Aldatlan kadnlar, hayata nasl geri dndnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi acromion
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En büyük korkularımdan birisi bi ilişkide aldatılmak, böyle düşündükçe daha da büyüyor gözümde ya böyle bişi gelirse başıma naparım diye ama Allah kimseye çekemiceği yük vermez diyorum yapabilcek bişi yok. ayrıca deli oluyorum yaa okulda bi kız arkadaşım sevgilisinin başka kızlarla ilişki yaşamasına normal gözüyle bakıyor, erkek bu ihtiyaç diyor yaa anlayamıyorum , böyle düşünen kişi de gayet izmirli, mühendislik öğrencisi gayet aklı başında birisi. en sonunda iyi artık hamile kalınca da seninle beraber olamadığında ihtiyacıdır diye başkasına gitmesine göz yumarsın dedim en sonunda . Allah sabır versin aldatılma gibi şeyler yaşayanlara, inşallah en sağlıklı şekilde atlatırsınız

Gecenin bi yarısı beni telefonla aradığında sarhoş olarak herşeyi itiraf etmesiyle öğrendim...
Tabiki yanında da beni aldattığı kız vardı...
Camı açıp hüngür hüngür ağlayarak temiz havayı içime çektim...
Hayatımda anlatamayacağım bi duyguydu...
Sonu ne oldu..Ogün ne varsa sildim ona dair....Bir daha hatırlamamak üzere..
Şimdi beni tekrar biri aldatsa ne olur...
Ne mi olur umrumda bile olmaz..Tekrar arkama bakmadan çeker giderim...
Hayatta önemli olan biri varsa oda benim ...

ben hala o stresı atmış degılım evet evlı degılım eskı sevgılımıde yatakta basmadım ama bena çok agır laflar ettı neymış senınle oynadım zevkımı aldım saf kız delı daha bırçok argo sozler senağlama beni opmuştu benım için kırlendın dedı ıkıncı elsın dedı hatta kızarkadaşınada demış pıslık kız arayıp benle alay ettı neden allahım neden nıye gerçek seven yokkı:gitme:

Dokuz yıl önce, sevdiğine inandığım biri tarafından aldatıldığımı öğrendiğimde hayatımın ilk aldatılış hikayesiyle de tanışmış oldum. Ondan önce aldatılmış mıydım bilmiyorum ama yatağımın altında siyah kadın külodu bulduğum gün aldatılma gerçeğiyle yüz yüze geldiğim gündü. Önce 'beni hiç sevmemiş' diye bir düşünceye kapılmıştım. Sonra 'kadın tanıdık mı acaba' düşüncesine...O dönemler toyluk dönemimmiş ki herkesin içinde bağırmaya başlayıp, 'nasıl yaptın, sana yetmiyor muydum' gibisinden cümleler zırvalayıp durdum. Kendimi dereye atmaya kalktım. Yüzüm gözüm şişinceye kadar ağladım durdum. Aldattığı kadının benden önceki sevgili olduğunu birebir ağızdan öğrendiğimde ise adamı dövmeye kalktım. Sonra giysilerimi toplayıp kendi dünyama dönmeye çalıştım.
Rastlantı sonucu yeni biriyle tanıştım. Gelen gideni sevgili babında aratmadı ama aldatma konusunda yeni bir darbe indirdi yüreğime. O da gitti evli bir kadınla aldattı ve telefonda gerçeği anlattı. Anladım ki erkeklere dürüstlük, samimiyet, tek eşlilik yaramıyordu. Deveye diken insana düdük gerekiyor demek deyip ben de gerektiği gibi davrandım ve öyle olmaz böyle olur düşüncesiyle aldattım ve telefonda itiraf ettim.
Artık uzun soluklu ilişkilere güvensizim. Doğrusu ben de o güveni veremiyorum zaten.

ben 5 yıllık ilişkimde sözümüze kısa bir süre kala aldatıldığımı öğrendim.hemen ayrıldım.gözyaşlarımı
çektiğim acıyı hatırlamak bile istemiyorum.6 yıl kimseyi sokmadım hayatıma.6 yıl sonra hala benim de
anlayamadığım bişey oldu birini sevdim ve hemen evlendim.1 yıllık evliyim şimdi.ve eşimi çok seviyorum.birgün beni aldatır mı bilemem ama bunu düşünerek yaşayamam ve sürekli tetikte olamam.
ben yapanın ayağına dolandığına inananlardanım.aldatırsa biter.nişanlıyken ya da bir ilişki yaşarken aldatıldığınızı öğrenirseniz bitirmek bence en doğrusu.affetmek daha sonrakilere davetiye çıkarmaktır.
şimdi iyi ki öbürüyle evlenmemişim diyorum.eşimde herşeyi biliyor.asla taviz vermemeliyiz bence

