Arkadaşın üstüne gitmenin ne anlamı var... Evet çok yanlış bir şey yapmış zaten kendisi de mutlu değil ki. Burada evli bir arkadaşımız yazsaydı: "eşim beni aldattı ama çok pişman" diye çoğunuz süründür sonra da affet derdiniz. Kadın-erkek ayrımı yapmayalım arkadaşlar adı üstünde hata ve kadın pişman yapıcı olmaya çalışalım. Konu sahibi arkadaşım, ben geçmiş sayfalarda da kendi fikrimi belirtmiştim kendini affetmek istiyorsan öncelikle eşine veya sevgiline söyle böyle bir olayın olduğunu. Hayatta affedilmeyecek hatalar vardır aldatılmakta onlardan biridir birçok insana göre ama en azından karşındaki insanı kandırmış olma hissinden kurtulursun. Ya seni "hatanla" kabul eder ya da affetmez yollarınız ayrılır ama en azından sen arafta kalmaktan kurtulursun.
Anlatmam ayrilik olur,cünkü bu tür konulari konusurken..diyor ben yüzüne bakmam biter,
ya peki anlatirsam ve herkes benim yaptigim bu pisligi ögrenirse?
ya bana artik burda hayat kalmazsa?
canım eşinle tekrar görüşmeye başlamıştın o esnada biri mi oldu? yani tekrar ilişkiniz başlamışken...
yoksa eşinle boşandın, ilişkin yok o dönemde mi? anlayamadım.
ayrıyken yasamıs oldugun birsey kendini cok yıpratma ayrıymıssınız barısmak icin gorustugunuz zaman olmus birseyler tamam buda dogru degil ama siz tamam barıstık birlikteyiz artık dediginiz anda olmamıski bu
evet tekrar görüsüyorken biri oldu
ama biz tekrar görüsüyorken ve birlesmek isterken ve birbirimize o kadar yakinken
yaptigim cok ayip...
o yapsaydi bu benim icinde aldatma olurdu!
sonucta düsün farz etki flört eden iki sevgiliyiz o an esimle ve evlenmek istiyoruz... o haldede aldatmadir!
ve bu haldede öyle
evet tekrar görüsüyorken biri oldu
ama biz tekrar görüsüyorken ve birlesmek isterken ve birbirimize o kadar yakinken
yaptigim cok ayip...
o yapsaydi bu benim icinde aldatma olurdu!
sonucta düsün farz etki flört eden iki sevgiliyiz o an esimle ve evlenmek istiyoruz... o haldede aldatmadir!
ve bu haldede öyle
yaptığın hiç hoş değil ve kesinlikle ayrılma sebebi
eşine bunu yapamazsın,zaten aldatmışsın adamı gözünün içine baka baka aldatmaya devam mı edeceksinsöylemeye cesaretin yoksa eyvallah deyip gitmelisin onun hayatından....bu ne biçim düşüncedir anlatırsam beni affetmez,kim affeder ki............
kaç gündür burdaki arkadaşları okuyorum,eşi aldattığı için dünyası altüst olan...senin ne üstünlüğün var ki onlardan...bir suç işlemişsin ve cezasını da çekeceksin elbette....
Eski esime dedim birlesmesek tekrar ayrilsak ve dönsek bu yoldan ne olurdu dedi.
olmaz olamaz seni cok seviyorum ve ne demek yani cocuk oyunu mu bu...
yani demek istedigim o ki,ona iyilik yapmak istesemde ayrilarak o bunu kötülük olarak algilayacak..
ama bu sekildede...bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?