http://www.kadinlarkulubu.com/davranis-bozukluklari/324718-hiperaktivite-bozuklugu-dikkat-eksikligi.html bu sorunu yaşayan anneler olarak buradayız seni de bekleriz...seninde bize yardımın olur
oğlum 7 yaşında ve hiperaktive dikkat eksikliği rahatsızlığı var enerjisi çok yüksek olduğu için yerinde duramıyo devamlı hareket halinde bu yüzdende onunla benden başkası başa çıkamıyo bu çocukla baba evine sığamam işe girsem çalışıp oğlumla kendime yeni bir hayat kursam ben çalışırken oğluma bakıcak kimse yok pzram yok hiçbir desteğim yok ve eminimki eşim resmen kız kardeşimi arzuluyo bu hissedebiliyorum tek istediğim çekip gitmek birdahada yüzünü görmemek ama dedimya tek başıma hasta bir çocukla ne yapabilirimki ne olur bir akıl verin bana kimselere açamıyorum derdimi içim sızlıyo nasıl katlanıcam bu duruma
bencede ailenle kesin paylaşmak çok yanlışşşş sen efetsende onlar asla afetmiyolar ben ailemle paylaşmaidım paylaşsam kesin silerlerr eminim bundan aile dışı yada bi günlük gibi yazarak rahatladıgım zamanlar oluyo intihar bende intiharın eşigine gelmiştim ozaman hamileydim ialçalrımı elime aldıgımda kızım karnımda inanılmaz bi şekilde tekme atmıştı bende vazgeçmiştim iyiki vazgeçmşim bu vebali nasıl öderdim çok zor yaaa kafandan kolay kolay silemiyosun zaman alışmayı ögretiyo unutmayı aslaaa....
ya kızlar sırası değil ama bir arkadaş konu açmıştı doğumuma 15 gün var kocamla kuzenimi yatakta yakaladım diye,konu 500 küsür yorum aldı sonra kitlendi,aradım bulamadım bana linkini atarmısınız,yada gelişmeler neler haberiniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?