Aldatmak için benimle sevgili olmuş

Ne ergen ve avanak oyunlar .Engelleyın .

Offff ne büyük intikam, nasıl zekice kurulmuş bir plan bu yarebbimmm.. Bir de övünç duyuyor karşınızdaki zeka yerlerde olan şahıs, alkış .
Hiç tepki vermemenizi tavsiye ederim. Ortak arkadaşlarınıza da bahsetmeyin bence olay bile yok, bebeler kumda oynamış sadece.

Ben 18 yaşındayım kendisi 21 yaşında zaten olayın saçmalığından anlaşılıyor değil mi ne kadar ergen işi olduğu

Senin sınav filan çalışman gerekmiyor mu? Böyle zekasiz insanlarla muhatap olmak yerine. Boşver boyle tipleri faydası olmaz, zararı olur sana.

Bu yaşlarda böyle saçma şeyler olur ileride güler geçersin. Arkadaş çevrenede anlatırsa anlatsın sakın üzüldüğünü şaşırdığını belli etme arkadaşların sorarsa kahkaha at.aman ne önemi var ,benim için bir hiçti zaten allah Beni iyilerle karşılaştırsın de. O birşey derse sadece gülücük emojisi at,Sinir olsun

Hep diyecek bir şeyin olurdu kaldın öyle bu sefer değil mi diye yazdı ama cevap vermedim yine. Hiç gerek yok muhatap olmama yanılıyor muyum sizce?
Ayy ben olsam olayı tersıne çevırırdım kal gelmedi ne zaman kafan basıcaktı dıye bekledım ama olmadı bu da senın zeka eksikliğinden normal der yengeye selamlar gönderirdim

Aman ne gururun kırılacak depresyona gireceksin.
Boş versene o kadarlık bir insanmış.
He de geç
Ders olsun sana işte.
Tecrübe bitti gitti.
Ne ağla, ne üzül.

Ben olsam " 3 gündür sana ayrılacağımı nasıl söylerim diye düşünüyordum 3 günüm heba oldu Hadi size mutluluklar beni de ayrılma derdinden kurtardığın için teşekkürler " yazıp gönderirdim.
Erkekler ters köşe olduklarında çok bozuluyorlar

Babamın başıma gelen tüm kötü olaylar için 'iyi ki olmuş bak bunların hepsi deneyim' lafı var artık kendime onu söylerim ben de İnanın tahmin etmezdim böyle saçma bir olayın içinde kendimi bulacağımı ama ders oldu bana da

Bence bunu yap hata gülme isaretide koy sonuna hahahha

Git fukara sevindir. Oturup ağlanacak bir durum yok. Karşındaki leş ötesi. Karşıdaki kıza da yazık olmuş. Amele tipler resmen. Dersine çalış ve çevrene düzgün insanları topla. Çevrendeki insanlar düzgün değil.

Aaahhaaa manyak Aman boşver ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…