Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidecek yeri yok diye mi aldattı ? Sığınma evleri ne diye açıldı ? Millet orda çekirdek citlemiyor. . Aldatmanın bahanesi olmaz ..bal gibi de aldatmış, 2 yavrusunu hiçe sayarak .. böyle kadınlara herşey mubahtir. .evlenecek gidecek ,orda da aynı şeyleri yaşayıp baskasini mi bulacak ? Cocuklarinin ahindan 10 koca eskitir o ! Koca arayacağına gidebileceği sığınma evlerini araştırsın .Merhaba, şu saat oldu ablamın ( öz değil ) derdi ile boğuşuyoruz. Sizden de mantıklı yol isteyeceğim, al oku diyerek kendisine vereceğim.
Ki burada çok mantıklı insanlar, ablalarım var.
Ablam 17 yaşında aile baskısı ile evlendiriliyor. Şuan yaşı 38 ve ailesi aşırı dinci bir aile.
Evlilikleri sandığımızın aksine daha kötü eşi kendisinden 14 yaş büyük uzlaşabildikleri hiç bir konu yok. Anlaşamıyor arada dayak da var bir kaç defa ailesinin evine gitti ama ailesi geri getirdiler. Klasik kocandır sever de döver olgusu var buna annesi de dahil.
Benim ablam, iki ay önce biri ile tanışıyor. Eksikliklerini bu adam tamamlıyor özet ile ve maalesef eşini de aldatıyor. Bana anlattığı sahiplenişi, kafa yapısının uyuşması etkilemiş kendisini. Çok da anlayışlı biriymiş yazmadan yazmaz aramadan aramazmış vs. Çok uzatmayacam gereksiz bu kısım.
Ablam herşeyi bırakıp ki iki çocuğu var bu adama gitmek istiyor. Görüştüğü adam fevri davranmayalım aileni bırak çocukların da sana düşman olur öncelik ile çocukların ile konuş sonra eşine kabul ettir. Bu mantığı hoşuma gitti destekliyorum da açıkcası. Ama eşi aala boşamaz ablamı da bırakmaz.
Kabul etmez ise ben her şeyi geride bırakır giderim ailem aile değil eşim eş değil boğuluyorum artık diyor. Ki daga önce aile terapisti önermiştik kocası salak şeylere mi vakit ayıracaz diye bayağı kızmış.
Ablam sözümü dinlemiyor açıkcası fevri davranır diye de korkuyorum.
Nasıl yaklaşayım daha ben ablama ? Nasıl yol izlemesi gerekir dediğim en mantıklısı değil mi ?
Ne olursa olsun evli bir kadın ile ilişki
İçine giren bir adam bir defa karakter yoksunudur gözümde
Sizce bu davranış normal mi? Sadece bu davranış bile o adamın sağlam biri olmadığı gerçeğini pat diye ortaya koyar
Ablanızın durumu çok daha kötü Allah ona akıl versin basireti bağlanmış olmalı
Anlaşamaz ayrılır insanlar bu çok normal
Ama aldatmak çok çirkin
İki cins için de söylüyorum bunu
Çok aşağılayıcı bir durum
Ablanın evlilik içinde eşini aldatması
Karşısındaki kişiye şunu neden düşündürmüyor ?
" bugün kocasını aldattı yarın benle evlense beni de aldatacak"
Bilmiyorum ben böyle bakarım olaya
Bir defa yapan hep yapar
Ablanız eğer sizi dinlerse ona söyleyin bu tuttuğu yol asla yol değil
Hayat sevgiden aşktan öpüşüp koklaşmaktan ibaret de değil
İki evladı varmış yazık değil mi onlara?
Boşansın
ne demek eşi kabul etmez en fazla 3 yıl sürer 3 yılın sonunda gene biter
Çocuklarını alsın evden ayrılsın işe girsin dava açsın düzen kursun
Diğer adam da gerçekten seviyorsa tüm bunların gerçekleşmesini sabırla beklesin
Ama öbür türlü kaçmakmış göçmekmiş aileyi yavruları terk etmekmiş yani razı gelir mi Allah ? İflah olmaz perişan olur
Kimse demez ki "kocası eziyetliydi ondan kaçtı" herkes der ki "ahlaksız kadın gül gibi adamı aldattı"
üstelik o yavrular annelerinin kötü olduğu söylemleriyle büyüyüp toplum içinde utanç duyacak onlara da günah değil mi?
Tabii bir de eşinin durumu var
" olsun napıyım aldatıldım mı diyecek? Yoksa Allah korusun nerdeyse hergün duyduğumuz kadın cinayetlerine bir yenisi mi eklenecek?
Ablanızın Yol yakınken dönmesi umuduyla inşallah...
