Aldatma...

HC85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
3
3
86
40
Nerden nasil basliyacagimi bilmiyorum.. kafam cok karmakarisik..

2,5 sene evliyim, isteyerek evlendik. Evlenmeden once esime cok guveniyordum, ama derler ya iki insan bi evin icine girdigi anda asil ozaman tanima vakti basliyor diye. Bu soz gercekten cok dogru.

Bi kac ay sonra bende guvensizlik basladi esime karsi. Telefonu surekli yaninda, yuzunu masaya dogru ceviriyor ve telefonuna bakmaya izin vermiyor.

Boyle aylar gecti ben birsey demedim cunku ortada birsey yok. Sonucta herkesin kendi gore bi ozeli var. Bi gun nedense icime dogdu ve is cantasini karistirdim ve cantasinda baska bir telefon buldum.

Tabiki yuzlestim ve tabiki bu telefon esimin degil. Bi arkadasininmismismis.. Hic inanmadim. Ama herseyi kabullenip bi koseye oturdum, neden mi: seviyorum. Biz evlendikten sonra 1 sene iliskiye giremedik, vajinusmus. Bu konuyu ben cok problem ettim, surekli tartismalar yasadik, oz guvenim gitti.

Evlenmeden once hep derdim eger isin icine aldatma girerse kesinlikle hersey biter. Ama ben yapamadim… Cocugumuz yok, cok iyi bir isim var. Yani hayatim iyi. Ama yapamadim iste, belki yalniz kalmaktan, belki bir daha yapmaz diye cunku biz 1 sene boyunca iliski yasamadik. Ve 1 sans tanidim, dogru mu yaptim hic bilmiyorum. Ama o gunden beri icimden cikmiyor surekli bu konu aklimda. Esim bana karsi cok iyi, bi dedigimi iki etmiyor.

Bu sabah bi arkadasina olan mesajini okudum: arkadasi bekar (evlendi ayrildi) ve arkadasina yazmis ki “ev lazim olursa gelirim J ” Yani arkadasi olmadiginda bu eve gidiyor ve yaninda birisi ile.

Cok karmakarisik duygular icerisindeyim. Ben bunlarin sadece cinsel anlamda oldugunu biliyorum. Ama nereye kadar dayacaginimi bilmiyorum ve omur boyu boyle yasamak istemiyorum. Esim ona guvenmedigini biliyor o yuzden de cocuk istemiyorum ondan. Ve artik oyle bi noktaya geldik ki, ve bana diyor ki sen bana guvenmiyorsam ben ne kadar dayanirim bu evlilige bilmiyorum. Suclu degilken suclu duruma ben dustum. Cok yanlis hareketlerim oldu, cunku mantikli dusunemedim, ve malesef duygularimla hareket ettim.

Aslinda herseyi yazarken hersey acik ve net ortada, ama cesaretim yok.. basaklarini kiskanan birisi degilim ama artik insanlara cok farkli bakmaya basladim. Ciftleri gorunce sanki hic sorunlari yokmus gibi geliyor ve bu olaylar sadece benim basima geliyormus gibi..

Yazi hatalarim varsa kusurumuma bakmayin…

evliliğinizin ilk senesi cinsellik yaşamadınız.sonrasında yaşadınız.bu aldatma olayı vajinusmus dönemine mi ait anlamadım ben o kısımları hiç..
aldatmanın bahanesi olmaz o ayrı konu,sadece neyin kararını veremediğinizi çözemedim o yüzden soruyorum.

Kocan karaktersizin teki sakın bu adamdan çocuk falan yapmayın. Klasik üste çıkma sizi suçlama kısmınıda yaşatmış. İşiniz varmış gücünüz varmış. Ne diye size saygısı olmayan adamla evli kalırsınız ki ? Hayatınıza illaki birileri girer, hem girmezse ne olur ki ? Hergün huzursuz mutsuz bir evde başkasının yatağındna çıkıp gelmiş, sizin aklınıza hakaret eden, kendi karaktersizliğini sizin üstünüze atan bir adamla nasıl yaşayacaksınız?
Yazık değil mi size, hayatınıza? Böyle bir ortamda düzelir diye çocuk yapmayın sonra evladım için o babasız büyümesin ıvır zıvırlarıyla hiç ayrılamazsınız.
Kendisine saygısı olan kadın imkanı varsa bunu asla ama asla kabul etmez.
Sadece cinsel anlamda olması aldatma sayılmaz mı ? Aldatma nedir?
Adam sizi afedersiniz ama aptal yerine koymuş siz adamın yaptıklarını nasıl alttan alırım derdindesiniz.

