iyi güzel herkese her yazılana cevap verip konunu devam ettiriyosun.
aynı şeyleri yazıp duruyosun.
çokta iyi anladık pişmansın vicdan azabından öldü öleceksin de ben merak ettim sen şimdi ne yapmaya karar verdin bunca yorumlardan sonra????
Ne dememi bekliyorsunuz?
evet hemen gidip söyleyecegim mi diyeyim?
öyle ha deyince o cesareti kendimde nasil bulayim eger ki aciklama karari verirsem..
inan şaşkınım,seni yorumlarından tanımasam şaka yapıyorsun derdim.....aldatma konusunda müthiş tepkiliyim...erkek kadın farketmez...ama kendini eşinin yerine koy....nasıl her sabah yüzüne güleceksin...söylersen belki seni terk edecek ama vicdan yükün azalacak...kendine yapacağın en büyük iyilik anlatmak....sonuç ne olur bilinmez ama kendine saygı duymak istiyorsan tek çözüm bu....
Üçüncü kişi kim yakınınmı en son noktaya aldatmayı kadar yaşadınızmı.Tekrar karşına çıkarmı sence evlenince
benim yasim 27 eski esimin ise 35
ve biz birlesmek istiyoruz
yani görüsüyoruz ve tekrar beraberiz...
sirf duygusal degildi yaptigim bu pislik
aldattıysan da arkasında dur evet aldattım de. internet sitesinde bile ezilip büzülüyorsun. bu kadar kötü bir şey olduğunu düşünüyorsan neden yaptın? ya da canın sıkılıyor galiba aldatma meselesi full prim yapıyor çünkü:97:
Vallahi ne yapayim size keske ekrandan cikip yüz yüze diyebilsem herseyi.
eger benim icimden o istkte gecmese arkasinda durmaya simdi burada yaziyor olmazdim...sized hak veriyorum insan birseyi yasmayinca bilemiyor,insan o kinadigini yasayinca anliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?