Aldatması mı, ölmesi mi?

Allah gostermesin ikisini de ama yinede cevap vermek gerekirse.sadık bır esin sonsuza kadar yasını tutmaktansa, aldatan bır esi unutmayı tercih ederim.

aldatmasini kaldiramam ama ayrilip zamanla unuta bilirim ama olmesine dayanamam

Valla bazen (Allah gecinden versin) öldüğünü düşünüyorum da o sn gözlerim doluyor ağlıyorum bütün kavgalrımızı filan gözümden siliniooyr sarılıyorum ona sıkı sıkı .. Aldatsa da hiç dayanamam kahrımdan ama mutlaka unutamazsın aldatmasınıda , sürekli aklına gelir üzülürsün ağlarsın ama herkes kendi yolunu çizer yıllar geçsede.. Ama ......ölüm.... (((

Aldatmasını tercih ederim. Artık hayatımda olmayacaktır ama uzaklarda da olsa yaşadığını bilmek güzeldir. Hem aldatırsa bir süre ağlarsın, acı çekersin. Hayatta kaldığın yerden devam edersin. Ama ölürse eksikliği hep olur ve hayatına devam ettiğinde suçluluk hissedersin..

ne saçma bir soru bu çocuk musunuz

bir insan ölünce herşey bitiyor tükeniyor bir daha geri gelmiyor

geride anne baba kardeş bırakıyor tabi onların duyguları neler yaşayacakları kimin umrunda dimi

Son düzenleyen: Moderatör:
Ölsün ne demek ya.Siz mi büyüttünüz o kişiyi...siz mi emek verdiniz...siz mi verdiniz o canı.Bir kere konu çok saçma,dayanamadım yazayım dedim.Karşınızda ki kişi sizin için düşünse aynı şeyi kıyamet kopar.

Son düzenleme:
biraz gereksiz bi soru olmuş sankiii..cevap ise ikisi de olmasın tabiiki de..Allah korusun..

ölmesini :)) çok mu kötüyüm..böyle hiisediyorum ama napim ölüme tevekkül eder ona kavuşucağım günü sayarım,ama aldatsa hergün ölürüm her zerrem dağlanmış gibi hissederim..

aldatırsa boşarız olur biter
ama ölürse işte o zaman biter insan

kesinlikle katılıyorum sana

Annemin bir arkadasi vardi.Esi onu aldatmisti,BABAM ÖLDÜGÜNDE ANNEME DEDI KI
keske beni aldatacagina ölseydi en azindan öldü diye üzülürdüm dedi.
arkadslar inanin o kiside asla aldatmayacak birisiydi.hatta insan kendinden süphelenirde ondan süphelenilmeyecek bir insandi.yaa iste böyel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…