- 15 Ocak 2019
- 26
- 1
- 1
- Konu Sahibi emsalsizimm
-
Gerçekten okuyup anlayarak yorum yapmışsınız bende almayı düşünüyorum o psikoloji çok farklı sonradan olan biri olsa neyse ama en başından beri kendi kendime evlenmişim o kadar mücadele boşa gitmiş. çektiğim sıkıntıların sebebi oymuş anca yaşamak lazım anlatınca kimse anlamıyorBakın
Herkes aynı yorumu yapmış yaklaşık
Burada hatanizi görmeniz gerek artık.
Belki aldatılmak.psikolojisiyle yanlış yaptınız, lütfen hatanizi devam ettirmeyin.
Çocuklarınızı alın. Mutlaka çocuklara size gecinecek kadar bir nafaka bağlanır.
Bağlanmazsa da alın çocuklarınızı.
Eşiniz avukat olduğuna göre, siz de en az lise mezunusunuz. Çalışıp bakarsanız.
Karşı tarafın durumu daha iyi diyorsunuz, anne sıcaklığı parayla alınacak birşey değil.
Eşinize mahkemede büyük bir koz vermişniz.
Çocuklarınızı bırakıp giderek.
Bu adam pişman olsa 2 senede olurdu. Çocukları bırakıp gidince daha çok kinlenmistir size.
Artık umudunuzu kesin eşinizden.
Yolumuza bakın, ama çocuklarla.
Ne demek nafaka vermiyor. Davayı açtığım gibi çocuğa nafaka bağlandı, benimki ise duruşmadan sonra bağlanacak üstelik aldatma yok bizde. Sizin kanıtınız var mı aldatma dolayısıyla acın davayı. Nafaka bağlandığı halde vermiyorsa şikayet edin ceza alsın uğraşın bu adamla.O kız zaten namuslu bi kız değil ailesi zamanında bundan dolayı kabul etmemiş onunla bi geleceği yok çocuklar konusuna gelince maddiyat dan dolayı alamadım ve kendisi av. İşin ehli diye bi kuruş nafaka ödemiyor
Evlilik sözleşmesi ne içeriyordu merak ettim...Evet maalesef
26 yaşında boşanmış bi bayansın kaldi ki senin anlaman hak vermen lazım ama bu düşüncede biri isen adam kurtulmuş senden. Ayrıca lütfen evli adamlardan uzak durun çocuklu insanlardan uzak durun gidin bekarlarla ne yapıyorsanız yapınİşin rast gelsinmiş bir de laf sokmuş senin gibi olacağıma o tarz olurum ve en azından vicdanımda zar olur senin vajinanda vardı da noldu insan değilsin adamın seni boşamasına şaşmıyorum adam da anlamış ahlakın zardan ibaret olmadığını sizin dediğinize göre bu namussuzluk ya gibi gizli namussuz olmak yerine açık açık olurum olana da saygı gösteririm keşke çocuklar annelerini seçebilse
Arkadaşım sen ruh hastası mısın senin neyine hak vereceğim ben gelsen çocuklarını nasıl geçineceğini dert et bağrımıza basalım tutturmuşsun kadın namussuz diye bizim evliliğimizde tarafların kurtuldum diyebileceği bir olay yoktu zaten kaldı ki kocam beni aldatsa kadın namuzsuz demem benim kocam mal mı önce o yapmadaydı derin yapışmam tekmeyi basarım sen kimsin ki benim evli adamlarla birlikte olduğumu ima ederek evli adamlardan uzak durun diyorsun yazılanları okusan o beynine belki iki gr bilgi girer diyorum ki tamam evli biriyle birlikte olmasını onaylamıyorum ama geride çocuklar varken sizin son derdiniz o kızın sex hayatı namusu namussuzluğu al çok namuslusun noldu kıza namussuz diyince için soğuyor mu affediyor musun kocanı ya da kimse sana ayy yazık bak adamı kandırmışlar mı diyor aç gözünü artık namus ahlak o bacağın arasında değil sizin o beyninizde . O kızı bacak arasındaki sana göre olmayan namus bana göre de 4.5 aylık çocuğu bırakıp giden beyninde yok namsuzsuzluk sex yapımca olmuyor kocan en baş namussuz ki karısını aldatıyor sen de öylesin seni aldatan adamın yanında daha konuşmayı bilmeyen bebeği bırakıp gidiyorsun kafa yok ki adam bu gün gelse kız beni kandırdı dese kollarına atlayacaksın26 yaşında boşanmış bi bayansın kaldi ki senin anlaman hak vermen lazım ama bu düşüncede biri isen adam kurtulmuş senden. Ayrıca lütfen evli adamlardan uzak durun çocuklu insanlardan uzak durun gidin bekarlarla ne yapıyorsanız yapın
Muhalefet olmak için sormuyorum meraktan soruyorum çocuk ikisinin çocuğu annede de kalabilir babada da sorun bu değil ama anneliği bırakın geçin vicdanen size şiddet uygulayan bakamayacağını bildiğiniz bir adamın yanına herhangi bir çocuk bırakır mısınız ? Kendi çocuğunuzu demiyorum herhangi bir çocuk?Adam 4 aylik bebegi ve diger masumu düşünmüyor ama!Nedir bu çifte standart?Nedir bu kadınların çektigi?Annelik mı?bende birakmazdim,birakmadim da!ama bırakana da saygı duyarım!isterseniz topa tutun!
