- 18 Ocak 2019
- 105
- 3
- 98
- 26
- Konu Sahibi Lost the angel of peace
-
Çevre buyuk etken anlattığım gibi köy hayatini bilmiyorsunuz evlenirsin çocuk isterler olmayincada daha ilerleyen zamanda olmaz diye tedavi dusunduk gerçekten ben evliligimi guzel zannediyordum ikici çocuk planda yoktu dedigim gibi gerçekten kadınlar bu dunyada cok eziliyo cevremde gordugum bütün kadinlar aldatildi istisnasiz görümcem eltim kocam olacak adamin yengesi gercekten butun erkekler el birligiyle kendilerini kadinlari mahvetmek icin gelmisler dunyaya gercekten ben sadece bilgi almak yasaysn varsane yapti surec nasildi onu bilmek ve kimsenin kendinizden cok deger hak etmedigini gostermek icin örnek olmak için yazdim23 yaşındasın
5 senelik evlisin
2 de çocuğun var
Bu ne hız ?
Keşke konu fake olsaydı
Cevap ; o adam aldatmaya devam eder, ayrıl
Keşke biraz da kendiniz ve gençliğiniz için üzülseniz. Siz aynısını yapsaydınız eşiniz çocuklarım var diye sizi affeder miydi? siz yakalamasanız belki de sizi aldatmaya devam edecekti.Yaşım küçük biliyorum ama gerçekten severek evlendik yani ben cok seviyodum gercekten bilmiyorum pişman gibi çünkü bu gune kadar hic ağladığını gormedim ben biterim diyo yalvariyo bilemiyorum. Çocuklar kucuk kimseylede konusmak istemiyorum aileler bilmesin istiyorum onun aileside koyde benim annem babam ayri evliler gitsem bi meslegim yok cocuklar nolucak bilmiyorum sadece pişman oldugunu soyluyo anlatsam cok sey var ama bilmiyorum ben hamileyken olmus cinsel birlikteligi hastalik bu diyo kurtulmaya çalışmak istiyorum diyo ama benim en ince cizgim baskasi olmasindi mesajlarin cogu cevapsiz birazı cevaplanmis birlikteligini öğrenince cok kötü oldum nasıl dokumdum temizlenip mi geldi o kadinin pisligine mi dokundum diye cok kotu oluyorum çocuklar kucuk parçalamak istiyorum heryeri ama korkuyo agliyo büyük oglum aglayinca ben oda agliyo mahvolduk ailecek diyebilirim bilmiyorum pismanligini ama eskisi gibi olmayacak hiçbir şey onun ailesinede cok üzülüyorum koydeler çalışıp cabalayip bi şeyler ekip satarak ev aldilar düzen kurdular onlarda hayal kırıklığina uğrasinlar istemiyorum kendi ailem içinde üzülüyorum babam boşandı halam boşandı bende olursam yani hayatimi anlatamam sigdiramam buraya ama boyle iste pismanim diyo agliyo seni seviyorum diyo çocuklar babasiz buyumesin diyo bi yandadanda cok aldatma duydum pisman olmasa gozumun önünde yapsa ne yapardim diye aklım cok karışık
Gerçekten yitirilmiş duygular yitirilmiş hayatlar yaşamayan bilemez hayal kırıklığıni insanin gercekten boşuna yaşadığımizi farkettim herkesin adına konuştum ama düşüncem bu biz kadinlar olarak cok ince dusunuyoruz herseyi o yuzden kadin olduk galiba insanlara degeri evine çocuğuna bu kadar ince dusundugumuz için başımıza bunlar geliyo dedigim gibi gorumcemle konuştum oda yaşadı benim gibi anliyo beni ayni seyleri söyledi biz cok ince dusunuyoruz oda bende yasasam senin gibi bende kalirim ortada diyo gercekten herkese tavsiyem kimseye degerinden fazla deger bicmeyin kimse sizi düşünmez kendi degerlerini ideallerini menfaatini düşünüyor ben kucugum dedim ama yaşanmışlığım o kadar cokki herseyin farkindayim butun kadinlar eziliyor sadece kendi ayaklarimiz uzerinde durmayı ogrenmeliyiz seninde dedigin gibi burnundan getirsem ne degisicek benim hayal kırıklıklarim benim sevgiye evlilige saygiya herseye olan inancimi yitirdikten sonra erkekler bu kadar konusmadan o hoyrat kullandiklari beyinlerinden bi iki cumle ozet çıkarırlar onlarda cumledeki önemli yerleri bağlamak için olan ekleri kadınlar bu yazidan bi dunya cikarir ders çıkarır iste fark bu kadin aklıyla kalbiyle erkekte bi işe yaramayan özür dilerim şeyiyle dusunuyorlar o kadar iğrenç varlıklarGeçmiş olsun öncelikle bu yaşadıklarınız hiç kolay değil ama affederseniz içinizde hep bi şüphe olucak güven zaten yitirilmiştir yani bu konuda yapılması gereken şey belli ama gidicek yerinizin olmaması sanırım size evliliğe devam etme kararı aldırmış lütfen kendinize saygınızı yitirmeyin bu bi hastalık değil aldatmak bu kadar basitleştirilmemeli.. boşanmayacaksınızda süründürün doğduğuna pişman olsun bu neyi değiştirir sizin için bilmiyorum ama..
