O kadınla her gün buluşuyorlar biz bile görüyoruz ve hep yakın temas insan kokusunu bile anlar. Ne bileyim üstünde saçı başı dimi. Ama adam cinselliğe düşkün biriymiş sevgilisiyle beraber oluyor,yüksek ihtimalle karısıyla da oluyor kadını da ihmal etmeyince kimse anlamıyorKadin anliyor ama safa vuruyor ya içinde bulunduğu olanakları kaybetmek istemiyor yada alışmış
Bilmez olur mu?
Ha bı de kadının mesleği parası var isterse ayrılırKadin anliyor ama safa vuruyor ya içinde bulunduğu olanakları kaybetmek istemiyor yada alışmış
Bilmez olur mu?
Dogru belki benimde bilmediğim şeyler vardırSenin sevgilinin herseyini hissettigin ne belli?
Ama çok merak ediyorum evli olunca durum farklı mı diyeAyrıca dedikodu konseptli konu açmışsın bilmem farkında mısın
Yaşamıyorlar biliyoruz ki yazıyoruz ,Sizene ki? Belki açık ilişki yaşıyorlar.
Ha bu arada başkasının hayatı sizi ilgilendirmezYaşamıyorlar biliyoruz ki yazıyoruz ,
Sevgililikte ayrılık kolay ama evli olunca bi de çocuk olunca zordur herhaldebüyük konusmamak lazim bazi herifler saman altindan su yürütür. Güvenmek güzeldir ama kontrol herzaman daha iyidir. Kadinlarin coguda susuyor bence. Ama düsünüyirumda yapamazdim bile bile beni aldatan adamla yasayamazdim.
Ay tam diyecektim ki Almancada bir atasözü var, yazmışsınızbüyük konusmamak lazim bazi herifler saman altindan su yürütür. Güvenmek güzeldir ama kontrol herzaman daha iyidir. Kadinlarin coguda susuyor bence. Ama düsünüyirumda yapamazdim bile bile beni aldatan adamla yasayamazdim.
Kadın aldatıldığını hisseder sadece gerçeği görmek istemez kendini yalana inandırır. Ayrılacak cesareti olmalı
Vertrauen ist gut Kontrolle ist besser.Ay tam diyecektim ki Almancada bir atasözü var, yazmışsınız
Aynen öyle
Nerden bilebilirsiniz ki böyle bir şeyi?Yaşamıyorlar biliyoruz ki yazıyoruz ,
Çok yakınımHa bu arada başkasının hayatı sizi ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?