- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.348
- 598
- Konu Sahibi Smilepinky
-
Muhakkak vardır ama az . Gerçekten (göstermelik olanlar değil) dini inancı olan adam yapmaz.evet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı
Bunun seçimi nasıl oluyor canım. O kadar güveniyosun ama hiç ummadığın anda yapıyorlar. Biraz kontrol etsen sıkıyo oluyosun oluruna bıraksan hayal kırıklıgı cok zorAldatan-aldatmayan değil de karakterli-karaktersiz desek daha doğru olur.
Hiç öyle erkek ağzıyla 'henüz yakalanmayan' veya 'beceremeyen' lafları kullanmam.
Büyük konuşmaktan da korkarım. Ama eşime güvenim sonsuz..
Eşlerinizi karakterli insanlardan seçiniz. Nitekim perşembenin gelişi çarşambadan bellidir zaten..
Bunun seçimi nasıl oluyor canım. O kadar güveniyosun ama hiç ummadığın anda yapıyorlar. Biraz kontrol etsen sıkıyo oluyosun oluruna bıraksan hayal kırıklıgı cok zor
Erkekler daha çok aldatmıyor, daha çok yakalanıyorlar.Erkeklerin daha çok aldatması aslında sevgilerinin yüzeysel olmasından ve cinsel doyum elde edildikten sonra bitmesinden kaynaklanıyor olabilir mi? diye düşünüyorum. Ve ne zaman duygusala bağlasam aklım aman sakın oyuna gelme diyor. Bu seviyorum, ölüyorum, bitiyorum, sen benim için çok farklısın hep ayak bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?