- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 45
- Konu Sahibi Smilepinky
-
Çok fena , çok üzüldümAldatmayan erkek inşallah vardır diyorum.
Eski eşimin telefonu elimin altındaydı ki o bürosunda işhanı bekçisi üzerine kayıtlı ikinci bir hat kullanıyormus.
Hafta sonları hep birlikteyduk akşam yedi olunca evdeydim ama sevgilisiyle gündüz görüşüyor mus.
Bana çiçekler mumlar hediyeler yollardi ki aynilarini sevgilisine de yolluyor mus.
Bana her gece sımsıkı sarilip sensiz yasayamam derdi ki sevgilisine yazismalaribda benim hastalıklı ve bir an önce ayrılmak istediği görücü usulü bir evlilik sonucu hayal kırıklığı olduğumu yazıyormus..
Zerre suphelenmemistim tesadüf yakalayan a kadar.
evet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı
Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan erkek vardır.evet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı
Vardır tabi aldatmayanı ama kimseden yüzde yüz emin olamıyoruz. Kurunun yanında yaşta yanıyor maalesf. Bazıları bekarken o kadr fazla yaşıyolar ki bu alemi artık mideleri bulanıp soğuyorlar. Benm böyle bildiğim bile birsürü var. Bazılarınınen başta farklı farklı kadnları midesi kaldırmıyor. Bazıları gerçktn inancı gereği korkusuna yapmıyor. Falan filan. Tabi bunların oranı nedir bilemem ama aldatmayan kadın da erkek de vardır. Ki bence kadınların aldatma oranı da erkeklere yaklaşıyodur maalesefevet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı
Aldatmayan yoktur yakalanmayan,buna teşebbüs etmeye hazırlanan ve henüz aldatmamış olan vardır zannımcaevet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı
evet cok merak ediyorum. Kendi yaşadığım tecrübeler , etrafımdan gördüklerim ve burada okuduklarımdan sonra aldatmayan erkek olmayacagını düşünmeye başladım ve inanılmaz umutsuzluğa kapıldım. Asıl kötüsü bu adamlar bi bayanla yapıyor bunu ama magdur olanlar da kadınlar .cidden cok acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?