Aldatma

23 yaşındasın
5 senelik evlisin
2 de çocuğun var
Bu ne hız ?

Keşke konu fake olsaydı

Cevap ; o adam aldatmaya devam eder, ayrıl
Çevre buyuk etken anlattığım gibi köy hayatini bilmiyorsunuz evlenirsin çocuk isterler olmayincada daha ilerleyen zamanda olmaz diye tedavi dusunduk gerçekten ben evliligimi guzel zannediyordum ikici çocuk planda yoktu dedigim gibi gerçekten kadınlar bu dunyada cok eziliyo cevremde gordugum bütün kadinlar aldatildi istisnasiz görümcem eltim kocam olacak adamin yengesi gercekten butun erkekler el birligiyle kendilerini kadinlari mahvetmek icin gelmisler dunyaya gercekten ben sadece bilgi almak yasaysn varsane yapti surec nasildi onu bilmek ve kimsenin kendinizden cok deger hak etmedigini gostermek icin örnek olmak için yazdim

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. İşe girsen çocuklara kim bakacak 1 değil 2 çocuk bu devirde böyle bir şey neredeyse imkansız. Ancak ailen destek olur , kabul ederse çocuklarına bakarsa çalışıp kendi ayaklarının üzerinde durabilirsin birlikte yaşarsınız sen kendini maddi olarak toparlayana kadar. bu da olmazsa birçok kişinin de belirttiği gibi bir süre telefonunu kurcalamayı bırakıp , görmeyip duymayacaksın. Bunu yapmak da gerçekten çok zor. Allah inşallah bir çıkar yol göstersin.

Keşke biraz da kendiniz ve gençliğiniz için üzülseniz. Siz aynısını yapsaydınız eşiniz çocuklarım var diye sizi affeder miydi? siz yakalamasanız belki de sizi aldatmaya devam edecekti.

Gerçekten yitirilmiş duygular yitirilmiş hayatlar yaşamayan bilemez hayal kırıklığıni insanin gercekten boşuna yaşadığımizi farkettim herkesin adına konuştum ama düşüncem bu biz kadinlar olarak cok ince dusunuyoruz herseyi o yuzden kadin olduk galiba insanlara degeri evine çocuğuna bu kadar ince dusundugumuz için başımıza bunlar geliyo dedigim gibi gorumcemle konuştum oda yaşadı benim gibi anliyo beni ayni seyleri söyledi biz cok ince dusunuyoruz oda bende yasasam senin gibi bende kalirim ortada diyo gercekten herkese tavsiyem kimseye degerinden fazla deger bicmeyin kimse sizi düşünmez kendi degerlerini ideallerini menfaatini düşünüyor ben kucugum dedim ama yaşanmışlığım o kadar cokki herseyin farkindayim butun kadinlar eziliyor sadece kendi ayaklarimiz uzerinde durmayı ogrenmeliyiz seninde dedigin gibi burnundan getirsem ne degisicek benim hayal kırıklıklarim benim sevgiye evlilige saygiya herseye olan inancimi yitirdikten sonra erkekler bu kadar konusmadan o hoyrat kullandiklari beyinlerinden bi iki cumle ozet çıkarırlar onlarda cumledeki önemli yerleri bağlamak için olan ekleri kadınlar bu yazidan bi dunya cikarir ders çıkarır iste fark bu kadin aklıyla kalbiyle erkekte bi işe yaramayan özür dilerim şeyiyle dusunuyorlar o kadar iğrenç varlıklar

Keşke biraz da kendiniz ve gençliğiniz için üzülseniz. Siz aynısını yapsaydınız eşiniz çocuklarım var diye sizi affeder miydi? siz yakalamasanız belki de sizi aldatmaya devam edecekti.
Bunun cevabi zaten evet devam edecekti benim sinirim onada zaten beni onula cok konustum dedim benim hic mi seni mutlu ettiğim bi an bi hareketimden etkilendigin zaman olmadi bu bana boyle davranıyor ben ne yapıyorum demedin mi dedim biraksaydin kapatsaydin silseydin herseyi dedim gormeseydim gormeyince yine kötü bişey ama bu dünyada uzulmezdim oda cezasini ahirette cekerdi ama cevap pişman olmus sozde

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum

Şöyle söyleyeyim
Bütün erkekler kötü değil
Siz çok kötü bir çevrede yaşamışsınız
Üzüldüm sizin adınıza
Bence ne yapıp edip ayrılın o çevreden ve çocuklarınızı daha ferah bir ortamda büyütün

Arkanda duracak bir ailen ve kendi ayakların üzerinde duracak bir işin olmadığı için maalesef çaresiz bir durumdasın. Mantıklı olarak yapabileceğin şeylerden birisi gerçekten pişman olduğunu düşünüyorsan, madem o da bu bir hastalık diyor, birlikte bir psikologa gidin ve onun tedaviye başladığından emin ol. Sonra da, mezuniyet durumun ne bilmiyorum ama, eğitimin yarım kalmışsa onu tamamla, kişisel kurslarla, eğitimlerle kendini geliştirip bir meslek sahibi olmaya bak, yaşın daha çok genç. Böylelikle Allah göstermesin ama bu tedaviden sonra da aynı şeyleri yapacak olursa, kulağından tutup kapının önüne koyabilesin.

