Aldatılan erkekse neden kız nafaka alsın. Kız bi de ustune tazminat ödeyecek. Kıyamiş o kiza ben ya
Aldatan cinsıyetten bagımsız beter olsun, hıcbısey alamasınlar Bı de ustune versinler ınsallah
Oo sen dava dosyasını görsen kafayı yersin nafaka, tazminat, eşyalar, yanında giderken götürdüğü ziynetleri almadım diye tekrar istemiş.Aldatılan erkekse neden kız nafaka alsın. Kız bi de ustune tazminat ödeyecek. Kıyamiş o kiza ben ya
Aldatan cinsıyetten bagımsız beter olsun, hıcbısey alamasınlar Bı de ustune versinler ınsallah
Hayır kız alabilir mi yazdım, talep etmiş çünkükızdan nafaka alabilir mi diye sormuş zaten:)
çalışmadığını o yüzden yazmış.
İsteklerini duysan, çıldırmamak elde değilAldatıp üstüne birde nafaka mi alacak?
Yani nafaka alırmı?Tabi aldatma gibi bi hususda telefon dökümanları delildir çalışıp kazandıgı paranın bölümünü nafaka olarak veriyor insanlar
Hayır kız alabilir mi yazdım, talep etmiş çünkü
Hem aldatmıs hem de cırkef dıyosun. Ama neysekı kanunlar var.Oo sen dava dosyasını görsen kafayı yersin nafaka, tazminat, eşyalar, yanında giderken götürdüğü ziynetleri almadım diye tekrar istemiş.
Hahahahahahahah erkek nafaka alır mı bilmiyorum ama tazminat alırkızdan nafaka alabilir mi diye sormuş zaten:)
çalışmadığını o yüzden yazmış.
Kadından nafaka alınmıyor tazminat talep ede bilir ama aldatan erkekse nafaka vermek zorunda diye biliyorumYani nafaka alırmı?
Onun ne istediği önemli değil ki iyi bir avukat tutsun adam, mantık açısından bakınca tabi ki alamaması lazım aldatma ispatlanırsa.İsteklerini duysan, çıldırmamak elde değil
Ne çirkeflik hemde, dava dosyasında ki yazılanlara akıl ermiyor. Üstelik konuştuğu kişi eski nişanlısı,Hem aldatmıs hem de cırkef dıyosun. Ama neysekı kanunlar var.
O ıstedıgı kadar istesin. Aldattığı ıspatlandıgı an ala ala babayı alır
Aldattığını can hıras ispat edeceksiniz. Baska yolunuz yok.Ne çirkeflik hemde, dava dosyasında ki yazılanlara akıl ermiyor. Üstelik konuştuğu kişi eski nişanlısı,
Hayır kadından nafaka istemiyoruz, biz ödemeyelim yeter, en yüksek seviyeden istiyor nafakasıKadından nafaka alınmıyor tazminat talep ede bilir ama aldatan erkekse nafaka vermek zorunda diye biliyorum
Kadından nafaka alınmıyor tazminat talep ede bilir ama aldatan erkekse nafaka vermek zorunda diye biliyorum aldatan kadınsa o zaman hiç bir şey taleb edemez etse bile verilmez
Allah ıslah etsin onu pislik yaHayır kadından nafaka istemiyoruz, biz ödemeyelim yeter, en yüksek seviyeden istiyor nafakası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?