- 10 Eylül 2018
- 304
- 369
- 103
Allah sabır versin. Barışmışsınız çok diyecek bir şey yok lakin sevgiye dayalı bir aldatma mıydı yoksa bir gecelik mi?merhaba hanımlar içimde kendımle savaşırken sizlere yazıp rahatlayıp aynı zamanda bilgi almak istıyorum eşim bni aldattı baya cok pişman oldu ve ben ıkı cocum oldugu için affettim ama içim kalbim hep şüpheli bu durumu naasıl atlatabilirim
Teşekürler aslında duygusal anlamada birşey oldunu düşünmüyorum çünkü bu daha zor olurdu eğer o kişiye birşeyler hissetseydi karşı taraf eşimi öpmüş kadınların evli adamlara bunu yapması bir kadının bir kadına bunu yapması anlayamıyorumÖncelikle gecmis olsun size sabir diliyorum evet zor bende en agirindan bi aldatma yasadigim icin sizi anliyorum sanki beni anlatiyosunuz. Sorum olucak size, esiniz sizi duygusal anlamda tekmi yoksa daha buyuk karsi tarafta aralarinda bisey gectimi ? Kusuruma bakmayin sizi uzmek gibide olmasin.
İlişki boyutu yok sevgide yok iç gün içinde olan birşey eşimin numarası bulup iş baahaneysile buluşmak istiyor sonra orda eşimi öpüyorAllah sabır versin. Barışmışsınız çok diyecek bir şey yok lakin sevgiye dayalı bir aldatma mıydı yoksa bir gecelik mi?
bu mu sadece öpüşme mi ?İlişki boyutu yok sevgide yok iç gün içinde olan birşey eşimin numarası bulup iş baahaneysile buluşmak istiyor sonra orda eşimi öpüyor
Sonrasında ne olmuş peki?İlişki boyutu yok sevgide yok iç gün içinde olan birşey eşimin numarası bulup iş baahaneysile buluşmak istiyor sonra orda eşimi öpüyor
Evetbu mu sadece öpüşme mi ?
Sonra konuşmaya başlıyorlar mesajlar falan sonrada ben öğreniyorumSonrasında ne olmuş peki?
tamam da bu sevişme değil nasıl karşı koyamamış, erkek gücü kadını bi ittirse uçurur. bir de ağız ağıza sevmeden kolay mı ya? çük koymaya benzemez ki bu. resmen tükrük paylaşımı. hiç hoşlanmadım nedense
mesajlar falan az bişey mi ne edepsizlik bu. kusura bakmada eşinin mayası boukmuş keşke affetmeseydin. büyük konuşmak istemiyorum ama eşinden iğrendimSonra konuşmaya başlıyorlar mesajlar falan sonrada ben öğreniyorum
tamam da bu sevişme değil nasıl karşı koyamamış, erkek gücü kadını bi ittirse uçurur. bir de ağız ağıza sevmeden kolay mı ya? çük koymaya benzemez ki bu. resmen tükrük paylaşımı. hiç hoşlanmadım nedense
[/QU
Affetmek aslında sadece öyle gözüküyor sırf çocuklar için son şans ve aile baskısından affedemedigim için şuan burda dertlesip sizlerden akıl istiyorummesajlar falan az bişey mi ne edepsizlik bu. kusura bakmada eşinin mayası boukmuş keşke affetmeseydin. büyük konuşmak istemiyorum ama eşinden iğrendim
Aynen iade erkeğin ıs ne gelir böyle şeyler bilemiyorum nasıl toparliucam kafamı kendimi kalbimitamam da bu sevişme değil nasıl karşı koyamamış, erkek gücü kadını bi ittirse uçurur. bir de ağız ağıza sevmeden kolay mı ya? çük koymaya benzemez ki bu. resmen tükrük paylaşımı. hiç hoşlanmadım nedense
Affetmek aslında sadece öyle gözüküyor sırf çocuklar için son şans ve aile baskısından affedemedigim için şuan burda dertlesip sizlerden akıl istiyorum
