Aldatması mı, ölmesi mi?

beni aldatiyorsa zaten onun icin yokumdur
yok oldugum biride benim icin ölmüstür
her sikintiya katlanirim ama esimin baskasini öpmesine, teninin tenine dokunmasina katlanamam

Ölüm Allah'ın takdiri, hepimiz bir gün öleceğiz..Ama aldatmak kabul edilemez... Sevdiğim insanın başkasına dokunması fikri, en büyük acı bence..

Ölüm Allah'ın takdiri, hepimiz bir gün öleceğiz..Ama aldatmak kabul edilemez... Sevdiğim insanın başkasına dokunması fikri, en büyük acı bence..

ben belki allaha inanmıyoum bence paronoyak olmaya gerek yok..böyle bir soru saçma olmuş çünkü aklınıza böyle kötü şeyler getirmek takıntı hastalığının habercisi..yermek için söylemiyorum ama gerçekten psikolojik olarak pek sağlıklı bir soru değiil.

Aldatırsa en azından değmezmiş diye düşünürüm acımı azaltabilirim ama bana sadıkken, ona bağlanmışken ölmesi beni de öldürüüür

İkisi de çok çok kötü bir durum...
Aldatırsa zaten ben onu öldürürüm ve iki acıyıda yaşamış olurum...

Allah korusun da, bence ölüm çok çok daha kötü,sevdiğin insanı bir daha hiç görmemek,ona dokunamamak yaşarken ölmek gibi bir durum...
Aldatırsa acı çeker,isyan eder,sonunda kendine gelir değmezmiş dersin...Ama Allah ikisinide yaşatmasın...Yani ölüm elbet bir gün gelecek ama Allah gecinden versin...

hmm.. Benimle beraber olucak beni aldaticak ? :44: Allaha havale ederim zaten o andada benim icin ölmüstür ondan nefret ederim ve beni kayip etdigi icinde zaten o bir ölü yani hayatda var olmayan bir sahis diye kalir ....

Allah hicbirimizin basima vermesin insallah AMIN

ölmesin cnm neden ölsün..
ama benim için zaten ölür öyle birşey yaparsa.
.yapacaklarım onu ölmekten beter eder heralde.

Aldatırsa birkaç ay üzülürüm sonrasında artık üzülmem benim için bitmiş olur..
Ama ölürse bunun acısını düşünmek bile istemiyorummm(((

aldatsa bile bunu duymak istemem kaldıramam. bunu duymak yerine ben öliym daha iyi.

hiç bir insan bnim malım değildir tekelimde değildir aldatması onun karaktersizliğini kişiliksizliğini gösterir ben her zaman acıda olsa gerçekleri duymak isterim.sırf kendi bencilliğimden dolayı bir insanın ölmesini istemem.aldatırsa terkederim

aldatması.. aldattıktan sonra tekmeyi basıp 1-2 senede unuturum, yeni ufuklara yelken açarım. ama ölürse dayanamam acısına ömrümce unutamam.

aldatıp en acı ve aşağılık şekilde ikimizi de öldüreceğine, kendi ölsün daha iyi...

aldatırsa ben kendimi öldürürüm.. ömrü boyunca vicdan azabı çeksinnn... (psikopat mıyım neyim acabaa? )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…