Ben bu kısmı görmemişim , diğer kadın adamın eski sevgilisiyse konu sahibi o çiftin arasına girmiş oluyor , aile baskısıyla mı evlendi neyse artık adam da sözleşme falan imzalatmış.Konu sahibi çocuklarını düşünmediği için eleştirilmiş de çocuklarını umursadığını da sanmıyorum.Çocukları evliliğinde yerini sağlamlaştırmak için kullandığı araçlar gibi düşünmüş ama yine de olmamış.Çocuklarını kolayca bırakmasının nedeni de bu sanki.Adam eski sevgilisine dönmüş.Çocuklara yazık.Birde eski kız arkadaşi demissiniz , acaba esiniz hep onu seviyordu ama ailesi onaylamadigi icin sizinle mi evlendirildi ??
Eger öyleyse buyuk bir ornek olmali aileler cocuklarinin evliliklerine karıştığı zaman daha iyi olmuyor boyle sevgisiz evlilikler oluyor.
Çocukları niye istesin ki?Orda büyümeleri lazım yazmış baksana,yanına alsa herşeyden mahrum kalcakmis çocuklar.Annelerinden mahrum kalmaları umrunda bile değil kadının.ona buna sataşmayı bırakıp sorulara cevap verseniz?
çocuklara kim bakıyor?
çekişmelide çocukları istedin mi?
Evet hem eski kiz arkadasiymis hemde yorumlarin birinde o kızi ailesinin onaylamadığını söylüyor yani olay çok ıç açıcı değil .Ben bu kısmı görmemişim , diğer kadın adamın eski sevgilisiyse konu sahibi o çiftin arasına girmiş oluyor , aile baskısıyla mı evlendi neyse artık adam da sözleşme falan imzalatmış.Konu sahibi çocuklarını düşünmediği için eleştirilmiş de çocuklarını umursadığını da sanmıyorum.Çocukları evliliğinde yerini sağlamlaştırmak için kullandığı araçlar gibi düşünmüş ama yine de olmamış.Çocuklarını kolayca bırakmasının nedeni de bu sanki.Adam eski sevgilisine dönmüş.Çocuklara yazık.
Valla ilk kez aldatılan kadına üzülmedim desem yeridir.İkide bir de avukat avukat diye belirtiyor.Sırf avukat diye evlenmiş , işler istediği gibi gitmeyince de diğer kadın namussuz olmuş.Açıkçası eşini sevdiğini de düşünmüyorum sadece bırakılmış olmanın hırsı var konu sahibinde.Güzel kafalar...Evet hem eski kiz arkadasiymis hemde yorumlarin birinde o kızi ailesinin onaylamadığını söylüyor yani olay çok ıç açıcı değil .
Yani evet olay boyleyse eger ben o cifte uzulurum , gerci iki cocuktan sonra diger kızında vazgecmis olmasi gerekirdi o ayri ,Valla ilk kez aldatılan kadına üzülmedim desem yeridir.İkide bir de avukat avukat diye belirtiyor.Sırf avukat diye evlenmiş , işler istediği gibi gitmeyince de diğer kadın namussuz olmuş.Açıkçası eşini sevdiğini de düşünmüyorum sadece bırakılmış olmanın hırsı var konu sahibinde.Güzel kafalar...
merhaba 4,5 yıllık evliyiz ama 2 yıla yakın ayrıyız 2 çocugum var eşim evliliğimiz boyunca sürekli sinirli ters bi iyi bi kötü bi seviyor bi sevmiyor derken bir öğrendim ki bekarken sevgili olduğu kızla görüşüyor ve son zamanlar kız boşan gel evlenelim şeklinde konuşuyor bizimki de hızını alamayıp boşanmaya karar veriyor derken bunu öğrenince onu terkettim ve mahkeme açıldı tamamen adamın gözü kör olmuş kendi ailesini ne bizi ne çocuklarını düşünüyor ben mücadele etmekten yoruldum pes ettim istemiyorum ama bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım ne edeceğim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?