Ne olursa olsun evli bir kadın ile ilişki
İçine giren bir adam bir defa karakter yoksunudur gözümde
Sizce bu davranış normal mi? Sadece bu davranış bile o adamın sağlam biri olmadığı gerçeğini pat diye ortaya koyar
Ablanızın durumu çok daha kötü Allah ona akıl versin basireti bağlanmış olmalı
Anlaşamaz ayrılır insanlar bu çok normal
Ama aldatmak çok çirkin
İki cins için de söylüyorum bunu
Çok aşağılayıcı bir durum
Ablanın evlilik içinde eşini aldatması
Karşısındaki kişiye şunu neden düşündürmüyor ?
" bugün kocasını aldattı yarın benle evlense beni de aldatacak"
Bilmiyorum ben böyle bakarım olaya
Bir defa yapan hep yapar
Ablanız eğer sizi dinlerse ona söyleyin bu tuttuğu yol asla yol değil
Hayat sevgiden aşktan öpüşüp koklaşmaktan ibaret de değil
İki evladı varmış yazık değil mi onlara?
Boşansın
ne demek eşi kabul etmez en fazla 3 yıl sürer 3 yılın sonunda gene biter
Çocuklarını alsın evden ayrılsın işe girsin dava açsın düzen kursun
Diğer adam da gerçekten seviyorsa tüm bunların gerçekleşmesini sabırla beklesin
Ama öbür türlü kaçmakmış göçmekmiş aileyi yavruları terk etmekmiş yani razı gelir mi Allah ? İflah olmaz perişan olur
Kimse demez ki "kocası eziyetliydi ondan kaçtı" herkes der ki "ahlaksız kadın gül gibi adamı aldattı"
üstelik o yavrular annelerinin kötü olduğu söylemleriyle büyüyüp toplum içinde utanç duyacak onlara da günah değil mi?
Tabii bir de eşinin durumu var
" olsun napıyım aldatıldım mı diyecek? Yoksa Allah korusun nerdeyse hergün duyduğumuz kadın cinayetlerine bir yenisi mi eklenecek?
Ablanızın Yol yakınken dönmesi umuduyla inşallah...
Ağzınıza sağlık..Ha bir de diğer adam herşey güzellikle olsun istiyormuş ya?
Çocuklarıyla konuşsun falan istiyormuş
Yani şöyle mi olacak
Bir akşam bu abla eşine diyecek ki "ben seni aldattım hayatım sevgiyi başka birinde buldum yarın ona gidiyorum" eşi de "olur hayatım" diyecek
Çocuklara da " ben sizi ve babanızı terk ediyorum çünkü başkasını sevdim onun sevgisi çok değerli siz çoksa önemli değilsiniz ne yaşarsanız yaşayın" diyecek
Onlar da "peki annecim "diyecekler
Yani güzellikle böyle mi olurmuş bi sorar mısınız nasıl olurmuş güzellikle
Tövbe ya rabbi ya!
Madem ailesi destek değil, ben olsam çocukları alır adamın evine giderdim, iş buluncaya kadar ona sığınırdım. Acilen iş bulurdum, boşanırdım, sonrası Allah Kerim. Ablamız ailesinden medet ummasın.
Madem ailesi destek değil, ben olsam çocukları alır adamın evine giderdim, iş buluncaya kadar ona sığınırdım. Acilen iş bulurdum, boşanırdım, sonrası Allah Kerim. Ablamız ailesinden medet ummasın.
Şu eline işini kendi kazancını almaktansa erkek peşinde koşanlardan nefret edesin geliyor kadınlık bu mudur yani. Kendi ayaklarının üzerinde durmak için çalışmaktansa bul bir adam bırak çocukları kadınlığımı yaşayacağım diye defol git.
Madem adamı sevmiyordun ne diye 2 çocuk doğurdun da onların da günahına giriyorsun.
Yani ablanın bu yaptığını kocası öğrense boşanmayı bırak hayatta bile bırakmaz bu bir. İkincisi bir iş bulup çalışsın para kazanmayı öğrensin kadınlık peşinde koşacağına. Çocuk doğur sonra at onun bunun başına bunların yatacak yeri yok
Gidecek yeri yok diye mi aldattı ? Sığınma evleri ne diye açıldı ? Millet orda çekirdek citlemiyor. . Aldatmanın bahanesi olmaz ..bal gibi de aldatmış, 2 yavrusunu hiçe sayarak .. böyle kadınlara herşey mubahtir. .evlenecek gidecek ,orda da aynı şeyleri yaşayıp baskasini mi bulacak ? Cocuklarinin ahindan 10 koca eskitir o ! Koca arayacağına gidebileceği sığınma evlerini araştırsın .
Ablan adına çok üzüldüm canım çok zor bir konu aslında yağmurdan kaçarken doluya kapilmasin yazık ya 17 yaşındaki korpecik bı kızmış çok üzüldüm boşanma davası açıp gitsin bari canım ne diyem daha ki kocasi da şerefsiz
Hayır canım sonuçta artık reşit boşanma davasını açıp adamın yanına gitsin ona da anlatsın böyle böyle yapacam diyeBoşanma davası açsa ailesine gitmesi gerekir ama anlattığım gibi ailesi kendi eli ile getirir adama bırakır