Aldatmak....

aynen katılıyorum....aldatmanın affı olamaz....yaparken aklı neredeydi....pişmanım deyip duruyor....bence istediği yorumu bulamadı.....ne deseydik; ah canım madem bu kadar pişmansın,sen iyi bir insansın,kocana söyleme,hayatına kaldığın yerden devam et

pişmanlık gerçeği değiştirmiyor malesef.....

Kimsenin ah canim vah canim demesini beklemiyorum ben!

ben zaten yapmisim kendime en büyük kötülügü,simdi gelip burada bu tür bir konuda acinilmasini beklemiyorum!

Ne dememi bekliyorsunuz?

evet hemen gidip söyleyecegim mi diyeyim?

öyle ha deyince o cesareti kendimde nasil bulayim eger ki aciklama karari verirsem..

Ne dememi bekliyorsunuz?

evet hemen gidip söyleyecegim mi diyeyim?

öyle ha deyince o cesareti kendimde nasil bulayim eger ki aciklama karari verirsem..

belki biz eksik düşünüyoruz,peki sen söyle o zaman; ne yapmayı düşünüyorsun?

inan şaşkınım,seni yorumlarından tanımasam şaka yapıyorsun derdim.....aldatma konusunda müthiş tepkiliyim...erkek kadın farketmez...ama kendini eşinin yerine koy....nasıl her sabah yüzüne güleceksin...söylersen belki seni terk edecek ama vicdan yükün azalacak...kendine yapacağın en büyük iyilik anlatmak....sonuç ne olur bilinmez ama kendine saygı duymak istiyorsan tek çözüm bu....

Üçüncü kişi kim yakınınmı en son noktaya aldatmayı kadar yaşadınızmı.Tekrar karşına çıkarmı sence evlenince

Yerden göge kadar haklisin!

inan ki cok dogru kadini erkegi yok bunun,ama cok korkuyorum ona o aciyi yasatmaktan yani,aci cekecek bu kesin,

ve eger söylersem zaten nasil bir daha güvenir bana?

yani bu herseyi bitirmekte demektir aslinda,diyeceksin ki yaparken asil sen bitirmissin,,,evet yaparken ben büyük alcaklik yaptim

Eşine ulaşıp olanları anlatabilir o zaman daha kötü bir durum yaşarsın bence herşeyi kendin anlat çünkü erkkler kadınlardan özellikle birlikte oldukları kadınlardan kolay vazgeçmez üçüncü kişiyi kast ediyorum

Seni kınamıyoruz asla, ama inan söylemelisin ya da onun hayatından sessizce çıkmalısın.
Yoksa hergün onun yüzüne tertemiz bakamazsın...

Bu konuda kimse kimseyi kınamasın, ben yapmam demesin.
Herkes kendine baksın.
İnsan nasıl yaşarsa öyle ölür....

aldattıysan da arkasında dur evet aldattım de. internet sitesinde bile ezilip büzülüyorsun. bu kadar kötü bir şey olduğunu düşünüyorsan neden yaptın? ya da canın sıkılıyor galiba aldatma meselesi full prim yapıyor çünkü:97:

Son düzenleme:
bu işi eşinle konuşup yeni bir başlangıç yapmadan senin rahat edemiyeceğini düşünüyorum çünkü çok rahatsızsın belli oluyor.Eşin ya seni kabul edecek yada herkes kendi yoluna gidecek çünkü bu ruh haliyele evlenirsen ve mutsuz olursan en olmadık zamanda anlatmak zorunda kalırsın işin sonu çok kötü yerlere gider.Bence herşeyi baştan anlat.Eşindya kabul eder yada yoluna gider sütten çıkmış ak kaşık değil kendiside.

benim yasim 27 eski esimin ise 35

ve biz birlesmek istiyoruz

yani görüsüyoruz ve tekrar beraberiz...

sirf duygusal degildi yaptigim bu pislik

Bende buraya takıldım '' sırf duygusal değildi yaptığım bu pislik ''...
Kusura baksanız da bakmasanızda içimden geçeni yazacağım.Eşinizle ayrıldınız onu tanıyorsunuz,sonra boşlukta mıydınız aklınız nerdeydi bilmiyorum ama diğer kişiyle bir şeyler yaşamışsınız.Onu da deneyeyim aklımda kalmasın,bunu da deneyeyim aa o olmadı hadi eski eşime döneyim.Bu vicdan azabı sizi yer bitirir eski eşinizle de bu suçluluk duygusuyla yeniden bir araya gelip mutlu olmanız imkansız bence.
'' Bunlar benim görüşümdür.Saygı duyarsınız ya da duymasınız.''

Vallahi ne yapayim size keske ekrandan cikip yüz yüze diyebilsem herseyi.

eger benim icimden o istkte gecmese arkasinda durmaya simdi burada yaziyor olmazdim...sized hak veriyorum insan birseyi yasmayinca bilemiyor,insan o kinadigini yasayinca anliyor

normalde aldatmalarda mağdur olan tarafın öğrenmesi taraftarıyım ama ülkemizde öyle şeyler olabiliyoki hayatınızı riske atarsınız söylemeyin bence ayrılın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…