Aldatmis...Bosaniyorum

eşin dürüst ki sana söylemiş ne demek yaaa ??? oldu valla şimdi de herkes bunun arkasına sığınır oldu kadınlar evli erkeklerle sevgili olur en azından dürüstüz , adam karısını aldatır dürüst ki söylemiş.

bir kadının bunu normal karşılaması çoğu erkek aldatır zaten yaklaşımı nasıl bir mantık ??? çoğu erkek yapıyor diye ki böyle bir duruma katılmıyorum toplum tarafından da tek gecelik ilişkilerin ya da aldatmaların kabul mu görmesi gerek ?

he eşin dürüst ama sanırım ilişkiye girdiği kadın daha dürüst olacak ki korkusundan iki yıl ve iki hafta önceki cinsel münasebetlerini g*t korkusuyla anlatma gereği duymuş

Bence aldatilanlar her erkek aldatiyor zaten diye dusunerek kendi icine sindirmeye calisiyor.her erkek aldatmaz bence.bunu daha önce aldatilmis kandirilmis biri olarak söylüyorum.her erkegin aldattigini nerden biliyor sunyz?milletin yaninda misiniz hep?neye dayanıyor bu sözler

yazan herkesden allah razi olsun, evet dünden beri geri cevap yazmadi ama bu durumdayken herzaman giripde okuyayim diyemiyor insan..kafanda onca soru oluyorki burayi okusanda ne yazacagini bilmiyorki insan.
suan isdeyim zor da olsa bir sekilde gelmek zorundaydim. kendisi dün arabada yatmayi tercih etti, yani yüzünü görmedim.

canımm ya işin kolay demek isterdim..çok zor malesef.ama zamanla aşılır.yaptığı çok kötü birşey evet ama sana söylemeseydi haberin olmayacaktı demekki vicdanı buna müsade etmemeiş..çok zor bir karar..seni uzun zaman alttan almak ve anlayışlı davranmak zorunda.bence sizin evliliğiniz bir şansı hakediyor..

Heee oldu deseydiniz findiklari kırsın cevizleri yesin sonra da duygu sömürüsü ...

Eşiniz böyle bir iğrençlik yapmış evet ama bir gönül bağı olmadığı için yakalanma ihtimali olmamasına ramen pişman olmuş ve kendisi itiraf etmiş. Açıkçası ben eşinizin çok pişman olduğunu düşündüm. Bana sorarsanız ben affetmem derim ama evli olmadığım için boş konuşmakta istemiyorum. Eşinize bir şans değil ama size kendini ispat etmesi için zaman tanırsanız belki olayları çözebilirsiniz. Fakat bu şekilde bu olaydan güç alıp tekrar yapma ihtimalide var. Çok seviyorum vazgecemem diyorsanız bence gözünü çok çok fazla korkutun ki bi kere affetti nasıl olsa bir daha affeder demek yerine bir daha olursa asla onsuz olamam beni asla affetmez diyebilsin. Umarım doğru kararı verirsiniz ama kimse vazgeçilmez değildir unutmayın ve sadece kalbinizle karar vermeyin.

Affettiniz mi pekiii ....

konuyu okuduğumda aklıma ilk gelen hastalık kapmış olma ihtimaliniz. ihmal etmeyin lütfen.

ikisinde de aynı kadınla mı birlikte olmuş?

vicdanını rahatlatmaya çalışmış sanırım,çok zor bi durum,Allah kimseye yaşatmasın.affederseniz ömür boyu aklınızda olacaktır sürekli şüphe şüphe şüphe...Ayrılmak da çok çok zor ama aldatan insandan ne eş ne baba olur.gitsin parasıyla yerinize bulsun başka birini...çok kızıyorum böyle şeylere iki defa yapmış aşkından ölüyormuş madem ölüyordu gittiği yerde ölüverseymiş...

dün de yazdım bugün de yazıyorum... olayın altında başka bir şey var. sevgili olsa da bir erkek aldattığını söylese bir nebze gözden çıkarmıştır derim sevgilisini. ama bu nikahlı karısına anlatıyor. belli başka bir şey olduğu.

1.) geneleve gittiğini doğru kabul edersek... ya arkadaşlardan birinin karısı kendi kocasını bir şekilde yakaladı ve adam karısına yaseminin kocasının da o gün onlarla gittiğini söyledi. bu da bundan korktu da eşine itiraf etti. çünkü son olarak iki hafta önce ilişkiye girdiğini söylemiş. bunu düşündürtüyor insana...

2.) yine geneleve gittiğini kabul edelim... ciddi boyutta hastalıkla ilgili bir korkusu oluştu ve karısıyla yakınlaşmamak için anlatmak zorunda kaldı...

3.) başka bir sevgilisi var ve kadın peşini bırakmadığı için hikaye uyduruyor...

aklıma başka bir şey gelmiyor

Zor çok zorr...
Hadi ilkini hata ile yaptın ikincisini niye yaptın be adam..
Yapmaya devam ediyosun niye açıklıyosun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…