- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
-
Ben 18 yaşındayım kendisi 21 yaşında zaten olayın saçmalığından anlaşılıyor değil mi ne kadar ergen işi olduğuYaşlar kaç acaba ona göre yorum yapacağım
Evett öyle demek istemiş. Sevgilisi neden böyle bir şeye dahil olmuş onu da anlamadım. Muhtemelen kızla sadece fotoğraf çekti olaydan bahsetmeden ya da sadece takıldığı biri. Ortak arkadaşlarımız var duyardım bir şekilde sevgilisi olsa.Anlamadim yengenleyim derkenn, kendi manitasinimi sana yengen demek istemis
Maalesef canın ergen işler yani bence pek takılma boşver . İnsanın o yaşlarda düşüneceği pek bir şeyler olmadığı için böyle saçma işlerle uğraşıyor . Hem iyi olmuş bak nasıl bir salakla birlikte olduğunu anlayıp erken kurtulmuşsun .Ben 18 yaşındayım kendisi 21 yaşında zaten olayın saçmalığından anlaşılıyor değil mi ne kadar ergen işi olduğu
Bir şey yazmam gerekir mi bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor bir de bu kadar saçma olayın üstüne laf yetiştirmek onların seviyesine inmek gibi olur diye düşündüm“Offf ben benimle yatakta cektigi pozu kimseyle paylamayacak insanlara layigim zaten. Soka falan girmedim, olayin ve fotonun leşliğinden cikamadim sadece” yaz gonder
O zaman yarin obur gun noldu kal geldi soka girdin falan derse de bir sey yazmayin, hic gaza gelmeyin yaniBir şey yazmam gerekir mi bilmiyorum ama hiç içimden gelmiyor bir de bu kadar saçma olayın üstüne laf yetiştirmek onların seviyesine inmek gibi olur diye düşündüm
Cidden kendimi nasıl buldum bu durumların içinde bilmiyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle arkamdan plan yapılacağı falan. Çevremde duyulursa insanlar da 'Albertin'i nasıl kandırmışlar' diye düşünürler çok üzülürüm buna. İnsanlar söylemese bile içten içe salak muamelesi yapar artık herhalde.Çocuk çocuk şeyler. Bu duyulursayı da takmayın duyulursa utanması gereken onlar. Ben yerinizde olsam asla umursamıyor tepkiler verir iyice çileden çıkarırdım. Hatta egomu beslerdi bu olay, sizi nasıl kafaya taktılarsa oturup plan yapmışlar
Hep diyecek bir şeyin olurdu kaldın öyle bu sefer değil mi diye yazdı ama cevap vermedim yine. Hiç gerek yok muhatap olmama yanılıyor muyum sizce?O zaman yarin obur gun noldu kal geldi soka girdin falan derse de bir sey yazmayin, hic gaza gelmeyin yani
Işte bu“Offf ben benimle yatakta cektigi pozu kimseyle paylamayacak insanlara layigim zaten. Soka falan girmedim, olayin ve fotonun leşliğinden cikamadim sadece” yaz gonder
Ben böyle bir olayı duysam hiç aklıma sizi salak olarak düşünmek gelmezdi. Kızı ne kadar takmışlar kafaya kimmiş bu kız derdim. Biri aldatılınca siz salak kız aldatılmış mı diyorsunuz? Bunun salak olmakla ne alakası varCidden kendimi nasıl buldum bu durumların içinde bilmiyorum kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle arkamdan plan yapılacağı falan. Çevremde duyulursa insanlar da 'Albertin'i nasıl kandırmışlar' diye düşünürler çok üzülürüm buna. İnsanlar söylemese bile içten içe salak muamelesi yapar artık herhalde.
Umarım ben de ileride gülebilirim bunları hatırlayınca diğer türlüsü travma olur çünküGerçekten ergence muhabbetler. Hiç umursama bak hayatına sevinmelisinki fazla bağlanmadan çıkmış kokusu. Güldüm hatta okurken çok saçma. Hiç tınlama bak hayatına..
Daha fazla bağlansaydın ciddi ilişki olarak görseydin daha fazla yıkılırdın. 18 yaşındasın yolun başındasın basit şeylere takılmaUmarım ben de ileride gülebilirim bunları hatırlayınca diğer türlüsü travma olur çünkü
İki kişi birleşip bunları yapmaları kendimi çok kötü hissettirdi. Üstelik beni de çözmüşler 'eğer yüz vermezsen bu sefer o senin peşinde koşar' muhabbeti dönmüş belli ki ona göre de üzerimde uyguladıkları taktik işe yaramış. Dediğiniz gibi beni böyle şeylerin peşinden koşacak kadar önemli görmeleri de ayrı tuhaf çünkü öyle farklı olayı olan bir insan değilim bile sıradan bir tipim.Ben böyle bir olayı duysam hiç aklıma sizi salak olarak düşünmek gelmezdi. Kızı ne kadar takmışlar kafaya kimmiş bu kız derdim. Biri aldatılınca siz salak kız aldatılmış mı diyorsunuz? Bunun salak olmakla ne alakası varya da tersini düşünelim ben sevgilimi aldatsam ya da böyle intikam alsam o salak ben akıllı mı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?