- 29 Ağustos 2013
- 106
- 74
- 53
- Konu Sahibi Egeli_Yasemin
-
Kocası 2 kere para karşılığında ilişkiye girsin aldatmak olmasın,aksine kadın suçlu olsun seninle cinsel hayatından memnun değil belkide diyerek bunu derken ciddi misiniz?Canım bu olayı sadece aldatmak olarak görmemelisin. Demek ki seninle cinsel yaşamından da memnun değil ki böyle bir şeye gereksinim duydu. Öyle bir arkadaşı falan olsa tamam aldatmak olur sadece ama para verip yapıyorsa yani mutsuz demek ki cinsel hayatından. Bu durumu seninle paylaşmak yerine gidip birilerine para verip ilişkiye girmeyi tercih etmiş.
Ben affedemezdim, bir kere yapan yine yapar diye düşünüyorum. Nitekim yapmış da. Aşk her şeyi affetmemeli diye düşünenlerdenim.
İki kere yapmış.. Birincisinde niye pişman olmadı dersin? Belki ilincisi hoşuna gitmemiştir gitse karısı aklına bile gelmez uçkur manyağı psikopatlar
Olgun?Beni aslinda dusunduren seyde o. Ama insanoglu bu bazi seylerin dank etmesi icin bir hatayi bir kac defa yapmis olabilir.
Ben yinede bunu bilir bunu soylerim pisman olmus bir insan kadar olgun bir insan yoktur.
kafayi yicek gibiyim, suan evden ciktim arka arkaya mesajlar geldi
oldu iste bi sekil oldu, affet hakkini helal, yemin ederim birdaha olmicak nolur, ben ettim sen etme ne olur, beni daha fazla kahretme,
ben tüm cesaretimi toparladim affimi diledim bundan sonraki büüyklül sende, ben öyle yada böyle vicdanimi rahatlamam nasil olursa olsun, ben bu serefsizligi yaptim ve sana itiraf edip af diliyorum bundan sonrasi icin hem sana hem allahim yemin olsun birdaha o hatayi tekrarlayamicam
degdimi diye sordum
kac gündür niye kahrediyim kendimi degse, pismandim cesaret edemedim tekrarlaninca affimi diliyorum, yemin ederim boynum kildan ince tek isteyim affet aramiz bozulmasin aff et sensiz yapamam sen bunu hicbir zaman hak etmedin öldürme beni
şu geliyor aklıma,adamın 1,5 yıldır bir kadınla ilişkisi var.kadın karısına anşatmakla tehdit etti..ararsa da karısına o paralı çalışan kadın diyecek inanma diyecek...yer yapıyor aklınca...Tirsmasinin altinda yatan sebebi arastir derim.
evet 1. 2 senelik evliyken biride 2 hafta önce =(....
ya da
şu geliyor aklıma,adamın 1,5 yıldır bir kadınla ilişkisi var.kadın karısına anşatmakla tehdit etti..ararsa da karısına o paralı çalışan kadın diyecek inanma diyecek...yer yapıyor aklınca...
ne bileiyim erkekler aptal olduklarından böyle şeyler yapabilr diye düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?