- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
aynen eksik olan o.Sizin adınıza çok üzüldüm neden böyle oluyor eksik bizde değil aslında ama onlar yüzünden hep kendimizi eksik hissesiyoriz hep kendimizi düzeltmeye çalışıyoruz ama onlar
Evet artık korkuyorum yakınlaşmaya istediğim ir sarılmakeş değil kötü kadın arıyor standart cinsel ilişkiden fazlasını bekliyor gibi geldi bana. doyumsuzluk hep bunlar. aman yaklaşma pembe hastalık falan kapar böyle yerlerden zaten
Ayrılmayı düşündünüz mü siZaynen eksik olan o.
Evet artık korkuyorum yakınlaşmaya istediğim ir sarılmak
Tek bir kişiye ait olan değil herkese açık olan insan lazım buna.
Cocugumda kötü etkileniyor
Fırsat tanisa belki daha fazlası olacak ama daha evdekine yetemiyreş değil kötü kadın arıyor standart cinsel ilişkiden fazlasını bekliyor gibi geldi bana. doyumsuzluk hep bunlar. aman yaklaşma pembe hastalık falan kapar böyle yerlerden zaten
Amin evet insRabbim yardimciniz olsun evet aldatilmanin her turlusu zor ama ben cok agir yasadim anliyorum sizi. Umarim bu kara gunler artik bi son bulur mutluluga erisirsiniz
Ayrılmayı düşündünüz mü siZ
Hemen hemen aynıymış durumlarının ben konuyu eşimin ailesine söyledim onların hepsi benden yanaydı eşime gereken tepkiyi verdiler ama işte neden bir daha olacak korkusunu atamadım bilmiyorumKendi içimde düşündüm ama suanki koşullarım buna müsaade etmiyor
Babam evine bakıyorsa sana bakıyorsa boşver ne halt yiyorsa yesin diyor
Babamla annem ayrı ve baskalariyla evliler zaten yanlarına sığmak çok zor olur. Çünkü kaynanamlarla aynı mahallede sayılırlar.
Şuan üni okuyorum bitiriip atanmayı bekliyorum
Fırsat tanisa belki daha fazlası olacak ama daha evdekine yetemiyr
Kadınları neden sadece ihtiyaç olarak görülüyorne desem bilemedim demekki ihtiyacını görüyor sana gelmiyor
çünkü adam değilKadınları neden sadece ihtiyaç olarak görülüyor
Hemen hemen aynıymış durumlarının ben konuyu eşimin ailesine söyledim onların hepsi benden yanaydı eşime gereken tepkiyi verdiler ama işte neden bir daha olacak korkusunu atamadım bilmiyorum
Evetne desem bilemedim demekki ihtiyacını görüyor sana gelmiyor
kendi kendine yapsan, veya bunla ilgili seyler satılıyor. gizlesen kimse görmezEvet
Bu sefer ben öyle kalıyorum.
çünkü adam değil
İnkar etmeyen yoktur benim eşimde yok diyordu tak diye mesajları önüne atınca kabul ettiBenimki öyle bisey yok dedi.
Kurana çocuğuna yemin ediyor.
Ama yalan yere.
Bu düşünceye katılmıyorum o kadar da olmamali bir kadinkendi kendine yapsan, veya bunla ilgili seyler satılıyor. gizlesen kimse görmez
Ben göstermedim ama kaydettimİnkar etmeyen yoktur benim eşimde yok diyordu tak diye mesajları önüne atınca kabul etti
Bu düşünceye katılmıyorum o kadar da olmamali bir kadin
Ay çok guldirduniz benineden erkek olabilir de kadın olamaz :) bizim hormonlarımız yok mu? eşim bugun uzaklassa alır bir de gösteririrm senden daha fonksiyonel diye :)
Ben WhatsApp ini kendi telefonuma yuklemisdim o şeklide benim telefondaydo mesajlarBen göstermedim ama kaydettim
Hemen silmiş mesajları arsivdekileri bile.
Ay çok guldirduniz beni
aynı anda 2 telefonda olabiliyor muymuşBen WhatsApp ini kendi telefonuma yuklemisdim o şeklide benim telefondaydo mesajlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?