadın çok çirkin ve yaşlıydı. çevremdeki herkes güzeliğime ve kişiliğime iltifatlar yağdırır. kimse buna anlam veremedi. büyük tartışmalar sonucu eşim evi terketti. o gittikten 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. psikolojim berbattı. günlerce gecelerce uyuyamadım. sürekli ağlama krizleri geçirdim. sonuçta bebeği aldıramadım. aileme sığındım. yaralarımı sarmak için hepsi seferber oldular. hamilelik sürecimi yanlız geçirdim. yaşadıklarım kaleme dökemiyeceğim kadar kötü günlerdi. bebeğin doğumundan sonra evliliğimizi toparlayabildik. şimdi üzerime titriyor. ama ne varki kırılan bardak yapıştırılsada ilk halindeki parlaklığını ve ışıltısını yitirmiş oluyor. bebeğim için tüm sorunları geride bırakmak ve affetmek zorundaydım. şunu çok iyi biliyorumki hayatımın sonuna kadar kalbimin bir köşesi daima sızlayacak.
3 senelik evli bi bayanım 3 senedir eşilme bebek istiyorduk görmedigim tedavi kalmadı sırf eşim baba ben ise ane olayım diye ve sonunda rabim melegimi gönderdi 6 aylık hamileyken eşim iş için şehir dışına giti ve 1 ay yanlız kaldım her gece agladım o yanımda yok veben hamileligimi tek başıma geçiriyorum diye kulagım telefonda bir alo demesini ne çok bekledim gözüm kapıda belki süpriz yapar gelir diye ama gelmedi işi biti ve geldi öyle bi agır geldki eşim hamileligimin en güzel anları ceheneme döndü eşim benden nefret ediyo yanıma bile yaklaşmıyodu bana çok çektirdi çok karnımdakini bile düşünmedi delirmiş gibiydi ve bende eşim pisikolejik bunalım geçiriyo diye çok aglamıştım sonra dogum yaptım herşey düzeldi ben kendmi tpladım derken eşimin itrafı çok agır oldu bir kadın için bana hamileyken yapmadıgnı bırakmamıştı ben nerdeyse intiharın eşiginden döndüm aklımdan sırf intihar geçiyodu ama karnımdakine kıyamadım ki öyle zor bişeyki eşimle barıştım afetim ama olmuyo aklımdan bir an bile çıkmıyo herkesten nefret eder oldum
deli gibi sevmenin güvenmenin bedelini eşim bana çok agır bi şekilde ödetii kendime gelemiyorum unutmak istiyorum unutamıyorum hayatımdan vazgeçmiş gibiyim bi kızım var onun için eşimi sevmiyormuyum çok sevdigim için eşimin üstüne titredigim için aldatıldım galiba kimseye güvenm kalmadı kimseye anlatamıyorumki sanki eşimi ben aldatmışım inanın yüzüne bakamıyorum dokunamıyorum param parça oldım toplanamıyorum mafoldum bensenağlama içimde sürekli beni karanlıklara iten biri var ve ben aydınlıga çıkamıyorum olmuyo aglıyorum ve yanımda hiç kimse yok allahtan başka geçermi bu günler acaba diyorum ama çok uzun neden ben dye düşünmeden edemiyorum utanıyorum kendimden sanki herkes herşeyi biliyo kimsenin yüzüne bakamıyorum ya allahım sen yardım et demekten başka bişey gelmiyo elimden unutulmaz acılar yaşatı mutlu olmka varken mutsuzlugun içine atı beni
arkadaşlar bugün bende aldatıldığımı öğrendim çok yıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum eşime sorduğumda cevabı sadece yatak ilşkisi senin yerini doldurmaz seni seviyorum diyo yani ona göre çok basit sürekli ağlıyorum ben eşimi çok severken ve onun her dediğini yaparken böyle birşeyle karşılaşmak çok acı nasıl toparlanacağımı bilmiyorum kendime olan bütün güvenim yok oldu bitkisel hayatta gibiyim bunları konuşup derdimi açacağım kimse yok sizlerden yardım bekliyorum ne olur bana yol gösterin ve burda çocuğum olmuyo diye üzülen arkadaşlarımada tavsiyem var eğer eşiniz yanınızdaysa ve sizi aldatmayp çok sevip sevdiğini gösteriyorsa boşverin gerisini ona sıkıca sarılıp öpün ve ona defalarca teşekkür edin çünkü ben eşime iki çocuk verdim onun bana mükafatı aldatmak oldu
Aldatıldığınız an sadace boğazınız sızlar. Eliniz vurmak istediğiniz yerden bile daha sertleşir. Sonra neden? Yaptıklarım, yaşadıklarım, o ve ben. Aldattığı kadın ve yaptıkları, yaşadıkları o ve o ....
