Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hic aldatilmadim ama bunun cok zor oldugunu tahmin ederim.kadinlarin asla unutmayacakalrini biliyorum.kadini en acitan duygu bu olmali.biliyormusunuz sonucta herkezin cektigine bir bahanesi var ama ALLAH bunlarin ödülünü veriyor.hayatin ipini kim gögüsler ona bakmak gerekir.herkez bir seyleri affediyor cekiyor ama bunu bosuna yapmiyorlar.cocuklari icin maddiyatlari olmadigindan,yada dul kalmamak adina yada aileleri sahip cikmiyor.ama sonradan güc el degistiriyor.cocuklar büyüyor ve anneyi tutuyorlar.kadin cok gücleniyor o zaman maddi degil manevi olarak söylüyorum bunu.ben bunu simdi yasiyorum.zevkini cikariyorum.

benim eşimde beni bir anda boşadı hemde tehditlerle. Sırtımdaki hançer yarası hala acıyor ve kanıyor. Ama beni teselli eden ve beni sürekli arayan bir arkadaşım vardı. Ona aşık oldum. Şimdi daha çok acı çekiyorum. Bu acı çok daha kötü.

aslında ben tamir ettiğimi sanıyorum ama ne zaman eve 5 dakika bile geç kalsa acaba mı derim hep
yada biraz düşünceye dalsa
isimsiz telf gelirse...
belki size saçma gelirama
eğer namazlarını ihmal etmeye başlayınca da kendimi böyle hissediyorum
gerçi namazı abdesti olanlar yapmıyorlar mı
yapıyorlar
hemde dini set yaparak
ama bunu yaptığında namazında niyazında değil di ya belki de o yüzdendir
gerçi bir kere olmuş bir olay
ama beni intihar aşamasına kadar getirmişti
ilaçları elime alıp tam yutmak üzereyken sametim (mavi tshirtli olan)birden bir bağırdı
ki hemen elimdekileri tuvalete atıp koştum yanına 1 aylıktı daha o zamanlar...
sanki ağlayan çığlık atan çocuk o değil
mışıl mışıl uyuyor
bunu işaret olarak kabul ettim ve kendimi değil eşimi manevi olarakcezalandırdım
o da bu cezanın farkına vardı
şimdi çok şükür çok iyiyiz
ama aklımda hep bir kere yapan yine yapabilir kuşkusu hep var ve bundan bir türlü kurtulamıyorum

beni hayata bağlayan çocuklarım oldu ve inancım...

yanlız başına bu iş gelen arkadaşlara şunu söylemek istiyorum
bunu sakın anne babanızla paylaşmayın
aileden başka biriyle paylaşın ama bu anne babanız olmasın

çünkü eğer siz eşinizle barışıp kocanızı şu veya bu sebeble affedebiliyorsunuz ama aileniz eşinizi affetmiyor ve onu hep kızına tabir-i caizse yamuk yapan kişi olarak görüyor
ve bi açığını arıyorlar

http://www.kadinlarkulubu.com/davra...hiperaktivite-bozuklugu-dikkat-eksikligi.html bu sorunu yaşayan anneler olarak buradayız seni de bekleriz...seninde bize yardımın olur

Allah yardımcın olsun zor bir durum ama profilinde psikolog yazmışsın mesleğini
eğer doğruysa
kız kardeşini de yanına al bir ev tut bir işe gir ve bacın çocuğuna sen eve bak
bence bu durum ihmale gelmez
bacına şimdi bunu yapan ileriye de gidebilir
ve bu bacında tamiri mümkün olmayan işler açar
sonra ah vah para etmez
o zaman keşke aç kalsaydık da ayrılsaydım bu adamdan dersin
ama geçmiş ola...klava:klava:klava:

Son düzenleme:
bencede ailenle kesin paylaşmak çok yanlışşşş sen efetsende onlar asla afetmiyolar ben ailemle paylaşmaidım paylaşsam kesin silerlerr eminim bundan aile dışı yada bi günlük gibi yazarak rahatladıgım zamanlar oluyo intihar bende intiharın eşigine gelmiştim ozaman hamileydim ialçalrımı elime aldıgımda kızım karnımda inanılmaz bi şekilde tekme atmıştı bende vazgeçmiştim iyiki vazgeçmşim bu vebali nasıl öderdim çok zor yaaa kafandan kolay kolay silemiyosun zaman alışmayı ögretiyo unutmayı aslaaa....

of ya seni okuyunca birden yine eskji günler aklıma geldi
demek yaşananlar aynı olunca duygulardaaynı oluyor tepkilerde ...
yani hemen hemen herşey aynı...
çok üzüldüm senin adınada
ama şimdi herşeyi yoluna koymana sevindim
geçmiş olsun...sana da banada...
inşallah bir daha ne biz nedebaşkaları yaşamasın...