Ah ahh! Üzüldüm ama bunları çoğumuz yaşamışızdır yalnız hissetme bu yüzden.. Yapacagın sey sadakatini sevgisini test et.. İçine sinmeyen yolunda gitmeyen bişeyler varsa bırak

Hayat senin hayatın , karar senin kararın
Başkanlarına gelince , ben dört dörtlük bir evlilik görmüyorum , bazıları gerçekten mutlu evlilik tablosunu o kadar güzel çiziyorlar ki kendileri dahi inanıyor
Geçmiş olsun , senin adına gerçekten çok üzüldüm , duygularını ancak yaşayan anlar .

Anladığım kadarıyla vajinusmus sorunu yaşarken
yakaladığın için affetmen kolay olmuş.
Çünkü kendini ikna edecek bir sebep vermişsin kendine.

Fakat şuan bu sorunu yaşamıyorken
hala aldatıldığını bilmek hatta görmek
Seni yaralıyor.
Ki eşinin aldatıyor olmasının seninle ilişkiye giremediği
için olduğuna da asla inanmıyorum.
Arkadasının evine kız götürecek kadar işi
ilerletmiş ve uzmanlaşmış
bunu da olağan bulan bir adam izlenimi aldım ben.

eşinizi lütfen boşayın ve daha fazla özgüveninizi kaybetmeyin.
vajinusmus veya iktidarsızlık gibi problemlerde iki seçenek vardır. ya partnerinin yanında olup tedavisinde yardımcı olursun bol bol sadakatle ya da ayrılırsın.
sizin eşinizin yaptığı çok çirkin olmuş. belliki geniş mezhepli değilsiniz kaldıramıyorsunuz.
kendinize daha fazla eziyet etmeden yol verin gitsin.
bir yazıda okumuştum kadın vajinusmus eşi de sizin eşiniz gibi. ayrılıyor kadın ve başka biriyle evleniyor. evlilikten sonra vajinusmus yaşamıyor. meğer kadın eşinden kaynaklı nedenlerden ilişkiye giremiyormuş.
o yüzden önünüzde bir hayat var. telef etmemeye bakın.

Bu adam sizi aldatmis mi aldatmis? Cinsel anlamda olup olmamasi neyi degistiriyor sonucunda ihanet etmis size! Coluk cocuk yok sizi bu evlilige baglayan bi kari koca iliskisi goremedim.
Niye simdiye dek ayrilmadiginizi hic cozemedim! He bak simdi ipleri koparmazsan ilerdeki senaryoda muhtemelen hamile karnin burnunda esinin seni yine aldattigini ogreneceksin. Bunu huy edinmis adamlar ne kadar af dilesede hastalik gibi. Bi kadinla yetinemiyorlar

Seviyosun iyi hoş da, ne kadar devam edicek böyle?
Yıllar sonranızı görebiliyor musun?
Onun için bu bir yaşam biçimi haline gelmiş. Güvensizlikle sürdüremem dediği evliliğin güvenilir bir yanı olduğuna bile inandırmış kendini.
Kaç kişilik ilişki yaşayacaksın evliliğin boyunca bu adamla? Gördüğün neleri görmezden geleceksin daha?
Kaldıramazsın.

Ömür boyu şüphe icinde yasayarak kendini mutsuz edersin, böyle yaslanir gidersin ve her mutlu çifti gordukce de uzulursun. Yaslandigin zaman gecmisine baktiginda seni mutlu eden şeyleri mi gormek istersin yoksa cektigin cileleri mi? Dusunsene hem ayrilmiyorsun hem cocuk da yapmiyorsun ki zaten yapma, yaslandiginda tek basina kalacaksin.. Uzuntunu paylasan biri bile olmayacak.
Bunlari dusunerek hayatina bir yön ver. Sana boşan vs demiyorum beni ilgilendirmiyor ama bu hayatta ne yapmak istiyorsan onu yap ama mutlulukla..
Sevgiler.

Yorum yapamıcam ama okurken ne kadar içten yazdığınızı hissettim Allah yardımcın olsun... Umarım işin içinden çıkarsın bir an önce ve umarım bir ihtimal ya gercekten arkadasınındır ve eşin suçsuzdur.Pollyanna gibi oldu biraz ama ufakta olsa ihtimal var ve umarım senin için bu ihtimal gercekten doğrudur canım :

Hannaz hanıma katılıyorum ayrıca ..

