Aldatma

Pcperisi

Güzel bak, güzel gör!
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
837
1.535
33
Arkadaşlar telefon dökümanları aldatmaya delilmidir? Aldatılan taraf erkek, kız çalışmıyor nafaka alabilir mi?

Güncelleme : çocuk yok

Son düzenleme:
Aldatılan erkekse neden kız nafaka alsın. Kız bi de ustune tazminat ödeyecek. Kıyamiş o kiza ben ya
Aldatan cinsıyetten bagımsız beter olsun, hıcbısey alamasınlar Bı de ustune versinler ınsallah

kızdan nafaka alabilir mi diye sormuş zaten:)
çalışmadığını o yüzden yazmış.

Aldatılan erkekse neden kız nafaka alsın. Kız bi de ustune tazminat ödeyecek. Kıyamiş o kiza ben ya
Aldatan cinsıyetten bagımsız beter olsun, hıcbısey alamasınlar Bı de ustune versinler ınsallah
Oo sen dava dosyasını görsen kafayı yersin nafaka, tazminat, eşyalar, yanında giderken götürdüğü ziynetleri almadım diye tekrar istemiş.

Tabi aldatma gibi bi hususda telefon dökümanları delildir çalışıp kazandıgı paranın bölümünü nafaka olarak veriyor insanlar

Oo sen dava dosyasını görsen kafayı yersin nafaka, tazminat, eşyalar, yanında giderken götürdüğü ziynetleri almadım diye tekrar istemiş.
Hem aldatmıs hem de cırkef dıyosun. Ama neysekı kanunlar var.
O ıstedıgı kadar istesin. Aldattığı ıspatlandıgı an ala ala babayı alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…