- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
Valla diyorum ya büyük konusmuyorum Allah yasatmasin ama cocuk mocuk dinlemem bir ömür yapamam. Ama coook boyle kadin hatta bizim bi komsumuz 4 cocugu var cocuklari büyüttü evlendirdi bosandi 35 sene sonra. Cocugunun biriyle konustum herseyi bilerek büyümüsler suanda gorusmuyorlar babalariyla keske diyor annem bundan 20 sene önce bosansaydi daha guzel büyürdük.Sevgililikte ayrılık kolay ama evli olunca bi de çocuk olunca zordur herhalde
Yaaaa değil mi çok üzücüValla diyorum ya büyük konusmuyorum Allah yasatmasin ama cocuk mocuk dinlemem bir ömür yapamam. Ama coook boyle kadin hatta bizim bi komsumuz 4 cocugu var cocuklari büyüttü evlendirdi bosandi 35 sene sonra. Cocugunun biriyle konustum herseyi bilerek büyümüsler suanda gorusmuyorlar babalariyla keske diyor annem bundan 20 sene önce bosansaydi daha guzel büyürdük.
Bana kalsa ben hemen gidip kadına söylemek istiyorum. Ama bazı kadınla kocasına asla söz söyletmez ya o hesap olur suçlu ben olurumSanki icten ice kadinin durumu fark etmemesine kiziyorsunuz. Cok yakininiz da olsa biraz kisisel bir kizginlikmis gibi geldi bana.
Adam o kadar çok çalışıyor ki sürekli parayı yerine koyar yani ve pinti pislik adamMaddi olarak eksilmeden anlar yine anlat diye düşünüyorum
AynenVertrauen ist gut Kontrolle ist besser.cuk oturuyor bence cok guzel bir söz.
Evli bir adamla görüşüyorsunuz ve adamın karısının bu durumu anlayıp anlamadığını soruyorsunuz. Amaç?
Ben de böyle düşünüyorum yazmama gerek kalmadıSiz aldatan adamın sevgilisi misiniz? Öyle bir vibe aldım. Sanki fark etmiyor diye kadına sinirli gibisiniz
Evet bana da sevgili kendisi gibi geliyor, eğer öyleyse kadın nasıl anlamıyor diyeceğine evli adamla işim ne????? diye sormalı......Ne hissettim sende biliyormusun? :)
Sanki o herşeyin hissettiğin sevgilinin karısının neden sizi hala öğrenmediğini..
oysa kıl tüy herşey bıraktığını bilsin diye ama hala neden görmediğini merak ediyorsun gibi
Olur mu hiç dünya da birtane erkek kaldı o da oEvet bana da sevgili kendisi gibi geliyor, eğer öyleyse kadın nasıl anlamıyor diyeceğine evli adamla işim ne????? diye sormalı......
Bu da aynı şekilde sanki aynı kişiyi tarif ettinizValla bazı erkekler çok profesyonel oluyor bu konuda.
Çok çok çok yakınım bu şekilde senelerce aldatılmış hepimiz şok olduk.
Adamın işten geliş saatinin dakikası dahi değişmezdi. Telefonu hep ortalarda ve şifresizdi. Haftasonları hep ailesi ile beraberdi ama hep hep.
Yapacağını haftaiçi mesai saatleri içinde yapıyormuş. Başka bir evi bile varmış.
Yapmak isteyen yapar. Bir kadın sürekli paranoyak gibi birini takip edemez ki..
Bir ilişkinin temeli güven üzerine kurulur. Bir insan yeter ki yapmak istesin.
Ben bunu kendi gözlerimle görünce, hiç kimseye güvenilmeyeceğini de görmüş oldum.
Allah korusunSiz aldatan adamın sevgilisi misiniz? Öyle bir vibe aldım. Sanki fark etmiyor diye kadına sinirli gibisiniz
Kardeşin olsa yine ilgilendirmezÇok yakınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?