Aslında bunları yapıyorum ama sonrası yanliz kalınca hep aklıma geliyor yada eşim biraz durgun olunca acaba ne var diye kendimi yiyorum olan hep kadına oluyor zatencaresizlik çok zor, o zaman süründür, keyfine göre takıl dışarda gez arkadaşlarınla takıl, rahatca para harca, kendini mutlu et, onun değil kendi sevdiğin yemekleri yap, cezasız kalmasın
eşini seviyor musun hala, bana biraz öyle geldi. sevgi varsa eğer o zaman unut herşeyi, mutlu olmaya çalış.önemli olan senin mutluluğunAslında bunları yapıyorum ama sonrası yanliz kalınca hep aklıma geliyor yada eşim biraz durgun olunca acaba ne var diye kendimi yiyorum olan hep kadına oluyor zaten
Sevmiyorum diyemem sonuçta yaşanmışlıklar var ve en önemlisi 2 çocuğumun babası ama sevgiyle zamanla unuturum sandım unutamıyorumeşini seviyor musun hala, bana biraz öyle geldi. sevgi varsa eğer o zaman unut herşeyi, mutlu olmaya çalış.önemli olan senin mutluluğun
Sizin adınıza çok üzüldüm neden böyle oluyor eksik bizde değil aslında ama onlar yüzünden hep kendimizi eksik hissesiyoriz hep kendimizi düzeltmeye çalışıyoruz ama onlarBenim esimde beni aldattı.
Sanaldan birileriyle konuşmuş.
Masaj salonuna gitmiş.
Başka var mı bilmiyorumm
Ama kesinlikle aramız da yakınlaşma sarılma vs olmuyor.
Ben sarılırsam o ya geri çekilir ya kalkar.
Sohbet yok bisey yok.
Tek taraflı çabalıyorum.
Bende bebegin 11 aylık.
MADDI olarak normal boyutta. Evine çocuğuna bakar ama bana kocalık yapmıyor.
Sucu kendinde ara diyor
Mesela.
E yakınlaşan benim.
Evde bile bakimliyim
Çocuğa eve okula yetişmeye çalışıyorum
Beyfendi 10 dan aşağıya gelmez.. işi geç bitermiş.
Kendi isiymis
Memur değilmiş
Sohbet etmemeyide bu çok çalışmaya bağlıyor.
Ama internetten
Kızları takip ediyor
Mesaj atıyor vs.
Benmde artık içim almıyor.
Ömür boyu ben kadin olduğumu hissetmeden yaşamak istemiyorum
eş değil kötü kadın arıyor standart cinsel ilişkiden fazlasını bekliyor gibi geldi bana. doyumsuzluk hep bunlar. aman yaklaşma pembe hastalık falan kapar böyle yerlerden zatenBenim esimde beni aldattı.
Sanaldan birileriyle konuşmuş.
Masaj salonuna gitmiş.
Başka var mı bilmiyorumm
Ama kesinlikle aramız da yakınlaşma sarılma vs olmuyor.
Ben sarılırsam o ya geri çekilir ya kalkar.
Sohbet yok bisey yok.
Tek taraflı çabalıyorum.
Bende bebegin 11 aylık.
MADDI olarak normal boyutta. Evine çocuğuna bakar ama bana kocalık yapmıyor.
Sucu kendinde ara diyor
Mesela.
E yakınlaşan benim.
Evde bile bakimliyim
Çocuğa eve okula yetişmeye çalışıyorum
Beyfendi 10 dan aşağıya gelmez.. işi geç bitermiş.
Kendi isiymis
Memur değilmiş
Sohbet etmemeyide bu çok çalışmaya bağlıyor.
Ama internetten
Kızları takip ediyor
Mesaj atıyor vs.
Benmde artık içim almıyor.
Ömür boyu ben kadin olduğumu hissetmeden yaşamak istemiyorum
Rabbim yardimciniz olsun evet aldatilmanin her turlusu zor ama ben cok agir yasadim anliyorum sizi. Umarim bu kara gunler artik bi son bulur mutluluga erisirsinizTeşekürler aslında duygusal anlamada birşey oldunu düşünmüyorum çünkü bu daha zor olurdu eğer o kişiye birşeyler hissetseydi karşı taraf eşimi öpmüş kadınların evli adamlara bunu yapması bir kadının bir kadına bunu yapması anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?