Çokkötü bişe Allahım kimsenin başına vermesin.Allahım herkezin yardımcısı olsun.
aldatmak çok igrenç bişeee. aldatılmaksa zaten çok acıı.. kötü oldum ya düşüncesi bile kötü geliyo..

maalesef ama bende nişanlıyken aldatılmışım ve öğrendiğimde 2 aylık evliydim.bu o kadar acı ki ve bizim hiç bir sorunumuz yoktu her şekilde rahattık bana dediği bir anlık gaflet
mecburen affettim uzun uğraşmalar sonucu .üzerinden cok zaman geçmesine rağmen aklıma gelmediği bir anım yok.ilk zamanlara göre daha iyiyim ama son nefesimi verirken bile unutmıcağım bi şey

benim aldatilma anilarim çok enterasan ve neden bilmiyorum bende hiç yara da açmadi.ilk aldatildigimda sevgilimin kokusunun degismesinden anladim aslinda anladigim baska bi durum daha vardi.belkide zaten bu isin bitmesi gerektigini dusundugumden bu bana iyi bile geldi aslinda tabi ona hiç solemedim bir erkek helede elimde çok saglam bi delil yokken neden kabul etsinki.ona eve gitmesini ve onu ariyacagimi soledim ve bi dahada aramadim oda beni aramadi ilki boyle bitti.ikincisiyse çok daha karmasik ve uzun sureli bi sekildeydi hatta bi erkekle bile aldatilmis olabilirim fakat hayatimda çok daha onemli sorunlar oldugundan onuda terk ettim ve hiç ugrasmadim.bayanlara tavsiyem asla neden diye sorgulamayin çunku erkeklerin aldatmak için bi nedene ihtiyaci yok.cinsel açidan tatmin olmak için herseyi yaparlar.ne neden diye sordum ne de benden guzelmi diye çunku bunlarin onemsiz oldugunu biliyordum.bu yuzden hala ayni hatta biraz daha iyi bi sekilde hayatima kaldigim yerden devam ediyorum.en iyisi her zaman bu hayatta herseyin olabilecegine inanmaktir.o zaman daha az yikilirsiniz.

ben yaşadım.yaşadığımın üstüne bir de suçlandm.üstelik savuması da ileri gittik ama seni aldatmadm olmuştu :S terkedildim.büyük bir travma ama değmiyor..

Burda yazılanları okuyunca çok üzüldüm gerçekten..Allah kimsenin başına vermesin...
böyle durumlarda insan nie evlenirki diorum veya bir kadın bir kadına nie bunu yapar?(kadınında başrolde oldğu durumlarda tabi)
Allah kimseyi bu durumlarda çaresiz bırakmasın....

ne yaparsanız yapın kesinlikle unutulmuyor unutulmuyor..sevmek bile anlamını yitiriyosa kimbilir bu dünyada başka neyin önemi var... konuyu açan hanım arkadaşım takip ediyomusun acaba bilmemki..gördüğün gibi pırıl pırıl bi evlilik ya da ilişki kimse yaşayamıyo..çok zor bişeymiş gibi..gerildim gene şimdi...

ben bir kez değil iki kez aldatıldım.Çok üzülmüştüm. ilk ilişkimde saftım çocuktum herşeyi duyguyu onda tatmak istedim ama olmamıştı. aldatıldığımı ise ortak arkadaşlarımdan birinin evinde öğrenmiştim. çünkü oraya onun eski kız arkadaşıda gelmişti. yolda tüm olanları anlattılar önce kıskanıyorlar dedim ama gerçekti kendisine sorduğumda iki kez aldatıldığımı ağzından kaçırdı. çok canım yanmıştı bir bayanın gururu kırıldığı an geriye hiçbirşey kalmıyormuş bunu anladım üzerinden yıllar geçti bir ilişkiye başladım yine aldatıldım...şimdi ise kimseye güvenim kalmadığını hissediyorum.Özellikle erkeklere çok güvenerek beni sevdiğine inandığım bir insanla başladığım ilişkidede aldatıldım.. ben o günden beri hiç kendimle barışık olamadım ne kadar övülsemde hep kendime kendimi kanıtlamaya çalıştım çünkü böcek gibi hissetmiştim.. çok eksik olduğumuu bunları seneler sonra bilee unutamıyorum unuttuğumu zannetsemde rüyalarımda görüyorum hep gurur kırıklığı biliyorum ki bunlar ancakk çok mutlu bir ilişkiyle yani adam gibi bir adamla son bulacak..şimdi neyi mi öğrendimm kendime sarılmayıı kendimi çok sevmeyii kendime iltifatlar etmeyii...

burayı okuyunca gerçekten hepiniz ve hepimiz için dualar ettim,ALLAHım sen bizi doğru ve güvenimizi kalbimizi kırmıcak hayırlı insanlarla birliktelik yaşat!
AMıN

umarım kimse böle bişi yaşamaz çok kötü allah kimseye yaşatmasın yaa:Saruboceq:

yazılanları okuyunca çok üzüldüm ben böyle bişey yaşamadım inşallah yaşamam da ... allah sabır versin yaşayanlarada

ya kızlar sırası değil ama bir arkadaş konu açmıştı doğumuma 15 gün var kocamla kuzenimi yatakta yakaladım diye,konu 500 küsür yorum aldı sonra kitlendi,aradım bulamadım bana linkini atarmısınız,yada gelişmeler neler haberiniz varmı?

Aaaaaaa:1shok: şuan şoktayım yani kimin eli kimin cebinde belli değil. Allah düşmanımın başına vermesin.:gitme:

aldatılmayan kadın olmadığını aldatıldığından haberi olmayan kadın oludğunu düşünüyorum....
bu sözlerimdende anladığınız üzre bende aldatıldım iki senelik ilişkim bu şekilde noktalandı..ve utanmadan hala halimi hatrımı sorabilen bu şahsiyete inat, onu aldatmış olmak sayılmasada paldır küldür bir ilişkiye başladım sonuçmu... berbat...
bayanlar siz siz olun aldatılmanızın acısıyla abuk subuk olur olmaz insanları hayatınıza dahil etmeye çalışmayın...
bence yapılacak en iyi davranış haksız yere düştüğünüz durumu umurmasamadığınızı göstermek
ve belkide cidden umursamamak...
ki bundan sonra aldatılırsam muhtemelen
öyle olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…