Aldatma...

“ev lazim olursa gelirim J ”
Benim dahi midem bulandı?
Gerçekten buna devam edebilecek misin?
İşin var, çocuk gibi bağlayıcı bir durum da yok, neden sabrediyorsun. Burada o kadar güçlü kadınlar okudum ki daha bebekleri aylıkken boşanıp, kendi yollarını çizebilen.
Tek sorunun kendine dışarıdan bakamıyorsun, her şeyi normalleştirme-kabullenme dönemine girmişsin.
Umarım buradaki yorumlar seni bir tokatlar ve kendine gelirsin.

işin var kendi ayaklarn üstnde durabilirsin ne bekliosun daha???
sana tek bşe söylücem sen anla " "YILLARIN GİDİYOR". harcama kendini.

Hem suclu hem guclu diye bun diyorlr herhalde cocugunda yok isinde var daha neyi bekliyorsunki bu adama her verdigin sansta adam 2 kati hata yapcaktir sana birak ne hali varsa gorsun

bence daha hayatının baharında bir hatunsun.. dünyadaki tek erkek o değil ve bütün erkekler öyle iğrenç değil.. zor bir durum ayrılmak seni çok iyi anlıyorum ama bu şekilde gidersen psikolojini kaybedeceksin.

Şimdi ''hariçten gazel okumak'' gibi oluyor aslında ne yazsak. Burda aldatılma durumunu yaşayan onlarca kadın -hatta yüzlerce- konu açmış olabilir. O konuları hatırladığımda sizin gerçekten bir yandan şanslı olduğunuzu düşündüm. Neden? Çünkü hiçbir mesleği, geliri, güvencesi olmadığı ve çocuğu/çocukları nedeniyle boşanamayan gün geçtikçe kocasından nefret eden ve doğal olarak aldatılmayı kaldıramayıp hayatı zindan olan sinir stres içinde geçiren kadınların durumunu düşünün bir. Ne kadar zor bir durum.
Bence sizde sizden daha zor durumda olan kadınlarla empati kurup uzun uzun düşünürseniz kendinizi çok daha rahat toparlayıp bir karara varabilirsiniz.
İyi bir işiniz ve çocuğunuz olmadığı için şuan o kadar şanslısınız ki..
Bence hiç ama hiç düşünmeden arkanıza bile bakmadan çıkıp gidin.
İsteyipte boşanamayan keşke bir gelirim iyi bir işim olsaydı hem çocuğuma hem kendime yetebilecek para kazansaydım da ayrılsaydım deyip size özenecek insanlar olduğunu düşünün hayatta.
Üzüntü, sinir, stres, düşünce bunlar bizlere hem fiziksel hem ruhsal olarak o kadar zarar veriyor ki..
Hayata bir kere geliyorsunuz neden bu duruma katlanacaksınız. Seviyorum diyecekseniz ama inanın karşınıza daha sonra çok daha fazla seveceğiniz sizi çok daha fazla mutlu edecek iyi bir insan çıkabilir.
Ama siz hala bu ilişkiye evliliğe devam ettiğiniz sürece belki o şansıda kaybedeceksiniz.
Sizin karşınıza hayatınızın erkeği çıkacak ve siz bu adamla evli olduğunuz için onu elinizin tersiyle bilmeden iteceksiniz belki.
Dünyada milyonlarca insan var.. Hiç kimse vazgeçilmez değil. Hiç kimse sizden daha önemli daha değerli tek damla gözyaşınızı akıtacağınız kadar bile mühim değil. Zaten sizin üzülmeniz onun o kadar umrunda olsaydı yapmazdı. O size kıyabiliyor, sizi üzmekten incitmekten hiç imtina etmiyor.
Bu üzüntü sonucu Allah korusun hasta bile olabilirsiniz. Ömrünüzü tüketmesine asla izin vermeyin.
Ve vaginismus filan hikaye (ki zaten daha sonrada aldatmaya devam etmiş) affetseniz bile daha cicim aylarında böyle yapıyısa evliliğiniz yıllandıktan sonra ki halini bir düşünün.