belki aramızda wardır aldatılanlar demişsiniz ya evet ben mesela aldatıldım üstelik evli falan da değilim 3 yıldır çıktığım kişi aldattı beni evli değiliz ama evli gbiyiz aynı evde kalıyoruz aldatıldığımı hisssettiğim anlarda yine de konduramamıştım yapamaz zannediyordum yani beni seviyor yapamaz die düşünüyordum ama değilmiş aldatıldığımı da üstelik kendi söyledi ağlayarak utanarak hayata nasıl tutunduğumu ve hala nasıl yaşayabildiğimi aslında ben de bilmiyorum tam olarak ama bir şekilde üzri kapanıyor bu olayın bile zamanla işte...öncelerde kendime olan güvenim çok sarsılmıştı aynaya bakamaz olmuştum ama sonra sonra düşündüm geçimsizliklerim yüzünden sevgilimi ben buna ittim galiba dedim kendi kendime belki de kendimi kandırdım olmamış gibi davranmaya çalıştım onu affettim 10 kilo verdim ama diğer kadını hiç unutamadım.bir bakıma artık her erkek aldatır diye düşünüyorum.yani biyolojik açıdan bizden çok farklılar bir şekilde.ve ben aldatılmadım benim eşim asla aldatmaz diyen kadınlar kendilerini kandırmasınlar lütfen.bana deli gibi aşık olduğunu zannettiğim kişi bile bunu yaptıysa her erkek yapar bence

bende aldatıldım,hayatımda tek değer verdiğim herşeyin üstünde tuttuğum sevgilim tarafından...sevgiliden de öte bende eksik olan herşeyimdi o...7 senemi vermiştim...aynı evi paylaşıyorduk...ama aldattı işte...sonunda yaşadığım şehri,işimi onu ve hayatımı terk edip başka bir şehre yerleştim.aradan 2 sene geçti,şimdi ara sıra yanıma gelip seni seviyorum,senden başka kimse beni anlamıyor diye omuzumda ağlayıp yaşadığı o yalan hayatına geri dönüyor.
ben ise yeniden aşık oldum,yaşım ilerlediğinden sanırım (ki o yalancıyı tanıdığımda 19 yaşımdaydım) inanılmaz bir aşk yaşıyorum.öylesine bir adamki o unuttuğum bütün güzel duyguları yeniden bana yaşatıyor ve aldatmayı aldatılmak olarak görüyor.bütün yaralarımı sardı.geçmişe bakıyorumda o yalancıyla yaşadığım sadece tuhaf bir bağlılıkmış ama aşk asla değilmiş.iyiki aldatmış ve onu terk etmişim yoksa böyle bir aşkı ve tutkuyu asla yaşayamayacaktım.eeee iyi olan kazanıyor kızlar :) arkanıza hiç bakmayın hayat süprizlerle dolu ve aslında yaşadığınız kötü bir olay size inanılmaz bir dünyanın kapısını açıyor.yeterki siz kafanızı kaldırıp etrafınıza bakın.
not: aldatılıp ayrıldıktan sonra hemen acısını çıkarmaya kalkmayın ne kadar değersiz adam varsa çekiyorsunuz çünkü,sadece doğru adamı bekleyin...tecrübeyle sabittir

okurken bile çok kötü oldum ya ALLAH YAŞATMASIN hiçbirimize..şimdi çok güveniyoruz ama yarın ne olur kim bilir hele kuzeni tarafından aldatılan arkadaşa çok üzüldüm.ALLAH sabır versin umarım tekrar etmez kocası bunu.biz kadınlar yuvamız için affederiz onlar da kabullendiğimizi düşünür.affedildiğinde tekrar yapmayanını duymadım..hayat yanılgılarla dolu tabi belki bu arkadaşn ki pişman olmuştur.

