Aldatması mı, ölmesi mi?

olum acilarin en buyugu en kotusu .. ne olursa olsun olmesin hele ben onu boyle severken ..

İkisi de çok kötü bir şey tabiki ama ölmesini tercih ederim en azından anısı benle yaşar. Aldatma olayına kim olursa olsun tahammülüm yok.alsanaalsanasmile

Hayatta hiçbir acı ölümden daha ağır olamaz. Kim ne derse desin bu böyledir, buna aldatılmakta dahil. Birisini gerçekten seviyorsanız onun her daim mutlu olmasını istersiniz. Evet aldatmış ama mutlu olsun ömrü boyunca, kısmet değilmiş demek ki... Ölümle kıyaslamak olmaz ki... Tabii ki aldatsın ama sağ olduğunu, yaşadığını bileyim. Ölüm çok ayrı...

Ölüm Allah'ın Emri derim sevgimi Gömerim kalbime
Ama aldatmak onun elinde. .Aldatırsa ben ölürüm

sevdiğim erkeğin ölmesine dayanamam herhalde.

aldatıp ayrılsak sağ kalsa, ahlarımla sürünse yeterkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ölmesin kesinlikle... aldatsın ama ölmesin... aldatırsa unuturum soğurum, ama ölürse nasıl dayanırım bilmiyorum...

tabii kide aldatması bana göre.Aldatmasına katlanırım sevgisi yerine nefretini taşırım bana yaşattığını kendiside yaşasın isterim ama asla ölümle kıyaslayamam.

Ölüm acısını yaşayan biri olarak, o zaman keşke beni aldatsaydı, başkasıyla evlenseydide onun öldüğünü duymasaydım demiştim. Çok acıydı çünkü yaşananlar..
Dİğer türlü öfke duyarsınız, gururunuz incinir, üzülür ağlar geçerseniz. Ama ölüm acısı çok zor, Allah kimselere göstermesin, heleki genç ölümü..mafoldumben

aldattıgı zaman zaten benim için ölmüştürr yaşasada fark etmicektir benim için.....

ölsün daha iyi hiç olmasa vadesi yetti şerefiyle derim. aldatsa hem gururum kırılır hem kendime güvenim kalmaz hiç içimden çıkmaz..

işte bu acıyı yaşamadan ölsün daha iyi demesi kolay değil mi :tomato:

işte bu acıyı yaşamadan ölsün daha iyi demesi kolay değil mi :tomato:

Kesinlikle..ölüm o insana olan kininizide varsa öfkenizide alıp götürüyor. Geride tek hüzün kalıyor. O yüzden Allahım bi daha yaşatmasın böle şeyler diliyorum..

Soru'nun çok gereksiz olduğunu düşünüyorum:umursamaz:
Sevdiğiniz kişiden bahsediyorsunuz ölmesi değil kılına zarar gelsin istemem .
Aldatırsa kendini aldatır bırakırım gider yine severim kendi çapımda .
Neden ölsün adam Allah korusun ya sevgi anlayışımızı sorgulamamız lazım bence :uhm:
Ya benim ol ya toprağın deme sorunsalını geçen yüzyılda aştık sanıyordum:1shok: hemcinslerim böyle düşünüyorsa üzülürüm hakkaten
onlar ya da bizler birbirimizin sahibi değiliz sevgisi bitip aldattıysa bizde böyle devam edemiyorsak ayrılırız .
Allahtan ömürler kullara bağlı değil şükürler olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…