ALDATMA

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgililikte ayrılık kolay ama evli olunca bi de çocuk olunca zordur herhalde
Valla diyorum ya büyük konusmuyorum Allah yasatmasin ama cocuk mocuk dinlemem bir ömür yapamam. Ama coook boyle kadin hatta bizim bi komsumuz 4 cocugu var cocuklari büyüttü evlendirdi bosandi 35 sene sonra. Cocugunun biriyle konustum herseyi bilerek büyümüsler suanda gorusmuyorlar babalariyla keske diyor annem bundan 20 sene önce bosansaydi daha guzel büyürdük.

Yaaaa değil mi çok üzücü

Sanki icten ice kadinin durumu fark etmemesine kiziyorsunuz. Cok yakininiz da olsa biraz kisisel bir kizginlikmis gibi geldi bana.

Sanki icten ice kadinin durumu fark etmemesine kiziyorsunuz. Cok yakininiz da olsa biraz kisisel bir kizginlikmis gibi geldi bana.
Bana kalsa ben hemen gidip kadına söylemek istiyorum. Ama bazı kadınla kocasına asla söz söyletmez ya o hesap olur suçlu ben olurum

Yakın teması nasıl gördün ki , genellikle hisseder ama mutlaka hissedecek diye bir kesinlik yok , boşanacaklar diye de bir garanti yok , evlilikte aldatmalarda %70 oranında evliliğe devam ediliyor. (bu bir çift terapistinin istatistiği araştırma kurumu değil )

Bir yerde patlar.
Bosver mıllet ne yapıyorsa yapsın ya

Evet bana da sevgili kendisi gibi geliyor, eğer öyleyse kadın nasıl anlamıyor diyeceğine evli adamla işim ne????? diye sormalı......

Bu da aynı şekilde sanki aynı kişiyi tarif ettiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…