aldatma ve boşanma

G
Gerçekten okuyup anlayarak yorum yapmışsınız bende almayı düşünüyorum o psikoloji çok farklı sonradan olan biri olsa neyse ama en başından beri kendi kendime evlenmişim o kadar mücadele boşa gitmiş. çektiğim sıkıntıların sebebi oymuş anca yaşamak lazım anlatınca kimse anlamıyor

Ne demek nafaka vermiyor. Davayı açtığım gibi çocuğa nafaka bağlandı, benimki ise duruşmadan sonra bağlanacak üstelik aldatma yok bizde. Sizin kanıtınız var mı aldatma dolayısıyla acın davayı. Nafaka bağlandığı halde vermiyorsa şikayet edin ceza alsın uğraşın bu adamla.

26 yaşında boşanmış bi bayansın kaldi ki senin anlaman hak vermen lazım ama bu düşüncede biri isen adam kurtulmuş senden. Ayrıca lütfen evli adamlardan uzak durun çocuklu insanlardan uzak durun gidin bekarlarla ne yapıyorsanız yapın

11 yıllık evliyim.Kızım 1,5 yaşındaydı eşimle ailesi yüzünden kavga edip evi terkettigimde.Ve yol parasından önce çocuğumu aldım kucağıma.O anlık psikoloji diye bişey yok!Kendini kandırma.Bakmaya gönlün yok senin.2 sene geçmiş aradan.Ben olsam köpek gibi çalışıp para biriktirir alırdım o masumlari yanıma.4 aylık bebeği bırakıp giden kendine anne demesin bi zahmet!

Eski sevgilisi boşan dedi diye kocan da boşanıp onla mi evlenecek.
Valla ben olsam pislik yapar boşanmazdım, evden de atardım, boşanmış hayatı yaşardım. O kadına da birkaç sene metres hayatı yaşattıktan sonra ,psikolojisini bozduktan sonra boşardım kendi canım istediğinde :)

ona buna sataşmayı bırakıp sorulara cevap verseniz?
çocuklara kim bakıyor?
çekişmelide çocukları istedin mi?

Arkadaşım sen ruh hastası mısın senin neyine hak vereceğim ben gelsen çocuklarını nasıl geçineceğini dert et bağrımıza basalım tutturmuşsun kadın namussuz diye bizim evliliğimizde tarafların kurtuldum diyebileceği bir olay yoktu zaten kaldı ki kocam beni aldatsa kadın namuzsuz demem benim kocam mal mı önce o yapmadaydı derin yapışmam tekmeyi basarım sen kimsin ki benim evli adamlarla birlikte olduğumu ima ederek evli adamlardan uzak durun diyorsun yazılanları okusan o beynine belki iki gr bilgi girer diyorum ki tamam evli biriyle birlikte olmasını onaylamıyorum ama geride çocuklar varken sizin son derdiniz o kızın sex hayatı namusu namussuzluğu al çok namuslusun noldu kıza namussuz diyince için soğuyor mu affediyor musun kocanı ya da kimse sana ayy yazık bak adamı kandırmışlar mı diyor aç gözünü artık namus ahlak o bacağın arasında değil sizin o beyninizde . O kızı bacak arasındaki sana göre olmayan namus bana göre de 4.5 aylık çocuğu bırakıp giden beyninde yok namsuzsuzluk sex yapımca olmuyor kocan en baş namussuz ki karısını aldatıyor sen de öylesin seni aldatan adamın yanında daha konuşmayı bilmeyen bebeği bırakıp gidiyorsun kafa yok ki adam bu gün gelse kız beni kandırdı dese kollarına atlayacaksın

Adam 4 aylik bebegi ve diger masumu düşünmüyor ama!Nedir bu çifte standart?Nedir bu kadınların çektigi?Annelik mı?bende birakmazdim,birakmadim da!ama bırakana da saygı duyarım!isterseniz topa tutun!
Muhalefet olmak için sormuyorum meraktan soruyorum çocuk ikisinin çocuğu annede de kalabilir babada da sorun bu değil ama anneliği bırakın geçin vicdanen size şiddet uygulayan bakamayacağını bildiğiniz bir adamın yanına herhangi bir çocuk bırakır mısınız ? Kendi çocuğunuzu demiyorum herhangi bir çocuk?

