- Konu Sahibi tecrubesiz
merhaba arkadaşlar... biraz cinsel içerikli bi konu özür diliyorum öncelikle... ama sizin fikirlerinizi merak ettim... bugün bi arkadaşımla konuşurken evlilikti eşti derken değişik bi konuya kaydı konuşmamız.... ve cinsellikten sıkıldığını... herşeyde monotonlaşan bi hayatımız var şeklinde dile getirdi... kendisi 2 yıllık evli çocuğu yok henüz ve kocasını sevdiğini söylüyor.... zaman zaman cinsellik için eşiyle tartışmaları oluyormuş... bunun nedeninide şöyle açıklıyor.... onu seviyorum ama farklı...heyecanlı bi hisle cinsellik istiyorum ama eşim çok pasif diyor... ve buna kendince bi çözüm bulmuş.... eşiyle birlikte olurken başka... tanımadığı bir erkekle berabermiş gibi bi düşünce içindeymiş... mesela hani şu erkekleriyle ünlenmiş bi çikolata reklamı varya .... yada o gün izlediği bir dizideki yakışıklı bir erkeği ...yada alış veriş merkezindeki karizma birisini düşlüyorum diyor... ve bunu bana anlatmasının sebebi...eşimle birliktelik bittikten sonra huzursuz oluyorum aldatmış psikolojisine bürünüyorum... yada acaba gerçekten aldatıyor muyum diyor... şaştım kaldım ne diceğimi bilemedim açıkçası.... siz ne dersiniz bu konuya.... sizce aldatma mıdır bu
???