Bunun cevabi zaten evet devam edecekti benim sinirim onada zaten beni onula cok konustum dedim benim hic mi seni mutlu ettiğim bi an bi hareketimden etkilendigin zaman olmadi bu bana boyle davranıyor ben ne yapıyorum demedin mi dedim biraksaydin kapatsaydin silseydin herseyi dedim gormeseydim gormeyince yine kötü bişey ama bu dünyada uzulmezdim oda cezasini ahirette cekerdi ama cevap pişman olmus sozdeKeşke biraz da kendiniz ve gençliğiniz için üzülseniz. Siz aynısını yapsaydınız eşiniz çocuklarım var diye sizi affeder miydi? siz yakalamasanız belki de sizi aldatmaya devam edecekti.
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durumGerçekten yitirilmiş duygular yitirilmiş hayatlar yaşamayan bilemez hayal kırıklığıni insanin gercekten boşuna yaşadığımizi farkettim herkesin adına konuştum ama düşüncem bu biz kadinlar olarak cok ince dusunuyoruz herseyi o yuzden kadin olduk galiba insanlara degeri evine çocuğuna bu kadar ince dusundugumuz için başımıza bunlar geliyo dedigim gibi gorumcemle konuştum oda yaşadı benim gibi anliyo beni ayni seyleri söyledi biz cok ince dusunuyoruz oda bende yasasam senin gibi bende kalirim ortada diyo gercekten herkese tavsiyem kimseye degerinden fazla deger bicmeyin kimse sizi düşünmez kendi degerlerini ideallerini menfaatini düşünüyor ben kucugum dedim ama yaşanmışlığım o kadar cokki herseyin farkindayim butun kadinlar eziliyor sadece kendi ayaklarimiz uzerinde durmayı ogrenmeliyiz seninde dedigin gibi burnundan getirsem ne degisicek benim hayal kırıklıklarim benim sevgiye evlilige saygiya herseye olan inancimi yitirdikten sonra erkekler bu kadar konusmadan o hoyrat kullandiklari beyinlerinden bi iki cumle ozet çıkarırlar onlarda cumledeki önemli yerleri bağlamak için olan ekleri kadınlar bu yazidan bi dunya cikarir ders çıkarır iste fark bu kadin aklıyla kalbiyle erkekte bi işe yaramayan özür dilerim şeyiyle dusunuyorlar o kadar iğrenç varlıklar
Şöyle söyleyeyimÇevre buyuk etken anlattığım gibi köy hayatini bilmiyorsunuz evlenirsin çocuk isterler olmayincada daha ilerleyen zamanda olmaz diye tedavi dusunduk gerçekten ben evliligimi guzel zannediyordum ikici çocuk planda yoktu dedigim gibi gerçekten kadınlar bu dunyada cok eziliyo cevremde gordugum bütün kadinlar aldatildi istisnasiz görümcem eltim kocam olacak adamin yengesi gercekten butun erkekler el birligiyle kendilerini kadinlari mahvetmek icin gelmisler dunyaya gercekten ben sadece bilgi almak yasaysn varsane yapti surec nasildi onu bilmek ve kimsenin kendinizden cok deger hak etmedigini gostermek icin örnek olmak için yazdim
EŞİNİZ SAPIK. ÇOCUKLARINIZ İLERDE BABASININ HUYUNU ALACAKLAR O HERİFLE KALDIKÇA.Kadın bağımlısı demek istedim
Gercekten öyle gitsem bosansam çocukları alsam yine ayni konuşur insanlar çok kotu kalpli icini gormeden fikir sahibi oluyolar onun aldatmasi bile sana dert oluyo aaa aldatmış mi o aldatıldı boşandı kocasından bi sürü iğneleyici laf ama şuna inaniyorum belki pişman belki degil ama mahvoldu bunun farkinda herkes kötü düşünüyo onun hakkinda parasi yok evliligi bitti işi yok bitti oda artik dibe çökmesini izliyorum ayni evdeyim ama onun bitişini izliyorumSiz aldatsanız o saçınızdan sürükleye sürükleye evden atar çocukları da ömür billah göstermezdi anında boşardı.
Erkek yapınca hatadır affedilir, kadın yapınca vay namussuz iffetsiz kadın… Ne güzel dünya ya.
