Aldatmayan erkek var mı?

kadınlar aldatan erkekleri dışlamadıkça

bunun sonu yok..

ben sadece erkeklere değil kadınlara da suç buluyorum artık.

geçen abimle dertleşiyorduk,
hayatım boyunca hiçbir kadını aldatmadım, biriyle birlikteyken başka kadınlara gözümün ucuyla bile bakmadım ama defalarca kez ihanetle suçlandım dedi,
bence kadınların bu güvensizliği erkekler için çok aşağılayıcı.
sürekli dedektif gibi takip eden, her an bende aldatma potansiyeli gören bir erkekle asla birlikte olmaz, olsam da ona zerre saygı duymazdım!

Benim taşıdığım erkekler aldatmadi...
Yani kendi sevgilimden konuşmuyorum... arkadaşlarım filan...

Ama nedense tanıdığım her kadin aldatdi...
Bu sebepden fazla kadin arkadaşım yoktur

Benimkinin şuana kadar bana yamuk bi hareketini görmedim. Umarım görmem. Kaç yıldır evliyiz yani

Evet
Erkekler daha çok aldatmıyor, daha çok yakalanıyorlar.
Oranlara baktığımızda erkeklerin daha çok aldattığı ortaya çıkıyor. Erkeğin aldatması o kadar kanıksanmış ki tek gecelik mi yoksa duygusal mı diye ikiye ayırıyorlar. Verilen tepkiler başkalaşıyor. Leş durumlar.

Evlendiğim günden beri eşimden zerre süphelenmedim kartları telefonu şifreleri hep bendeydi, sürekli değiştirirdim hiç sormazdı bile, sosyal medya hesabımız hiç olmadı zaten,hiç ama hiç bu konuda hatasını görmedim, ama işte diğer türlü çok canımı Yaktı.

Hangi oranlar? Bu konuda yapılmış birçok arştırma var, kadınların önde çıktığı sonuçlar da az değil. Kanıksandığı fikrine katılıyorum. Öyle ki şu an altında konuştuğumuz başlık bile aksine ikna için yalvarıyor

Aldatmayan erkek inşallah vardır diyorum.
Eski eşimin telefonu elimin altındaydı ki o bürosunda işhanı bekçisi üzerine kayıtlı ikinci bir hat kullanıyormus.
Hafta sonları hep birlikteyduk akşam yedi olunca evdeydim ama sevgilisiyle gündüz görüşüyor mus.
Bana çiçekler mumlar hediyeler yollardi ki aynilarini sevgilisine de yolluyor mus.
Bana her gece sımsıkı sarilip sensiz yasayamam derdi ki sevgilisine yazismalaribda benim hastalıklı ve bir an önce ayrılmak istediği görücü usulü bir evlilik sonucu hayal kırıklığı olduğumu yazıyormus..
Zerre suphelenmemistim tesadüf yakalayan a kadar.

Bence aldatmaya gelmeden önce bir sürü problemimiz var. İnsan ilişkileri oldukça yüzeysel bir hale evrildi. Muhabbetler önemsenen şeyler, beklentiler çok komik. En basitinden çekilen aşk filmlerine ve dizilerine bakın. Yozlaşmışlığa çok iyi örnekler.

aldatan erkek kadar aldatmayan da cok bizim ev is ortak telefonlar bile ortak duruma göre degisiriz sıksık sosyal medya yok arkadas gezmelerimiz bile aile olanlarla yinede kim olursa olsun güvenmem misali kontrolü bırakmam babam kardeşim de sadıktır yanlışlarını görmedim

Aldatmak genelde erkek çerçevesi olarak ele alınır ama aldatmanın cinsiyetten ziyade karakter meselesi olduğuna inanıyorum. Bu noktada eşimden hiç şüphe duymadım. Allah kimseyi şaşırtmasın, kimseyi ihanetle sınamasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…