• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatmayan erkek var mı?

istisnalar kaideyi bozmaz diye düşündüm.

Günümüzde o kadar sapıkça şeyler yaygınlaştı ki

Erkeklere ilgi duydugu için evlenenler var kamufle yani ve sonunda tabi bir sekilde ortaya çıkıyor
Kadın için çok zor olsa gerek keşke bir kadınla aldatılsaydım dedirtebilecek bir durum..

herkes değil ama erkeklerin çoğu aldatıyor. tabii kadınlar da aldatır ama çevremde gördüğüm aldatan erkek sayısı çok daha fazla. insanlar konduramıyor ama fırsat yaratmasa bile fırsat önüne gelince reddedecek erkek çok azdır. en kötüsü bunun için uğraşan fırsat yaratan erkekler.

bir konu da, erkekler kadınlarla aldatıyor diye, kadınlar da nasıl aldatmış oluyor anlamadım. kadın bekar olamaz mı? ben çok aldatıldım maalesef, aldatıldığım kadınların tamamı bekar. ayrıca o kadınlara hiç kızmıyorum, sorumluluğu olan bize söz veren kişidir.

Aldatmayan erkek kesinlikle var. Ama o güvendiğimiz erkek asla aldatmaz diye birşey yok malesef. Dünya öyle bir yer ki gözümüz kapalı babamıza bile güvenemiyoruz.

Şimdiye kadar eşim aldatmadı ama bu asla aldatmaz güvenini vermiyor bana.

Sizde erkeklere güvenemem hepsi aldatır olarak bakmayın. Ama riskleri en aza indirebileceğimiz erkeklerle birlikte olmaya onları tanımaya gayret edelim. En iyi çözüm bu sanırım. :KK66:

Back
X