ALDATMA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzzi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
357
3
48
Sizce bir kadın aldatıldıni hissetmez mi ?
Adam karısını bir yıldır aldatıyor ve kadın anlamıyor asla bunu. Ya adam çok profesyonel ya da kadın ben hayretler içindeyim. Oysa benim sevgilimin her şeyini ben hissediyorum.

Kadin anliyor ama safa vuruyor ya içinde bulunduğu olanakları kaybetmek istemiyor yada alışmış
Bilmez olur mu?
O kadınla her gün buluşuyorlar biz bile görüyoruz ve hep yakın temas insan kokusunu bile anlar. Ne bileyim üstünde saçı başı dimi. Ama adam cinselliğe düşkün biriymiş sevgilisiyle beraber oluyor,yüksek ihtimalle karısıyla da oluyor kadını da ihmal etmeyince kimse anlamıyor

büyük konusmamak lazim bazi herifler saman altindan su yürütür. Güvenmek güzeldir ama kontrol herzaman daha iyidir. Kadinlarin coguda susuyor bence. Ama düsünüyirumda yapamazdim bile bile beni aldatan adamla yasayamazdim.

Valla bazı erkekler çok profesyonel oluyor bu konuda.
Çok çok çok yakınım bu şekilde senelerce aldatılmış hepimiz şok olduk.
Adamın işten geliş saatinin dakikası dahi değişmezdi. Telefonu hep ortalarda ve şifresizdi. Haftasonları hep ailesi ile beraberdi ama hep hep.
Yapacağını haftaiçi mesai saatleri içinde yapıyormuş. Başka bir evi bile varmış.
Yapmak isteyen yapar. Bir kadın sürekli paranoyak gibi birini takip edemez ki..
Bir ilişkinin temeli güven üzerine kurulur. Bir insan yeter ki yapmak istesin.
Ben bunu kendi gözlerimle görünce, hiç kimseye güvenilmeyeceğini de görmüş oldum.

Kadın aldatıldığını hisseder sadece gerçeği görmek istemez kendini yalana inandırır. Ayrılacak cesareti olmalı

Sevgililikte ayrılık kolay ama evli olunca bi de çocuk olunca zordur herhalde

Ay tam diyecektim ki Almancada bir atasözü var, yazmışsınız
Aynen öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…