Bir kere daha birisine bu sözü söylemiştim,dünyada başka kişiler de var.Yani evet seviyorsunuz,zorluklara göğüs germek istiyorsunuz,ama karşınızdaki kişi istemeyince,o zorlklara tek kişi göğüs geremez.Sadece eşiniz için dünyaya gelmediniz anlaşmazlıklar farklılıklar olabilirdi bunları konuşarak çözebilirdiniz yada çözemiyorsanız da bir şekilde bir karara bağlayabilirdiniz ama eşiniz çok farklı bir yol seçmiş bence de bu olayın vajinusmusla alakası yok

Sevindirici olan iyi bir işinizin olması ve çocuk istememeniz ben sizin yerinize olsam güzelce giyinir süslenir eşimi akşam yemeğine davet ederdim karşısında dimdik durarak herşeyi yüzüne bir kerede söylerdim beklentilerimi,şüphelerimi açık açık anlatırdım ona.Eğer o da yürekli davranıp anlatırsa,yada samimi davranıp bir adım gelirse ne ala.Gelmezse kem küm yaparsa güvensizlik hissedersem de kendime olan saygımdan dolayı bu ilişkiyi sonlandırırdım.Bence aldatmanın cinseli duygusalı olmaz her ikisi de çok acı verici

Sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm sağlıklı karar verebilmeniz dileğiyle..

Neden bosanmayip tum bunlari cekmeyi tercih ediyorsunuz anlayamadim.

Hangi sevgi bu derece bariz ihaneti kaldırabilir? Hangi iliski bundan etkilenmez?

Cocuk yokken bitirin. Ihanet var bu cok belli. Ustelik arkadaslari, belki siz haric herkes goruyor biliyor bunu...

Konussaniz bir sey degismez, bu yüzden konus demiyorum bile. Artik bildiginden emin olup bilip kabul ettigin için daha rahat olacak.

3 aylik evliyken bu islere baslayan adam daha durmaz.. vajinismus falan bahane... sizde bu yuzden kendinizi kotu hissetmeyin.

Sevgi boyle bir sey degil. Insan sevdigini aldatmaz. Aldatani sevemez. Herseyden once seven paylaşamaz..

Siz neyi kabul ettiğinizi gormuyorsunuz...

Elalem ne der, ismim bosanmis kadin olacak diye mi dusunuyorsunuz bilmiyorum. Ama eger boyleyse aldatilan olmaktan daha iyidir bosanmis olmak.

Karsiniza daha iyi biri cikar, mutlu olursunuz. Cocuk sahibi olursunuz. Huzurunuz olur.. H HC85

Kesinlikle çocuk yapma. Ayrıca söylediği her şey bahane . Onu böyle kabul edip etmemek sana kalmış. Yalnız çok yipranacaksin

Yorumlarınız icin çok tsk ederim!!

Kendime öz güvenim gitti, ve evlenmeden önce ben böyle değildim. Cinsel/ask aldatma hiç farketmiyor, aldatma aldatmadır. Sizlere kesinlikle katılıyorum. Neden bu evliliğe devam ettiğimide bilmiyorum. Ayrıldıktan sonra ne olacak, önümü göremiyorum. Ama şuan esim ile de önümü göremiyorum. Karar almaktan çok korkuyorum ama Omur boyu şüphe ile de yasiyamam. Neden bunları yapıyorum bilmiyorum, sanki bi eksiklik hissediyor veya cinsellige doymuyor.
Umarım doğru kararı alırım...

Bu sabah bi arkadasina olan mesajini okudum: arkadasi bekar (evlendi ayrildi) ve arkadasina yazmis ki “ev lazim olursa gelirim J ” Yani arkadasi olmadiginda bu eve gidiyor ve yaninda birisi ile.

Eşin iğrenç bir insan!
2.5 senedir bu adamla haklı bir güvensizlikle yaşadın ve şimdi kendini mi suçlu buluyorsun?
Bence psikolojik terapi görmen lazım. Sağlıklı düşünemiyorsun.

eşinizin başka kadınlarla birlikte olduğunu bile bile onunla nasıl birliktelik yaşayabiliyorsunuz?
benim aklımın almadığı bir husus bu

Çok karaktersizmiş eşin. Ben de 6 ay vajinismustum. Hatta bir de üstüne çekilmez biri olmuştum. Eşim hepsini çekti. Çünkü adam olmak bunu gerektirir. Eşin zaten bu yolun yolcusu sen vajinismus olmasan da yapardı. Kendini hiç bu duruma düşürme. Bir daha hayata gelmeyeceksin. Yakala ve hiç konuşmadan boşan.

ihanete sebepler aramayın, ihanet ihanettir. eşiniz sanırım bunu yaşam tarzı haline getirmiş, arkadaşının evine kız götürmeye kadar vardırmış, rezalet bir durum bu. Madem kendi ayakları üstünde durabiliyorsunuz, hala ne arıyorsunuz o adamla aynı evde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…