Düşün, sürekli düşünürsünüz....
En kolayı kabüllenmek...
Çünki erkekler doyumsuz egolarıyla hep var olmuşlardır. Hayatında istediği iyilikte, güzellikle bir kadın olsun. Farkedeceği tek şey başka kadınlardır. ( Düşünün ki ; hayatında hereşey sahip bir insan ve sayamayacağı kadar varlığa sahip bir insan ve hayattan bir türlü tat alamaması...) İşte erkekler bazen bukadar dyumsuz bazen bukadar nankör olabiliyorlar....
hicbiri bana gelipte demesinki benim kocam yapmaz diye hepside ayni degilmi hani derler ya UMMADIGIN TAS BAS YARARmis diye iste tam öyle.....
ilk günler çok kötüydüm ama deli gibi acıdan kıvranmıyordum hep başka şeylere yöneldimm kafamı dagıtmaya çalıştım yazdı zaten tatile gittim vs. fakat gün geçtikçe gece başımı yastıga koydugumda sindirememe problemi başladı bişeyler yapmak istiyordum kendimi tuttum yapmadım allaha havale ettim.. şimdi nasılım acı çekmiyorum evet geçti ama gece başımı yastıga koydugumda düşünmekten alamıyorum kendimi bana ihanet eden adamı düşünüyorum bi anda irkiliyorum kendine gel kızım diyorum ! yaz geliyor ohh cıvıl cıvıl olucak heryer tatile gidiceksin onu dahada çok unutucaksın hiç bi iz kalmıcak diye avutuyorum işte kendimi kararlıyım unutucam ee başka çagre varmı ihanete :)
ilk günler çok kötüydüm ama deli gibi acıdan kıvranmıyordum hep başka şeylere yöneldimm kafamı dagıtmaya çalıştım yazdı zaten tatile gittim vs. fakat gün geçtikçe gece başımı yastıga koydugumda sindirememe problemi başladı bişeyler yapmak istiyordum kendimi tuttum yapmadım allaha havale ettim.. şimdi nasılım acı çekmiyorum evet geçti ama gece başımı yastıga koydugumda düşünmekten alamıyorum kendimi bana ihanet eden adamı düşünüyorum bi anda irkiliyorum kendine gel kızım diyorum ! yaz geliyor ohh cıvıl cıvıl olucak heryer tatile gidiceksin onu dahada çok unutucaksın hiç bi iz kalmıcak diye avutuyorum işte kendimi kararlıyım unutucam ee başka çagre varmı ihanete :)
canım ne kadar surede atlatabıldın benım3 ay oldu .baska şeylere yoneleyım dıyorum olmuyor.
selamlar herkese. aldatıldım ama karşıda ki hanımefendi haber verdi bana. kucağımda 3,5 aylık oğlumla önce ısrarlı bir telefon trafiği eşimin ne olur açma yalvarmalarının ardından bir msj ekte beraber çektirdikleri bir resim. hamileliğimin 5 ayından beri beraberlermiş. eşim sık yurt dışına gittiği için anlasam da konduramadım. çünkü hamileydim ve bu bir tüp bebekti sebebi de babası. o kadar bu çocuğu isterken yapabileceğini düşünmedim. işte tamda bu noktada yanılmışım aslında. pişman olduğunu ama kızdan bir türlü kurtulamadığını söyledi. benimde oldukça iyi bir işim var ayrılabilirdim. 6 ay geçti üzerinden ne eşimi nede benim peşimi bırakmıyor. bebeğim hastanede yatıyordu oraya bile geldi. neymiş kocamın peşini bıracakmışım bende oğlumda defolup gidecekmişiz. benim kapı gibi kocamda pısırık,işinde başarısız, pırsık bir adama dönüştü. bu hanfendi en son yeni yılımı kutladı hiç muhattap olmamıştım şimdiye kadar bene onunkini kutladım. çıldırdı:):) sizce buna eşimi bırakıp dışardan en fazla 1 ayda mahvoluşlarınımı seyredeyim, yoksa biraz daha sabredip oğlumu mu mutlu edeyim?