Ben eşinden boşanmaya çalışan bir kadınım. Senelerdir çalışıyorum, 14 yaşında bir oğlum var. Benim boşanmak istemem tamamen eş denen kişinin beni sürekli borcun içine sokmasından dolayı. Yani sizin durumdan çok farklı. Boşanmak istediğimi söylediğimde önüne sunduğum hiçbir sebebi kabullenmedi, bilakis bana mal etti. Boşanmaların tek sebebi olarak aldatma hep baz alınıyor, biliyoruz güncel hayattan. Ama inan bana ileriki yıllarda, sen artık yeter diyip boşanmak istediğinde aldatmasının sebebi olarak seni gösterecektir. Çünkü erkekler anormal şeyler yapıp, normal, kurulu düzenlerini, temizlikleri yapılan, yemekleri pişirilen, çocuklarının güvenilir ellerde güzel büyüdüğü o yuvayı asla dağıtmak istemiyorlar. Hatta yuva yıkan olarak kadını gösteriyorlar. Ben şuan mesela yuva yıkan kadın oldum, çocuğum bile bu sözlere inandı, çünkü eş sürekli beni sevdiğini ve ayrılmak istemediğini söylüyor. Senin de başına ileriki yıllarda gelecek diye düşünüyorum. Çocuklar büyüdükçe onların önünde baba daha fazla duygu sömürüsü yapacak. Siz gerçekleri çocuklara söyleyemeyeceksiniz ama eşiniz ben annenizi seviyorum diyerek onları etkileyecek. Yani şuan sadece eşinizle uğraşırken ileriki yıllarda 3 kişiyle aynı evin içinde uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
Biraz uzun oldu ama lafın kısası ne biliyor musunuz, dışardan bakan herkese çözümler kolay görünüyor. Şuan içinde bulunduğunuz durumda planlar geliştirin, hayata devam etmelisiniz ama nasıl ve ne zaman, sizi sizden iyi kimse bilemez. Ben aylardır düşünüyorum, ne yazık ki hala çaremi tespit edemedim. Çünkü evde bir kişiyle değil, bir de oğlumla savaş veriyorum.
Hakkında hayırlısı olsun, şuan seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Zaman ne yazık ki aleyhimizde ilerliyor, şahsi fikrim evden gitsin bir süreliğine. Siz bu düzende kalmalısınız, çocuklarınız var, maddi yönden evin tüm ihtiyaçlarını karşılasın. Ama eşinizin bir süreliğine göndermelisiniz ki en azından sizin kararlı olduğunuzu görmeli, değerinizi anlamalı.

Son düzenleme:
Gercekten öyle gitsem bosansam çocukları alsam yine ayni konuşur insanlar çok kotu kalpli icini gormeden fikir sahibi oluyolar onun aldatmasi bile sana dert oluyo aaa aldatmış mi o aldatıldı boşandı kocasından bi sürü iğneleyici laf ama şuna inaniyorum belki pişman belki degil ama mahvoldu bunun farkinda herkes kötü düşünüyo onun hakkinda parasi yok evliligi bitti işi yok bitti oda artik dibe çökmesini izliyorum ayni evdeyim ama onun bitişini izliyorum

Numara yapıyor. Sırf boşanmamak kurulu düzenini bozmamak için. Bir insan bu kadar pişman olacak olsa en baştan aldatmazdı başkalarına dokunmazdı

Son düzenleme:
Tedaviyle anne olmuş biri olarak hiçbir şey için değilse de o tedavide yaşadığım o kadar sıkıntı için bosardim. Ben o kadar kortizon ilaçlarını Alaçam o aldatacak

Tedaviyle anne olmuş biri olarak hiçbir şey için değilse de o tedavide yaşadığım o kadar sıkıntı için bosardim. Ben o kadar kortizon ilaçlarını Alaçam o aldatacak
2 defa aşılama 1 kurtaj aşılama oncesi 1 sene tanı icin tahlille ugrastim bi kere kan vermistir bu surecte sadece bide sprem baska bi katkisi yok para birazda ama kendisi yok oluyo farkında emin olun işi yok parası yok evliligi yok kimse deger vermiyo artık bitti pskolojisi bu kadar alt üst olmadi hic Allah ahımı çıkarıyo ondan emin olun ben sessizce izliyorum mahvolusunu uzulmuyorumda ona içimde bisey var bi his farkli sanki hic bişey yok sanki hic bişeyin degeri yok sanki düşmanım oldu ama ben iyi bi insaninm kötu olmuycam karakterimi bozmuycam o bozuldu mayasi bozukmus ben bozmuycam kendimi istedigini yapabilir yapacak hâli kaldiysa farkina vardi ama jeton düştü ama bu saatten sonra herşeyini kaybettikten sonra ne anlami varsa

Numara yapıyor. Sırr boşanmamak kurulu düzenini bozmamak için. Bir insan bu kadar pişman olacak olsa en baştan aldatmazdı başkalarına dokunmazdı
Zaten guven kalmadi numara gerçek bi ifadesi yok bende onun ben cocuklarima geleceğime bakarim suan bosanmaya imkanim yok ama gelistiricem kendimi en iyi sekilde belki ilerde olur

Tedavi gördüm yazmış ama eşiymiş tedavi gören. Sonradan boyle düzeltti. Bilmiyorum artik hangisi doğru.

Aynı evde yaşamıyor musunuz? İnsanlar nasıl evliliğinin bittiğini düşünüyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…