Aldatma

Bia, aldattığı kişi kızın eski nişanlısı(ispatlıyoruz), telefon görüşmeleri hergün ama hergün en az 10 kere, bazı günler 1 saatten fazla konuşmalar var.
İste dediğim gibi aldatmaya dayalı değilde ben olsam güven sarsıcı hareket nedeni ile evlilik birliğinin temelinden sarsılması açardım. Muhtemelen avukatınızda öyle yapmıştır. Bu aldatma olarak hakim tarafından net olarak sayılmasa bile ciddi bir güven problemi oluşturacak bir durum. Ama dediğim gibi burada aldığınız bilgiler havada kalır. Onların dava dilekçesini, delillerini falan görmek lazım. Tazminat konusunda ise iddianızı ispatlarsanız, onun çalışıp çalışmaması tazminata hükmetmeye engel değildir. Sadece manevi tazminatta miktar tayininde göz önünde bulundurulur. Dava süresi 2 yılı bulabilir, hakim tedbir amaçlı kadına nafaka bağlayabilir, dava devam ederken, bunlara şaşırmayın. Avukatınıza güvenin ama aklınızda soru işareti varsa büyük şehirlerden birinden bu davalarda tecrübeli başka bir avukattan dosyanızıda gösterek danışma yardımıda alıp, teyit edebilirsiniz. Burada bilgiler tam olmadığı için çok sağlıklı bilgiler alamazsınız, boşanma davalarında hakimin tarafların beyanını alırken aldığı samimiyet bile sonucu etkiliyor, bazı dosyalarda.

yok be ben altadan ivin dedim telefon dokumaamlari tabikide yeterli keske itiraf videosu cekseydi
İnsanın aklı duruyor sanırım, neyi nasıl yapacağını bilememiş, zarar vermemek için hemen annesigile götürmüş canım abim. Ama şimdi eli kolu bağlandı, telefon dökümanı bile yeterli delil sayılmıyormuş

bizim bi yakin arkadsin basina geldi gerci karisida benim arkadsimdi kocasini aldatmis ama adama akililik yapip itiraf ettirmis hic bisey yapamadan bosamis ama tazminat talep etmemis etse hak edebilir bu arada abiniz ona nafaka vermez korkmayin istune tazminat alir gorustugui kisiyi aslinda kafaya alip konustursa

Bende söyledim ama ne yapar bilmiyorum, herşey o kadar karışıkki.

abiniz artik duygulariyla degil mantigiyla hareket etsin yaptigi yanina kar kalmasin cunku kocasinin parasini yiyipte nankorluk edene Allahin gazabi yakin olsun
Olay çok sıcakken, mantığıyla hareket etti. Öncelikli olarak kıza bişey yapmayım diye hemen ailesine götürmüş, ertesi sabah davasını açmış. Tüm delilleri sunmuş. Şimdi mantık kalmadı onda, gün geçtikçe hazmedemez oldu.

tabiki edemez mis ya nasil boyle yapiyor nankorler . madem sevmiyon nie evlenip adamcagizin basini yakiyor Allahtan abiniz akili adammis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…