Ben bu kısmı görmemişim , diğer kadın adamın eski sevgilisiyse konu sahibi o çiftin arasına girmiş oluyor , aile baskısıyla mı evlendi neyse artık adam da sözleşme falan imzalatmış.Konu sahibi çocuklarını düşünmediği için eleştirilmiş de çocuklarını umursadığını da sanmıyorum.Çocukları evliliğinde yerini sağlamlaştırmak için kullandığı araçlar gibi düşünmüş ama yine de olmamış.Çocuklarını kolayca bırakmasının nedeni de bu sanki.Adam eski sevgilisine dönmüş.Çocuklara yazık.

ona buna sataşmayı bırakıp sorulara cevap verseniz?
çocuklara kim bakıyor?
çekişmelide çocukları istedin mi?
Çocukları niye istesin ki?Orda büyümeleri lazım yazmış baksana,yanına alsa herşeyden mahrum kalcakmis çocuklar.Annelerinden mahrum kalmaları umrunda bile değil kadının.

Evet hem eski kiz arkadasiymis hemde yorumlarin birinde o kızi ailesinin onaylamadığını söylüyor yani olay çok ıç açıcı değil .

Evet hem eski kiz arkadasiymis hemde yorumlarin birinde o kızi ailesinin onaylamadığını söylüyor yani olay çok ıç açıcı değil .
Valla ilk kez aldatılan kadına üzülmedim desem yeridir.İkide bir de avukat avukat diye belirtiyor.Sırf avukat diye evlenmiş , işler istediği gibi gitmeyince de diğer kadın namussuz olmuş.Açıkçası eşini sevdiğini de düşünmüyorum sadece bırakılmış olmanın hırsı var konu sahibinde.Güzel kafalar...

Yani evet olay boyleyse eger ben o cifte uzulurum , gerci iki cocuktan sonra diger kızında vazgecmis olmasi gerekirdi o ayri ,
Ama en en en cok o cocuklara yazik resmen proje icin yapilmis gibi .

Sorulara cevap vermemişsiniz ama gene de sormak istiyorum.
1.Bence eşinizi sizinle evlenmesi için ailesi zorladı ve o da eski kız arkadaşını unutmadan istemeyerek sizinle evlendi.Doğru mu?
2.Evliliğiniz boyunca tutarsız bir adamdan 2 çocuk neden yaptınız?
3. 4 aylık bebeğinizi bıraktınız peki ona kim baktı?Çocuklarınıza kim baktı?
4. Ve son sorum ''Bazen de diyorum çocuklar var ne yapacağım bilmiyorum'' demişsiniz, eşiniz eski kız arkadaşı ile beraber, buna rağmen sizinle olmak istedi diyelim (Çok düşük ihtimal ama) siz bunu kabul edecek misiniz???

Ve üzgünüm ama eşiniz sizi hiç sevmemiş ve istememiş. En azından öyle görünüyor.
Siz neden böyle bir evliliği devam ettirmek istiyorsunuz?
Sırf eşiniz avukat diye mi?
Veya inat uğruna mı?
Yaşınız daha 30, lisans mezunu görünüyorsunuz.
Çaresiz değilsiniz, unutmayın..
Çocuklarınızı yanınıza alın, yoksa ileride sizi anne olarak görmezler.
Bağlanma 0-3 yaşta başlıyor, aslında geç kalınmış ama zararın neresinden dönseniz kar.

Son düzenleme:
İnsanlar nasıl böyle değişebiliyo ya valla evliliğimi sorgular oldum o kadar çok sorunlu evlilik okuyorum ki ya diyorum bunlae severek evlenmesi mi e öyleler koca koca insanlar değil mi bunlar, öyle. Kaş yaşına gelmiş karakter oturmamış mı da değişiyolar ne biliyim sevgileri saygıları bitiyo yalanlar dolanlar falan korkuyorum ya okudukça kötü oluyorum.

Yapilacak tek bir sey var. Cekismeli dava acilip tum haklar telep edilecek. Cocuklar da alinacak. Velayetin de annede kalmasi talep edilecek. Iki senedir neden dava acilmadi? Ortada bir yuva yok. Cocuklar yuvayi bir araya getirmek icin ceza olarak gorulmemeli. Iki senedir adam donse donerdi. Hadi o an icin cocuklar alinamadi diyelim. Iki senedir neden alinmadi? Cocuk anne sefkati ve sevgisine muhtactir. O sefkati baska da kimse veremez. Bir cocugun yani annedir. Yapilacak tek sey bosanmak ve cocuklari almak. Bu yuva duzelmez artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…