- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
bu nasıl bi mantık ya? anlaşılan kocan seni çok aldattı.Çoğu erkek karısını aldatmıştır. Eşin dürüst birine benziyor ki söylemiş sana. Son bir şans vermelisin bence.
Ne yapayim bilmiyorum =(
3 senelik evliyim, severek evlendik ve cok mutluyduk aslinda...yada ne bileyim ben öyle saniyordum..
esim bana dün icini kemiren bir derdi oldugunu bana anlatmasi gerekdigini söyledi ...
2 kere parayla iliskiye girmis, planlanmis degildi arkadaslarla takilirken orda buldum pismanim tövbe ettim diye agladi...yikildim beklemiyordum güveniyordum..cok güveniyordum..
birimiz bir odada birimiz bir odada 24 saat'dir agliyoruz..ne yapacagimi bilmiyorum aff edebilirmiyim nasil devam ederim onunla, bundan sonra nasil iliskiye girerim bilmiyorum
Pehhhhh, ne yorum ama.Çoğu erkek karısını aldatmıştır. Eşin dürüst birine benziyor ki söylemiş sana. Son bir şans vermelisin bence.
korkum yok aslinda, aileside ailemde arkamda olur bundan süphem yok, maddi bir destegede ihtiyacim yok..neden dinliyorum onu bilmiyorumda, kabulleniyorum sanki insan inanmak istemiyor...olamaz diyor hepsi bir kabus gibi
yillarca sana hic yalanim olmadi saklim gizlim olmadim, birtek bu olaylar haric, bu konu haric, ve bunuda gizleyemedim. sen bana güvenirken yaptim bunlari ama sonrasi olmaya sen bana güvenirken bunlari sakli tutarka yasayamazdim. benim sana olan sevgim hic azalmadi, ben senle gülüp senle agliyorum. birdaha yapcak olsam niye itiraf edeyim?`niye aramizin bozulmasini isteyeyim?? affini sigindim drm olmszdsn brn olmaam beni ben yapan sensin
Affettiniz mi pekiii ....kafayi yicek gibiyim, suan evden ciktim arka arkaya mesajlar geldi
oldu iste bi sekil oldu, affet hakkini helal, yemin ederim birdaha olmicak nolur, ben ettim sen etme ne olur, beni daha fazla kahretme,
ben tüm cesaretimi toparladim affimi diledim bundan sonraki büüyklül sende, ben öyle yada böyle vicdanimi rahatlamam nasil olursa olsun, ben bu serefsizligi yaptim ve sana itiraf edip af diliyorum bundan sonrasi icin hem sana hem allahim yemin olsun birdaha o hatayi tekrarlayamicam
degdimi diye sordum
kac gündür niye kahrediyim kendimi degse, pismandim cesaret edemedim tekrarlaninca affimi diliyorum, yemin ederim boynum kildan ince tek isteyim affet aramiz bozulmasin aff et sensiz yapamam sen bunu hicbir zaman hak etmedin öldürme beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?