Öyle adamlsr karısına çocuğuna pintidir. Ne adamlar duydum karısına bir gümüş kolye almamış, bir dal çiçeklr gelmemiş, metresine pırlanta altın yağdırıyorlar.Adam o kadar çok çalışıyor ki sürekli parayı yerine koyar yani ve pinti pislik adam
Bu heriflere metreslerinin yanında bi pehlivanlık yükleniyor bi saydırmaya başlıyorlar çok gülüyom billahi. Aynı herifler akşamına aşk sözcükleri sıralıyor, ayaklarının altını öpüyor karısının, inanmasınlar fkfkkg.Oda bir şey mi bi adam var 19,20 yıllık evli 3 çocuklu .sevgilisi var 10 yıllık .
Karısı nasıl duymaz diye bizde çok düşündük .ama adam cidden profesyonel .
Diğer ihtimal adam yaşadığı yerde tanınan biri ve zengin . Kadın büyük ihtimal çapkınlıklarını biliyordur ses çıkarmıyordur ama 10 yıllık ilişkisini bilmiyordur diye düşünüyorum. Bide karısının dedikodusunu yapıyormuş adam .(görgüsüz, para için benimle vsvs)
Hatta karısının kaşı dövmeymiş sanırım , sevgilisine sakın yapma öyle şeyler diyormuş.
Bu erkeklere güven olmaz
Çok yakın olsaydınız kadın salak yerine konulduğu için üzülürdünüz ve herşeyi söylerdiniz.Çok yakınım
Sizce bir kadın aldatıldıni hissetmez mi ?
Adam karısını bir yıldır aldatıyor ve kadın anlamıyor asla bunu. Ya adam çok profesyonel ya da kadın ben hayretler içindeyim. Oysa benim sevgilimin her şeyini ben hissediyorum.
O kadınla her gün buluşuyorlar biz bile görüyoruz ve hep yakın temas insan kokusunu bile anlar. Ne bileyim üstünde saçı başı dimi. Ama adam cinselliğe düşkün biriymiş sevgilisiyle beraber oluyor,yüksek ihtimalle karısıyla da oluyor kadını da ihmal etmeyince kimse anlamıyor
Valla anlamadım. Anama gidiyorum diye gidip anasının komşusuyla basılmış sürülmüş işinden. Boşandıktan sonra söylediler bana şok oldum. Tam 5 yılı vardır o olayınSizce bir kadın aldatıldıni hissetmez mi ?
Adam karısını bir yıldır aldatıyor ve kadın anlamıyor asla bunu. Ya adam çok profesyonel ya da kadın ben hayretler içindeyim. Oysa benim sevgilimin her şeyini ben hissediyorum.
Sizce bir kadın aldatıldıni hissetmez mi ?
O kadınla her gün buluşuyorlar biz bile görüyoruz ve hep yakın temas insan kokusunu bile anlar. Ne bileyim üstünde saçı başı dimi. Ama adam cinselliğe düşkün biriymiş sevgilisiyle beraber oluyor,yüksek ihtimalle karısıyla da oluyor kadını da ihmal etmeyince kimse anlamıyor
Ha bı de kadının mesleği parası var isterse ayrılır
Dogru belki benimde bilmediğim şeyler vardır
Ama çok merak ediyorum evli olunca durum farklı mı diye
Yaşamıyorlar biliyoruz ki yazıyoruz ,
Bence hangi tarafta olduğu baya açık :)Siz bu konunun neresindesiniz ? İlişkinin taraflarından biri değilseniz ; ilişkileri ve yaşananlar hakkında nasıl bu kadar bilgi sahibisiniz ?
Bana biraz adamin esini aldattigi kadin senmissin gibi geldiDogru belki benimde bilmediğim şeyler vardır
Ne kadar yakınsa artık adamın cinselliğe düşkün biri olduğunu bile biliyorsun.Çok yakınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?