Utanıyor insan kimseye anlatamıyor derdini.
kimseyle konuşmak istemiyorsun, kendini pislikmiş gibi hissediyorsun. Öfkeleniyorsun bela okuyorsun. Onu öldürmek istiyorsun.
Kendini öldürmek istiyorsun.. Bir sürü pişmanlıklar. Tükenmek bilmeyen keşkeler...o kadar karışık duygular ki.. 1 gün için de bir sürü karaktere bürünüyorsun.
Sorguluyorsun tabi neden neden neden diye. Aldıgın cevap okadar basit ki;
'Bunlar bi oyundu diyor. Öylesineydi diyor'... Ne komik ki bu oyun dediği benim hayatımı karartı.
En kötüsü ise ilkini affediyorsun affettikten 1.5 ay sonra ögreniyorsun ki hayatında başka bi kadın daha varmış. beni aslında 2 kadınla aldatıyormuş.
Tesadüf eseri kombinin arkasına sakladıgı telefonu bularak ögreniyorum. mesajları okudugumda tek kişilik kiyamet olarak tanımlanan tabiri yaşıyorsun..
Böyle bi duygu olamaz okadar agır bir duygu ki.. Mesajda sevgililerinden biri 'birlikte uyudugumuzu düşün' diyor' biz bir arada daha iyi olabiliriz' diyor.
Beynim zonkluyor. Yer ayaklarımın altından kayıyor sanki..
Bayanlar Bende benim kocam yapmaz diyordum. 6 senelik ilişki sonucunda evlendik. 4.5 yıldır ise evliydik..
yani hayatımın 10.5 senesini harcadıgım.
Canım eşim ben cok sanslıyım iyi benimsin dediğim kişi..
Birsürü hayal kırıklıgı.. Cok zor gercekten.
Bu olay olalı 2,5 ay oldu .aglaya aglaya boşandık..
O bu üzüntüyü ve acıyı tamam haketti. Ya ben.. Neden hala üzülüyorum ve aglıyorum bilmiyorum.
Hemen bitmesini bekleme acının, En az iki sene sonra birazcık kendine gelebiliyorsun, normalleşmen için 3-4 yıl gerekiyor
Ama bitecek, sadece arkana dönüp bakma...
ağırlığını kaldıramıyorum. bacaklarım beni taşımıyor. koskoca bir acı ve ağır bir boşluk var içimde. benden de büyük, şaşıyorum kendime ben bunları içime sığdırabilecek kadar engin miyim diye. yazzdıkça gözlerim doluyor ama ağlamıyorum. elimde tek bu kaldı çünkü. kendime ispat edebileceğim tek bu. ağlamamak. iki büklüm olsam da acıdan dimdik durmak. saat sabahın 7 sini geçmiş. ben hala yanıyorum. içimdeki boşluk daha d büyüyor sanki. ama şimdi anlıyorum ki içimdeki boşluk en çok canm yakan. bir insan bu kadar m boşaltır bir insann içine. 7 yılı aşkın bir zaman... insan bu kadar mı bir anda yerle bir eder tüm benliğini, tüm yaşanılanları bu kadar mı silebilir içinden kalbinden beyninden. bu kadar mı büyük bir hayal kırıklığı. bir anda, sadece bir anda insanın içinde bu kadar acı ve bu kadar büyük bir boşluk bırakarak bir insan kolayca gidebilir mi benim yüreğimden. 7 yılı 7 dk bile olmadan bu kadar mı çabuk ve şiddetli bir şekilde içimden atabilirim ben. o zaman niye sevdim, niye emek verdim, niye bekledim, niye yatakta uyurken onu izledim, nefesini nefesime niye çektim, üstünü örttüm, kirpiklerin seyrettim, uyurken koynuna yatıp, amatam bağrına neden kendimi huzurlu buldum. şimdi gözlerimede yaş yok, gelmiyor da. yazdıklarım sanki bir kamera tarafından bana gösteriliyor. ben yaşamamışım gibi. sanki başka biri. silindikçe siliniyor tüm duygular. anıya bile saygısı yok bu içimdeki acının, önüne geleni siliyor... bizi siliyor. yazım yavaşladı. parmaklarım kalkmıyor. bitti. 