Aldatmak için benimle sevgili olmuş

muhtesemgatsby

wubba lubba dub dub
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.997
8.772
88
Merhaba herkese. Bugün anlatacağım olayı çevremden kimseyle paylaşamıyorum o kadar salak gibi hissettim ki kendimi o yüzden buraya yazmak istedim. Bu hafta üst üste bir sürü şey geldi gerçekten.

Benim ortak arkadaş çevremden tanıdığım bir çocuk vardı uzun süre peşimden koştu ama ben ciddiye almamıştım kendisini pek çünkü genelde benden hoşlanan insanlara karşı bir şey hissedemiyorum daha çok platonik takılan tiplerdenim. Neyse bu çocukla konuşuyordum ama birkaç kez ektim ya da bana üst üste yazdığında mesajlara cevap vermediğim çok oldu çünkü dediğim gibi ciddiye almamıştım kendisini. Sonra geçenlerde yine karşılaştık kendisiyle ama bu sefer benimle eskisi gibi ilgilenmedi yok saydı hatta. Böyle olunca birden bana çekici gelmeye başladı ve ben peşinden koştum. Bu konuyla ilgili ne kadar saçma davranan bir insan olduğumun farkındayım ben de çevremdekiler de hep söyler ama değiştiremedim kendimi bir türlü. Biz konuşmaya başladık, bir süredir de görüşüyorduk ve 2 haftadır çıkıyorduk ama eğer artık sevgili olmayacaksak benimle görüşmek istemediğini söylemişti benden yana böyle bir teklif olmadı. Az önce konuşurken 'napıyorsun neredesin' tarzı mesaj attım. Yengenleyim diye yazmış anlamadım ben de 'yengemleyim' yazdığını sanıp iyi selam söylersin dedim (şimdi bunu yazınca ağlarken bir yandan gülme tuttu) Sonra bu sen benim şaka yaptığımı sanıyorsun değil mi dedikten sonra bir kızla yatakta fotoğraflarını attı. Ben 5 dakika şok olarak öyle baktım bir şey de yazmadım kendisi yazmış yine 'sen kendini çok akıllı zannedip herkesi parmağımda oynatırım sanıyorsun işte böyle oynadık seninle' kendisinin arkadaşı olan bir çocuk varmış ben onunla tanıştıklarını bilmiyordum onunla da çok kısa bir süre görüşmüştüm birlikte yapmışlar planı bir de. İkisi sözde benden intikam almış. Bunları yazarken yaşadığıma inanamıyorum hala. Evde pijamalarımla oturup elma yiyordum yemin ederim. Ne yazacağımı bilemedim hiçbir şey de yazmadım. Ortak tanıdıklarımız var arkamdan konuşulacak en çok buna üzülüyorum. Çocuk umrumda değil ama bir de güven problemiyle uğraşacağım bundan sonra. Gururum çok kırılmış hissettim bunu kimseye de anlatamam. Cümleler karışık olabilir yazım hataları için de kusura bakmayın ağlarken yazdım bunları.
 
Anlamadim yengenleyim derkenn, kendi manitasinimi sana yengen demek istemis
Evett öyle demek istemiş. Sevgilisi neden böyle bir şeye dahil olmuş onu da anlamadım. Muhtemelen kızla sadece fotoğraf çekti olaydan bahsetmeden ya da sadece takıldığı biri. Ortak arkadaşlarımız var duyardım bir şekilde sevgilisi olsa.
 
Ben 18 yaşındayım kendisi 21 yaşında zaten olayın saçmalığından anlaşılıyor değil mi ne kadar ergen işi olduğu
Maalesef canın ergen işler yani bence pek takılma boşver . İnsanın o yaşlarda düşüneceği pek bir şeyler olmadığı için böyle saçma işlerle uğraşıyor . Hem iyi olmuş bak nasıl bir salakla birlikte olduğunu anlayıp erken kurtulmuşsun .
 
“Offf ben benimle yatakta cektigi pozu kimseyle paylamayacak insanlara layigim zaten. Soka falan girmedim, olayin ve fotonun leşliğinden cikamadim sadece ” yaz gonder
Bir şey yazmam gerekir mi bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor bir de bu kadar saçma olayın üstüne laf yetiştirmek onların seviyesine inmek gibi olur diye düşündüm
 
Bir şey yazmam gerekir mi bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor bir de bu kadar saçma olayın üstüne laf yetiştirmek onların seviyesine inmek gibi olur diye düşündüm
O zaman yarin obur gun noldu kal geldi soka girdin falan derse de bir sey yazmayin, hic gaza gelmeyin yani
 
Cidden kendimi nasıl buldum bu durumların içinde bilmiyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle arkamdan plan yapılacağı falan. Çevremde duyulursa insanlar da 'Albertin'i nasıl kandırmışlar' diye düşünürler çok üzülürüm buna. İnsanlar söylemese bile içten içe salak muamelesi yapar artık herhalde.
 
O zaman yarin obur gun noldu kal geldi soka girdin falan derse de bir sey yazmayin, hic gaza gelmeyin yani
Hep diyecek bir şeyin olurdu kaldın öyle bu sefer değil mi diye yazdı ama cevap vermedim yine. Hiç gerek yok muhatap olmama yanılıyor muyum sizce?
 
Ben böyle bir olayı duysam hiç aklıma sizi salak olarak düşünmek gelmezdi. Kızı ne kadar takmışlar kafaya kimmiş bu kız derdim. Biri aldatılınca siz salak kız aldatılmış mı diyorsunuz? Bunun salak olmakla ne alakası var ya da tersini düşünelim ben sevgilimi aldatsam ya da böyle intikam alsam o salak ben akıllı mı olurum
 
İki kişi birleşip bunları yapmaları kendimi çok kötü hissettirdi. Üstelik beni de çözmüşler 'eğer yüz vermezsen bu sefer o senin peşinde koşar' muhabbeti dönmüş belli ki ona göre de üzerimde uyguladıkları taktik işe yaramış. Dediğiniz gibi beni böyle şeylerin peşinden koşacak kadar önemli görmeleri de ayrı tuhaf çünkü öyle farklı olayı olan bir insan değilim bile sıradan bir tipim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…