- Konu Sahibi emsalsizimm
-
Aslında boşanmayı çok istiyorum fakat çocuklar hem annesiz hem babasız kaldılar o gitti bi o... peşine ben kaldım böyle iki çocuklu dul
Boşan diyecektim zaten. Ama bu mesaji okuyunca isler degisti benim gözümdeO kız zaten namuslu bi kız değil ailesi zamanında bundan dolayı kabul etmemiş onunla bi geleceği yok çocuklar konusuna gelince maddiyat dan dolayı alamadım ve kendisi av. İşin ehli diye bi kuruş nafaka ödemiyor
Zaten ayrıymışsınız 2 yıldır, kağıt üzerinde ki bir evlilikten beklentiniz nedir ki?merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
Siz bence tedavi olun. O cocuklar sizin sizinEğer bi aile kızına Doğuma girmeden evlilik sözleşmesi imzalatan yapmadıgını bırakmayan evi terkeden maddi manevi yanlız bırakan biriniz çocugunu kimse öyle kabul etmez. Sen gel kızımı mahvet ortada bırak bende senin çocuklarına bakalım böyle baba nerde görülmüş
Iki bebegini birakip giden bir kadin mi yaziyor bunları...Evli erkeğin koynuna giren çocuklarının olduğunu bile bile yuva yıkan çok namuslu doğru
Adam!!! tazminat vermemek icin uzatıyormuş...Çocuklarını ve sizi düşünmeyen bir adam siz daha ne düşanyorsunuz ki boşayın. O ikiside ne halleri varsa görsünler. Yuva yıkanın yuvası olmaz beter olacakları belli zaten
Birde devlet karşılıyor mu diye sormuşKonu sahibi eger yanlış gormediysem bugun ! Kızlık zari dikimi icin bilgi almış. Mutlaka yaptirmak istedigini yazmış....
Çocukları almayi birak bakireyim diye evlenmeyi planliyor sanırım
Resmen şoka girdim.....
Pessss pessss
Bir de kiza namussuz dedi iyimi
Inanilir gibi degil. Baba evine dönmüş. Ama elin oğlunu dolandiracak bakireyim diyeBirde devlet karşılıyor mu diye sormuşya fake ya da neyse.. çok garip iki çocuk boşanma sürecinden neylere takılmış ne düşünüyor
Yuhhh beee yuhhh nasılda bi insansınız nerden nereye atmış tutmuşsun ne diyim ki ben sana ne yaşadıysam aynını yaşa diyeceğim ama yine de demiyorumInanilir gibi degil. Baba evine dönmüş. Ama elin oğlunu dolandiracak bakireyim diye
Ve bu kadinin sahip çıkmadığı iki cocugu var
Allah asil kendisini evlerden uzak etsin
Insallah o cocuklari da eski sevgili vicdanli biri cikarda büyütür annelik eder ne diyeyim
cocuk filan umrunda degil zaten. cocukları düşünse buraya cocuklarımı nasıl alırım diye konu acardı. 2 senedir ayrılar ortada evlilik denen bir şey yok zaten adamda dönmüş eski sevgilisine .Inanilir gibi degil. Baba evine dönmüş. Ama elin oğlunu dolandiracak bakireyim diye
Ve bu kadinin sahip çıkmadığı iki cocugu var
Allah asil kendisini evlerden uzak etsin
Insallah o cocuklari da eski sevgili vicdanli biri cikarda büyütür annelik eder ne diyeyim
Kızlık zarı dikimi değil vajina estetik ameliyatı olan labioplasti hakkinda soru sormuş...Konu sahibi eger yanlış gormediysem bugun ! Kızlık zari dikimi icin bilgi almış. Mutlaka yaptirmak istedigini yazmış....
Çocukları almayi birak bakireyim diye evlenmeyi planliyor sanırım
Resmen şoka girdim.....
Pessss pessss
Bir de kiza namussuz dedi iyimi
Keske anneler babalar bu kadar cahil olmasa da oğullarının istediği kızı ne olursa olsun kabul etse....Konu sahibinin sordugu şey genital estetik yani kızlık zarı dikimi değil. Hâlâ eşinin dönme umudunu taşıyor galiba. Ama zaten kendisini hiç sevmemiş zoraki evlenmiş bir adam ve çocuklarını hiç düşünmeden bırakıp giden bir kadın. Ne olacak eskisi gibi asla olmayacak hiçbirşey.olan yazık o iki meleğe olmuş.adam aile baskısı ile sevgilisinden vazgeçemeseydi keşke konu sahibi de bunu biliyorduysa keşke kalbi başka birinde olan biriyle hiç evlenmeseydi ve o çocukların günahına girmeselerdi.
Valla canım yasadigini yasasam cocumlarimla evimde huzurlu mutlu yasarimYuhhh beee yuhhh nasılda bi insansınız nerden nereye atmış tutmuşsun ne diyim ki ben sana ne yaşadıysam aynını yaşa diyeceğim ama yine de demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?