Aldatması mı, ölmesi mi?

herkes ölecek bır gun sadık olarak ölmesı daha ıyıdır demek ıstıyoruz en azından zina yapmamıs sekıldfe ölür

iyi de buna sen karar veremezsin eceli ne zaman gelirse o zaman ölür ama sen burada ölmesini temenni ediyorsun ölsün gebersin demeye kimsenin hakkı yok hamamböceğinden bahsetmiyoruz burada

Son düzenleme:
bence ikisi de çok farklı şeyler,ölüm acısıyla aldatılma acısı kıyaslanamayacak kadar farklı boyutlarda.

Ne aldatsın ne de Ölsün ... Aldatması demek beni kalbinde öldürmesi demektir.Kalbinde öldüğümün Kalbimde yeri yok.Cezasını Allah verir.

Aldatılmak çok acı bir duygudur tabiki ama ölüm kadar acı olacağını sanmıyorum.Aldattığında ondan nefret eder bi süre sonra unutursun ama çok sevdiğin birinin kaybetmenin acısı hiç unutulmaz.Ölmesinden ziyade aldatmasını tercih ederim.

ölümünü düşünmek bile gözlerimi doldurmaya yetiyor...Hayatta çaresi bulunması imkansız şey nasıl isterim ki ölmesini
aldatırsa çok üzülürüm,çok kırılırım ama geçer nefret ederim silerim
Allah insan oğluna ölümün sabrını da vermiş ama ben o kadar güçlü değilim dayanamam ölürse unutamam
Allah ikisini de göstermesin kimseye
İlk işim bu soruyu nişanlıma sormak olacak acaba o ölmemi mi tercih eder aldatmamı mı :44::44:

tabiikide aldatsın daha iyi çok çok seversin belki af edersin belki uzaktan seyredersin onu görebilmek bile seni rahatlatır ya da çok pişman olur gelir sevgin çoktur herkes hata yapabilir dersin..neticede tabiikide incitici acıtıcı bir durum ama kimse kimseyi aldatamaz herkez kendini aldatır...bu bir huy ve alışkanlıksa zaten sevgin biter adam umrunda olmaz yine ölmesin yani çünkü ölüm tamamen dönüşü olmayan kaybetmedir.....

iyi de buna sen karar veremezsin eceli ne zaman gelirse o zaman ölür ama sen burada ölmesini temenni ediyorsun ölsün gebersin demeye kimsenin hakkı yok hamamböceğinden bahsetmiyoruz burada

biz kara vermıyoruz zaten ölmesine arkadas mesela demıs

İkisi de birbirinden beter ama tabi ki de aldatması daha az can yakar ölmesindense.

Aldatırsa ayrılırım, nefret ederim, bitiririm belli bir süre sonra kafamda; ve ahım tutar, vakti gelince o da bunu yaptığına pişman olur; beni üzmüş olmasının bedelini öder; rahatlarım ben de.

Ama ölürse her şey biter; bir daha göremeyeceğini bilmek korkunç bir durum.

aldatmasındansa ölmesini tercih ederim bana kızabilirsiniz ama benim yaşadıklarım çok farklı o beni yaşayan bir cenaze gibi acımadan bıraktı yaşarken ölmek daha acıdır ölürse ALLAHIN emridir derdim kabul ederdim en azından kalbimde ve aklımda sadık sevdiğim olarak kalırdı, güzel anardım ama aldatması çok daha acı ben benimkisi için bunu defalarca söylemiştim bu başlığı da yeni gördüm yazmak istedim hep derdim bana bu ihanet acısını yaşatmasındansa keşke ölseydi bu kadar acı çekmezdim ve hala da söylüyorum herkesin kendi fikri...

Eşini kaybeden bir arkadaşım "keşke aldatsaydı beni, bir yerlerde yaşıyor olduğunu, mutlu olduğunu bilseydim" demişti.
"Aldatsaydı mutluluğuun istemezdin" diyerek teselli etmiştim.

Ama ben de aldatmasını tercih ederim 1000 defa.
Çünkü boşanırsın, çocukların gene babasını görür, ne zaman özlese alo dersin, babaları gelir, çocuklarıyla olur.
Çocuklara anne-baba ortamını sunarsın iyi kötü.
Ayrıca için soğur, aldattı dersin, kendin terk edersin, çok bayılıyorsan adama, ihanetine katlanmayı seçersin belki.

Ama ölüm..
Çok çaresiz..
Senin etki alanında olan hiç bişey yok..
Sen unutamazsın, çocuklar desen öyle..

ne saçma bi soru bu eşimi çok seviyorum ve çok sadıktır bana şimdi allah korusun ölse bende ölürüm
bir ömür ölü gibi yaşarım acı çekerim unutamam hayatım biter. ama aldatsa bi arkadaşın dediği gibi bir aydan sonra nefrete dönüşür acı unutursun kimse ölmesin tabii.fakat bu durumda sadık kalıp ölmesini isteyen kişi kesinlikle çok bencildir bence ölsün ama aldatılmayayım mantığında.sen hayatından çıkarırsın biter bi çocuğun varsa ne olacak babası olmalımı ölmelimi

bu dünyada ikisini de göreceksem ben eşimden önce ölmek isterim kesinlikle

neden ben öleyim o ölsün ben öldükten sonra meydan iyice ona kalsın öyle mi yok öyle tövbe tövbe neler diyoruz ya

bu soruyu çok sordum kendime ama cevap hep şu oldu iyi ki ölmemiş en azından nefret ediyorum aldattığı için ama ölseydi hep aklımda kalbimde olacaktı hayatıma şekil veremicektim ...aldatıldım ama çok şükür zaman unutturuyo
herşeyi

seven insan her ne olursa sevdiğinin ölmesini ister mi hiç sevmesek aldattığı zaman canımız yanmaz sonuçta. ölmesin ,yaşasın en azından her gün vicdan azabından ölüp ölüp dirilir kendisi..

bence kıyaslanamaz bile tabiki sevdiğim insanın ölmesindense aldatmasını tercih ederim çünkü insanın sevdiği birini kaybetmesi kadar acı birşey yok ve şunuda söyliyim sizi aldatan kişiyi elinde sonunda unutursunuz ama öelen sevgilinin unutulmasının mümkün olduğunu sanmıyorum bu benim çok yakınım kuzenimin başına geldi çok acı bişey allah kimseye vermesin kendimi onun yerine koyuyorumda dayanamazdım

Canım kocam yapmaz ama yaparsada canı sağ olsun.Ne yapalım aldatılan ilk ben değilimya der ayrılırım.Allah uzun ömür versin de yaşasın.

Bazen aklıma bu soru geliyor.. hayatınızdaki erkeğin sizi aldatıp ayrılıp sağ olmasını mı isterdiniz..Size son derece sadıkken ölmesini mi?

Hangi acı daha hafif gelir insana...soruyorum bayanlar..:uhm:

Hayatta duyduğuum en saçma soru bu? insan sevdiği birinin ölmesini ister mi... yada aldatmasını?

Aldatan erkek sağ kalmasın ölsün de ondan iyiii...

benim olsun aldatmasın ölsün çok saçma bir mantıkk..

bana ömür boyu sadık ol .. dua et. yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…