7 yılım, yaşadklarım gitti. bir anlamı yok. içimi bu kadar boşalttı. kendini bu kadar bitirdi demek. bana hissedebildiğim tek bir şey kaldı, o da bedenimde bıraktığı acısı.yazık. benim de yıllarımdı onlar, benim mutluluğum, benim ümitlerim, benim geleceğimi inşa etmeye çalıştığım geçmişimdi lokman. yazık ettin, günah işledin, öldün içimde,7yıl kaldın ama 7 dk bile sürmedi benden gitmen. o kadar iğrençtiki yaptığın, o kadar basit ve o kadar kötü. biz olan sana yakışmadı ama sadece sana çok yakıştı.hakkım varsa ki üzerinde var biliyorum, sana hakkımı helal etmiyorum. bana değil benim olan yıllarımı yalan üzerine kurduğun için. bu kadar kolay yalan söyleyen birisi olduğun için. beni yalanlarına inandırdığın için. kendinitama ama ben de böyle kolay küçük düşürdüğüniçin. bir gram saygıyı bana çok gördüğün için. kendini bu kadar kolay ve basitçe harcadığın için. 7 yıl boyunca kendime kuracağım hayatımı elimden hiç canın yanmadan alıp gidebildiğin için sana hakkımı ömrüm boyunca helal etmiyorum, etmeyeceğim de.
valla hikayeler söylemler durumumuz ancak bu kadar bırbırıne benzer. ne yasadıysan aynısını yasadım. bebegine ne söylediysen aynısını söyledim bende aile apartmanında yasıyorum vs. şimdi ne durumdasın geciyormu????2 kere yaşadım ıkı ayrı kişide,ikisinde de son şans verdim ..Çok salağım ..Ama nedense bunu
öğrenince insan sanki bu erkek için bir savaş var ve ben affetmezsem diğer kadın alacak gibi
düşünüyor ya da ben öyle hissettim galiba..Çok salak olduğumu biliyorum ..
Birinci eski sevgilim,İkincisi eşimin beni HAMİLEYKEN aldatmasıydı ve bu yıkım hiçbirşeye
benzemiyordu ..Onu salona attım evin içinde konusmadım,telefonunu hattını kırdım ,günlerce
bağırıp çağırdım ,sordum cevaplattım,iyerle bir oldum,bebegıme her gece ''özür dilerim sana
böyle şerefsiz bır babayı uygun gördugum ıcın''diye diye agladım karnımı tutarak(ailemle aynı
apartmanda yaşamasaydık anında kapıya atardım,ama hamıleydım ve bebegıme bırsey olmasın
dıye üzülmemeye yok saymaya karar verdim,Allah güç verdi..
-önce kım bu kadın neden onu sectı buna nasıl cesaret ettı deger mı dıyorsun
-sonra ben bunu hak ettım mı hatalarım neydı dıye kendıne dönup sucluyorsun
-affettiysen sonra yok-muş gibi yapmaya calısıyorsun ama için içini yiyor,o adama
asla eskisi gibi güvenle sarılamıyorsun sevemiyorsun(
-ALDATMAK şerefsizliktir ve kımse de aldatılmayı hak etmez.Gercekten de aldatan bence
aldattıgı kısıyı gözden cıkartmıstır ve kaybetme korkusu olsa bunu yapamaz!O yuzden kesınlıkle
affetmeyın,o ceksın cezasını ve hatasını..kiminle olursa da olsun ..Artık böyle bakıyorum
ben ..Allah bır daha yasatmasın,ama yasarsam hııc sormadan kapıya koyarım kım yaparsa
defolsun gıtsın ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?