aldatma ve boşanma

Aslında boşanmayı çok istiyorum fakat çocuklar hem annesiz hem babasız kaldılar o gitti bi o... peşine ben kaldım böyle iki çocuklu dul

Ben anlamadım çocuklar anasız babasız kaldıysa kim bakıyor bu çocuklara.

Bir de "ben kaldım iki çocuklu dul" ne demek. E almamışsınız ki çocukları ??

Boşan diyecektim zaten. Ama bu mesaji okuyunca isler degisti benim gözümde
1. Kız namuslu ya da namussuz esinin tek suçu o kız yerine seni almak. Ve sen farkinda degilsin ama koxan seni aldatmamis.
2.kocan baskasina aşık aslında hic senin olmamis. Analara babalara ornek olsun . Iki oglum var . Kimi getirirlerse başım tacı
3.Çocuklara maddiyat yuzunden bakamam diye almadim ne demek? Bir kadin herseyi yapar .
Siz rahati secmissiniz
4. Esim bana geri doner nasilsa diye hesap yaptıysanız eğer yaniliyorsunuz
Ve 5 son olarak
Siz ne olursa aldatilmayi hak etmediniz. Esinizin istediği ile evlenemedigini bilmeden nikahlandiysaniz eğer...

Zaten ayrıymışsınız 2 yıldır, kağıt üzerinde ki bir evlilikten beklentiniz nedir ki?

Siz bence tedavi olun. O cocuklar sizin sizin
Oyle baba olmaz olsun

Çocuklarını ve sizi düşünmeyen bir adam siz daha ne düşanyorsunuz ki boşayın. O ikiside ne halleri varsa görsünler. Yuva yıkanın yuvası olmaz beter olacakları belli zaten

Çocuklarını ve sizi düşünmeyen bir adam siz daha ne düşanyorsunuz ki boşayın. O ikiside ne halleri varsa görsünler. Yuva yıkanın yuvası olmaz beter olacakları belli zaten
Adam!!! tazminat vermemek icin uzatıyormuş...

Butun yorumlari tek tek okudum ve isine geldifine cevap vermissin asil meseleler ortada yok. Adam avukat diye evlenmissin sonra iki yila iki cocuk yapmissin adam yanimda kalsin diye baktin olmamis bebekleri birakip gitmissin isin ehli avukat nafa kda vermemis sana. Neyine nafaka verilir bilmiyorum. Galiba adamin eski sevgilisi senin yanlizca dogurmakla kaldigin iki coxuga bakiyor ve sen direttigin icin isin ehli avukattan bosanamiyorsun. Bilerek bosanmiyorsun. Aileyi parayi bahane etmeyin artik. Evlat sevginiz olsaydi kadin siginma evine bile giderdiniz. Bende bosandim ve evladimin babasi bana neler yapti neler ben yavrumu asla emanet edemezdim oyle adama. Allah akil ihsan etsin size. Evlatlarinizin yolu acik olsun.

Konu sahibi eger yanlış gormediysem bugun ! Kızlık zari dikimi icin bilgi almış. Mutlaka yaptirmak istedigini yazmış....
Çocukları almayi birak bakireyim diye evlenmeyi planliyor sanırım
Resmen şoka girdim.....
Pessss pessss
Bir de kiza namussuz dedi iyimi

Birde devlet karşılıyor mu diye sormuş ya fake ya da neyse.. çok garip iki çocuk boşanma sürecinden neylere takılmış ne düşünüyor

4 aylik bebegi hangi akillaa hangi psikolojiyle biraktin be bacim. 4 aylik bu bebek. Ek gidaya bile baslamamis. ne yer ne icer korktugu zaman kime sarilir? Kime aglar? Kime anne der? Kimi anne bilir? Hic dusunmedin mi? Dusse anne diye aglayacak ama sen hala koca pesindesin. 4 aylik bebeği ac kalirim acikta kalirim ama yine de yanima alirim. Kadinnsiginma evler var orda bile kalabilirdiniz. Bazi cocuklar gercekten sanssiz doguyorlar.

Birde devlet karşılıyor mu diye sormuş ya fake ya da neyse.. çok garip iki çocuk boşanma sürecinden neylere takılmış ne düşünüyor
Inanilir gibi degil. Baba evine dönmüş. Ama elin oğlunu dolandiracak bakireyim diye
Ve bu kadinin sahip çıkmadığı iki cocugu var
Allah asil kendisini evlerden uzak etsin
Insallah o cocuklari da eski sevgili vicdanli biri cikarda büyütür annelik eder ne diyeyim

Yuhhh beee yuhhh nasılda bi insansınız nerden nereye atmış tutmuşsun ne diyim ki ben sana ne yaşadıysam aynını yaşa diyeceğim ama yine de demiyorum

cocuk filan umrunda degil zaten. cocukları düşünse buraya cocuklarımı nasıl alırım diye konu acardı. 2 senedir ayrılar ortada evlilik denen bir şey yok zaten adamda dönmüş eski sevgilisine .

Kızlık zarı dikimi değil vajina estetik ameliyatı olan labioplasti hakkinda soru sormuş...

Konu sahibinin sordugu şey genital estetik yani kızlık zarı dikimi değil. Hâlâ eşinin dönme umudunu taşıyor galiba. Ama zaten kendisini hiç sevmemiş zoraki evlenmiş bir adam ve çocuklarını hiç düşünmeden bırakıp giden bir kadın. Ne olacak eskisi gibi asla olmayacak hiçbirşey.olan yazık o iki meleğe olmuş.adam aile baskısı ile sevgilisinden vazgeçemeseydi keşke konu sahibi de bunu biliyorduysa keşke kalbi başka birinde olan biriyle hiç evlenmeseydi ve o çocukların günahına girmeselerdi.

Keske anneler babalar bu kadar cahil olmasa da oğullarının istediği kızı ne olursa olsun kabul etse....
Ozan bunlar yaşanmaz işte...

Yuhhh beee yuhhh nasılda bi insansınız nerden nereye atmış tutmuşsun ne diyim ki ben sana ne yaşadıysam aynını yaşa diyeceğim ama yine de demiyorum
Valla canım yasadigini yasasam cocumlarimla evimde huzurlu mutlu yasarim
Kendimi bakire diye kimseye kakalamam....
Ayıp
Tedavi olun ve cocuklari asla almayin !
O namussuz kadindan o numara anne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…