canım sen nerdeydın:sinifsinif:
tum kk senı cok merak ettıkmafoldumben
demek dogumunu yaptın hayırlısyla kucagına aldın yavrunu.çok sevındım allahım sana sabırlar versın canım,inşallah bundan sonra hersey cok daha guzel olur.Şeniz

ben hala kendime gelemedim.bizim durum biraz farklı.eşim beni 1 kaç kez aldatmakla kalmayıp sürekli aşağılıyor,hakaret ediyor bazen eve gelmiyor ve süreki içiyor.varsa yoksa arkadaşları ben yokmuşum gibi davranıyor.cinsel ilişkimiz bile kalmadı hiç umrunda değilim.2 oğlumuz var biri 2.5 yaşında biride 3 aylık.çocuklardan sonra düzelir dedim.daha doğrusu çevremdekiler biraz kafamı karıştırdı.sanki bitkisel hayatta gibiyim.hiç düzelicek gibi değil.üstelik çalışanda benim çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum.

ben hala yasıyorum eşim beni aldatıyo ama bışey yapamıyorum hikaye cok uzun ama allah kımseye yasatmasın nefes bıle alamıyosun

Merhaba,

4 yıl evli kaldım ve bu süre içinde eşimin rahatsızlığı nednei ile hiç cinsellik yaşayamadım diyebilirim. 1 yıl önce boşandım, bütün cinsel yaşamım masturbasyondan ibaretti. Sonra işyerinde birisi ile yakınlaşmamız oldu, hayal arkadaşı olduk .Yani maillerde hayeller kuruyorduk , sonra bir gün buluşalım dedik.. ve o hayellerdeki kadın ve erkek olalım herşeyi unutup..
öylede yaptık..
onunla ilkkez cinselliği yaşadım diyebilirim..

ama o evli biri ,

onunda eviliğinde sorunları var, ama ayrılamyı asla düşünmüyor..

sadece bir hayal aleminde yaşıyalım ve birlikde olmak istediğimizde, bir teneffüs gibi nefes alalım beraber diyor..
bende bu durumdan şikayetçi değilim..

pişmanda değilim..

Size sadece şunu sormak istiyorum; aynı durumda siz olsaydanız hissedekleriniz ne olurdu? Eğer cinselliği yaşamak istiyorsanız evli olmayan birini de tercih edebilirdiniz...Eğer içinizdeki vicdan sizi rahatsız etmiyorsa zaten konuşulcak hiç bişi yok, çünki gerek yok sadece yazık....

Yerinde olmadan mı?
Evet çok iyi anlıyorum, biliyor musun? Benim 9 yaşındaki oğlum senin gibi birileri yüzünden babasız kaldı.....
yanlış yoldasın, yapma...Bu dünyada kalmaz hiç bişi ona göre...
Yapma, yerine kimse kendini koymaz, koyamaz çünkü ahlak denilen bi kavram var ya onu ihlal ediyosun, zina yapıyosun, yasak yapıyosun, yanlış yapıyosun, bi yuvanın dağılması için gerekli şeyi yapıyosun, yapma....Kimsenin çocuğu babasız yada annesi büyümüyei haketmiyor bu sebepler yüzünden.
Kendini sorgula, başka erkek mi kalmadı?

insan nekadar unutmaya calissada yapamiyor...
sürekli aklimdan ooo igrenc sahneler geciyor bana söyledigi yalanlar benim yanimda olmasi gerekirken...yabanci bir kadinin koynunda olmasi cok koyuyor insana... aradan baya bir zaman gecti ama daha halen ona güvemekte sorun cekiyorum güvenemiyorum olmuyor... kendimi cok zorladim ama olmazsa olmuyor iste...

yüce rabbim bu aciyi kimseye yasatmasin kimseyi bununla sinamasin...

offf şu yazdıkların mahvetti beniii
Allah yardımcın olsun.sana güc kuvvet versin arkadaşım.
lütfen ara ara olsada gel ve durumundan haberdar et bizi.
o şerefsiz kuzenin evlendimi bu arada

aldatıldım bende ama katlandım ve sabrettim...onu çok sevdiğim için hiç bir zaman nokta kaoymadım ilişkimize..şu an benim kendisini aldattığımı söylüyor ...tamamen yanlış bakıyor...ve kendimi dinletemiyorum....bittiğini söylüyor...çok kötü hissediyorum...bana çok büyük haksızlık yapıyor .....nasıl dinletebilirim kendimi en güzelime....böyle hissetmesine sebep olduğum için kendimede kızıyorum....o acıyı bende yaşadığım için biliyorum ama yanlış düşünüyor...defalarca özür diledim böyle hissettirdiğim için duymuyor bile..aldatmadım ben onu aldatmadım...eğer dinlememeye devam edip kararında sabit kalırsa hayata devam etmeyi düşünmüyorum.....en güzelim benim...canımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…