Aldatmayan erkek var mı?

Aldatmayan kadın olduğu gibi aldatmaya erkekte vardır. Bu bir karakter meselesi cinsiyet değil. Cinsiyetle gecen bir özellik değil çünkü. Örneğin erkek arkadaşıma bu konuda sonsuz guvenirim çünkü karakteri oturmuş ve vicdan sahibi bir insan. Böyle bir şey yapacağına açık acik karşıma geçer söyler. Önemli olan karakter

aldatmayan erkek de vardır aldatan kadın da.

bu tip genellemeler ne işe yarıyor?

Aldatan-aldatmayan değil de karakterli-karaktersiz desek daha doğru olur.
Hiç öyle erkek ağzıyla 'henüz yakalanmayan' veya 'beceremeyen' lafları kullanmam.

Büyük konuşmaktan da korkarım. Ama eşime güvenim sonsuz..
Eşlerinizi karakterli insanlardan seçiniz. Nitekim perşembenin gelişi çarşambadan bellidir zaten..

Muhakkak vardır ama az . Gerçekten (göstermelik olanlar değil) dini inancı olan adam yapmaz.

Bunun seçimi nasıl oluyor canım. O kadar güveniyosun ama hiç ummadığın anda yapıyorlar. Biraz kontrol etsen sıkıyo oluyosun oluruna bıraksan hayal kırıklıgı cok zor

Bunun seçimi nasıl oluyor canım. O kadar güveniyosun ama hiç ummadığın anda yapıyorlar. Biraz kontrol etsen sıkıyo oluyosun oluruna bıraksan hayal kırıklıgı cok zor

Dedim ya karakter meselesi diye.
Eşimle aynı yerde tanıştık hala aynı yerde çalışıyoruz. Ama ben ne kadar kontrol edersem edeyim yapacağı varsa yapar. Kendisi de der zaten. He ben salak değilim anlarım ama o zaten flörtöz bir adamsa ben ne kadar sıksam da yapacağını yapar..
Bazı erkekler/kadınlar evlilik insanı değil ama nedense toplum baskısı mı nedir evlenip başkalarının da kanına giriyorlar..

Milyon tane konu açıldı böyle. Hep aynı cevaplar, onları okuyun isterseniz. Hiçbiri doğru cevabı veremez o ayrı. İnsanlar kendilerinden nasıl da emin yok diyor hayret ediyorum her seferinde.

Evet Erkekler daha çok aldatmıyor, daha çok yakalanıyorlar.

Tabi ki var. Erkekler ne kadar gözünüzü korkutmuş böyle. Haa size aldatanlar denk gelmiş demek ki....Bu arada sadece erkek aldatmaz sadece erkek suçlu olmaz. Erkek kimle aldatır kadınla değil mi ??? Bu arada nelere şahit oldum. Adam işten eve evden işe. Ama karısı evde eve adam alan hemde akrabası adamın. Bu yüzden şu erkekleri suclamaktan vazgeçin artık. Kadınlar çok mu masum. Allah kimseyi şaşırtmasın.

Tabi ki var. Erkekler ne kadar gözünüzü korkutmuş böyle. Haa size aldatanlar denk gelmiş demek ki....Bu arada sadece erkek aldatmaz sadece erkek suçlu olmaz. Erkek kimle aldatır kadınla değil mi ??? Bu arada nelere şahit oldum. Adam işten eve evden işe. Ama karısı evde eve adam alan hemde akrabası adamın. Bu yüzden şu erkekleri suclamaktan vazgeçin artık. Kadınlar çok mu masum. Allah kimseyi şaşırtmasın.

Büyük konuşmayım 12 senelik evliliğimizde hiçbir şüphe bakma yakanma gibi seylerimiz olmadı.Ha bu hiç olmayacak anlamına gelmiyor.İşe gidiş çıkış saatleri bellidir.Fazla sosyal arkadaş ortamı yoktur ,sosyal medya pek kullanmaz.
Bensiz dışarı adım dahi atmıyor ben diyorum çık diye bazen.
Ben yeni evliyken çok tartışmıştım bu konuları asla affetmeyecegimi söylemiştim.O da bana demişti ki aldatmaya kalksam bile aldatacagım kadının senden farklı bir organı oldugunu düşünmüyorum o yüzden yapmam demişti.Ne yazık ki erkekler mi aldatıyor konusunda hayır zaten aldattıkları kadın oldugu için otomatikmen kadınlar da aldatmış oluyor.Rabbim herkezin yuvasına dirlik düzen versin.

Ya buluyorsunuz it kopuk tipleri, hani çapkın vs diye övüyorsunuz bile, sonra da aldatınca şaşırıyorsunuz. Hani saman altından su yürüten şerefsizler ayrı da, bazı kişiler de belli yani, mal ortada.
Eğer ki tüm sevgilileriniz sizi aldattıysa bir seçimlerinizi gözden geçirin, onları başta size çekici gösteren zaten diğer kadınlara sadakatsizlikleri ise size sadakatleri de anca dereyi geçene kadar olacaktır elbette.

Bu tamamen karakterle alakalı
Kadınında erkeğinde karaktersizi olduğu gibi düzgün insanlarda var elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…