Gercekten öyle gitsem bosansam çocukları alsam yine ayni konuşur insanlar çok kotu kalpli icini gormeden fikir sahibi oluyolar onun aldatmasi bile sana dert oluyo aaa aldatmış mi o aldatıldı boşandı kocasından bi sürü iğneleyici laf ama şuna inaniyorum belki pişman belki degil ama mahvoldu bunun farkinda herkes kötü düşünüyo onun hakkinda parasi yok evliligi bitti işi yok bitti oda artik dibe çökmesini izliyorum ayni evdeyim ama onun bitişini izliyorum
Tedaviyle anne olmuş biri olarak hiçbir şey için değilse de o tedavide yaşadığım o kadar sıkıntı için bosardim. Ben o kadar kortizon ilaçlarını Alaçam o aldatacakAffedecek gibi duruyorsunuz. Affedince tekrarlanacak. Her şey iyice laçkalaşacak.
Zaten 23 yaşında 5 senelik evli olmak korkunç bir şey. Hiçbir şey yaşamadan evlenmişsiniz, çocuk için tedavi bile görmüşsünüz. Bu kadar hızlı yaşamayı aklım almıyor.
2 defa aşılama 1 kurtaj aşılama oncesi 1 sene tanı icin tahlille ugrastim bi kere kan vermistir bu surecte sadece bide sprem baska bi katkisi yok para birazda ama kendisi yok oluyo farkında emin olun işi yok parası yok evliligi yok kimse deger vermiyo artık bitti pskolojisi bu kadar alt üst olmadi hic Allah ahımı çıkarıyo ondan emin olun ben sessizce izliyorum mahvolusunu uzulmuyorumda ona içimde bisey var bi his farkli sanki hic bişey yok sanki hic bişeyin degeri yok sanki düşmanım oldu ama ben iyi bi insaninm kötu olmuycam karakterimi bozmuycam o bozuldu mayasi bozukmus ben bozmuycam kendimi istedigini yapabilir yapacak hâli kaldiysa farkina vardi ama jeton düştü ama bu saatten sonra herşeyini kaybettikten sonra ne anlami varsaTedaviyle anne olmuş biri olarak hiçbir şey için değilse de o tedavide yaşadığım o kadar sıkıntı için bosardim. Ben o kadar kortizon ilaçlarını Alaçam o aldatacak
Zaten guven kalmadi numara gerçek bi ifadesi yok bende onun ben cocuklarima geleceğime bakarim suan bosanmaya imkanim yok ama gelistiricem kendimi en iyi sekilde belki ilerde olurNumara yapıyor. Sırr boşanmamak kurulu düzenini bozmamak için. Bir insan bu kadar pişman olacak olsa en baştan aldatmazdı başkalarına dokunmazdı
Tedavi gördüm yazmış ama eşiymiş tedavi gören. Sonradan boyle düzeltti. Bilmiyorum artik hangisi doğru.Tedaviyle anne olmuş biri olarak hiçbir şey için değilse de o tedavide yaşadığım o kadar sıkıntı için bosardim. Ben o kadar kortizon ilaçlarını Alaçam o aldatacak
Esimdeydi sorun ama kadın goruyo tedaviyi mecburen erkek sadece vitamin ilaç kullanıyo ben oldum regl duzensizligim vardı sadece benimTedavi gördüm yazmış ama eşiymiş tedavi gören. Sonradan boyle düzeltti. Bilmiyorum artik hangisi doğru.
Bilmediğim için soruyorum. Sperm sayısı az ise, kadında hiçbir sorun yok ise kadin neden tedavi görüyor?Esimdeydi sorun ama kadın goruyo tedaviyi mecburen erkek sadece vitamin ilaç kullanıyo ben oldum regl duzensizligim vardı sadece benim
Aynı evde yaşamıyor musunuz? İnsanlar nasıl evliliğinin bittiğini düşünüyor ki?2 defa aşılama 1 kurtaj aşılama oncesi 1 sene tanı icin tahlille ugrastim bi kere kan vermistir bu surecte sadece bide sprem baska bi katkisi yok para birazda ama kendisi yok oluyo farkında emin olun işi yok parası yok evliligi yok kimse deger vermiyo artık bitti pskolojisi bu kadar alt üst olmadi hic Allah ahımı çıkarıyo ondan emin olun ben sessizce izliyorum mahvolusunu uzulmuyorumda ona içimde bisey var bi his farkli sanki hic bişey yok sanki hic bişeyin degeri yok sanki düşmanım oldu ama ben iyi bi insaninm kötu olmuycam karakterimi bozmuycam o bozuldu mayasi bozukmus ben bozmuycam kendimi istedigini yapabilir yapacak hâli kaldiysa farkina vardi ama jeton düştü ama bu saatten sonra herşeyini kaybettikten sonra ne anlami varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?