- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.538
- 248
- Konu Sahibi Smilepinky
-
Oranlara baktığımızda erkeklerin daha çok aldattığı ortaya çıkıyor. Erkeğin aldatması o kadar kanıksanmış ki tek gecelik mi yoksa duygusal mı diye ikiye ayırıyorlar. Verilen tepkiler başkalaşıyor. Leş durumlar.Evet
Erkekler daha çok aldatmıyor, daha çok yakalanıyorlar.
Evlendiğim günden beri eşimden zerre süphelenmedim kartları telefonu şifreleri hep bendeydi, sürekli değiştirirdim hiç sormazdı bile, sosyal medya hesabımız hiç olmadı zaten,hiç ama hiç bu konuda hatasını görmedim, ama işte diğer türlü çok canımı Yaktı.evet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı
Hangi oranlar? Bu konuda yapılmış birçok arştırma var, kadınların önde çıktığı sonuçlar da az değil. Kanıksandığı fikrine katılıyorum. Öyle ki şu an altında konuştuğumuz başlık bile aksine ikna için yalvarıyorOranlara baktığımızda erkeklerin daha çok aldattığı ortaya çıkıyor. Erkeğin aldatması o kadar kanıksanmış ki tek gecelik mi yoksa duygusal mı diye ikiye ayırıyorlar. Verilen tepkiler başkalaşıyor. Leş durumlar.
Bence aldatmaya gelmeden önce bir sürü problemimiz var. İnsan ilişkileri oldukça yüzeysel bir hale evrildi. Muhabbetler önemsenen şeyler, beklentiler çok komik. En basitinden çekilen aşk filmlerine ve dizilerine bakın. Yozlaşmışlığa çok iyi örnekler.Hangi oranlar? Bu konuda yapılmış birçok arştırma var, kadınların önde çıktığı sonuçlar da az değil. Kanıksandığı fikrine katılıyorum. Öyle ki şu an altında konuştuğumuz başlık bile aksine ikna için yalvarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?