Başlığı görüp konuya direkt daldım.. Hayatta kabul edemeyeceğim tek şey aldatmadır ve aldatmanın bir bahanesi olmaz yerinizde olsam boşanırdım, hayat sadece duygularla hareket edilecek kadar toz pembe değil bence mantığınızıda bi gözden geçirin.. Böyle bir şeyi nasıl kabul edebildiğinize hemcinsiniz olarak şaşırıyorum

Kadın yapsa orosbu olur ama biz kadınlar hep bi sebeple göz yumuyoruz sanki hakkin yap der gibi kolay değil bazı şeyleri hemen bitiremezsin ama sana değer vermeyen bi adamla güvenmedigin bi adamla omur nasıl geçer gencligini heder etme

canım bu da aldatma oluyor belkı o kadınlara bekarım dıyordur,belkı sevdıgını soyluyordur.
ve sana da yalan soyluyor.o zaman cınsel hayatı mutsuz herkes aldatsın

Ne olursa olsun, aldatan bir eşe karşı haksız bir kadın olduğunu düşünmüyorum ben.
Niye aldatıyor? Karşısındakinin haksız tavırlarını görüyorsa ayrılsın?
İlla başka kadının koynuna mı girmek gerekiyor?
Bu ne kadar onu haklı çıkartır ki?
Baştan topuğa haklı olsa ne yazar?

Tavsiyem bir ömür böyle geçmez ve eşinizde düzelmez.

Adama mecbur değilsin. İsin var. ölüp bitilecek bir kari koca iliskisi de göremedim aranizda. Adam aldatıyor var mı ötesi? Başkasının yatağından çıkıp sizin yanınıza geldiğini bile bile nasıl iciniz alıyor bu adamı? İsterse size kendinizi prenses gibi hissettirsin nasıl kabul edebiliyorsunuz

Başkasının evine kadın götürecek kadar aşağı inmiş bir adamdan çocuk yapmayın tabiki de .

2 Ay olmus konu açılalı, son durum nedir acaba

Konunuzu okuyunca üzüldüm açıkcası çok karamsar çaresiz hisler ile yazmışsınız belli.bir kere şans vermişsiniz anladığım kadarı ile yine hata yapmış bitirdiğiniz de geriye bakınca acaba ya yer kalmayacak en azından.

Umarım gönlünüzce olur herşey

Boşanın.
Göz göre göre eşinizin size bu saygısızlığı yapmasına neden izin veriyorsunuz?

Hadi onun size saygısı yok, sizin de mi kendinize saygınız yok?

Eşiniz, aldatıldığınızı bile bile gitmediğinizin farkında. Rahatlığı da buradan geliyor.

Önce kendinizi sevin.
Siz kendinizi sevmezseniz başkası sizi hiç sevmez.

Vajinusmus olman aldatılma sebebi değil
Ne diye sineye çekip duruyorsun anlamak imkansız

Ama yapamadim iste, belki yalniz kalmaktan, belki bir daha yapmaz diye cunku biz 1 sene boyunca iliski yasamadik. Ve 1 sans tanidim, dogru mu yaptim hic bilmiyorum.

İlişki yasamamaniz aldatmasini normalleştirmiyor. Beklemek ugrasmak zorunda! ! İstemiyorsa bosanir giderdi. Asla aldatma hakki yok konu nolursa olsun. Bunu bi şekilde mazur gormeyin lütfen.

Bu sabah bi arkadasina olan mesajini okudum: arkadasi bekar (evlendi ayrildi) ve arkadasina yazmis ki “ev lazim olursa gelirim J ” Yani arkadasi olmadiginda bu eve gidiyor ve yaninda birisi ile.

Tek kelime ile igrenclik!! Buna katlanmak zorunda değilsiniz.

Cok karmakarisik duygular icerisindeyim. Ben bunlarin sadece cinsel anlamda oldugunu biliyorum.

Şu aman aşık olmasındansa cinsel olarak birlikte olsun kafasını anlamıyorum. Ikisi de aldatma. İkisi de çok kötü. Ama cinsel olmasi milyon kat iğrenç. Başkasıyla yattiktan sonra aslinda sizi sevse nolur sevmese nolur.

Aldatilmak hosunuza mi gidiyor?
Bosanin hanimefendi. Isinizde varmis zaten. Neyi bekliyorsunuz

aldattığı kişi kim belli mi, yoksa böyle günü birlik bir şey yaşıyor ise eskort felan olmasın. Zor ne diyim, başına gelen bilir. aynen benimde başıma geldi hemde iki kez çocukları bahane ettim sustum oturdum, dün de üstüne dayak yedim, eğitimim işim her şeyim var ama nasıl böylesine bağımlı oluyoruz anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…