Aldatmis...Bosaniyorum

Allah yardımcınız olsun.çok zor bir durum.aslında kolayda vaz gecip arkada bırakıp gitmesi zor
bi hata ettin ikincidemi hata.böyle mantıksız iş olurmu.kadın yapsa böyle bişeyi erkek düşünür aglarmı.bi süre ayrı kalın bence.hem siz onsuz yapabiliyormusunuz görün hemde o bu kadar kolay unutulup affedilecek bi hata yapmadıgını fark etsin.en azından yola devam etmeyi düşünüyorsanız.yoksa diger tercih zaten belli.hakkınızda hyırlısı olsun inşallahh.

İtiraf etmesini altinda birsey yatiyor olabilir.yoksa pek olacak is degil itiraf etmesi.
2 kere derken,1 kere gitmis ayni zamanda 2 kere mi bisey olmus yoksa 2 defa baska zamanlarda mi gitmis acaba. 2 defa baska zamanlarda gittiyse bu bir seferkik bur hata olmaktan cikiyor malesef.
Esinizin gercekten pisman olma olsiligida var, gercekten pisman oldu itiraf etti ve agladigini dusununce daha affedici geliyor.
Ama itiraf etmesinin altinda baska bir neden varsa o kotu iste.

Okurken çok sinirlendim. Genç abaza erkekler gibi davranmış.
Bunun affı çok zor bence.. size kalmış ..

Planlanmış değildi, arkadaşlar yüzünden, parayla yaptım.
Bence bunlar bahane değil. Ne olursa olsun yapılanı değiştirmiyor.
Affedilebilir değil ve mide bulandırıcı bence...

Kocası 2 kere para karşılığında ilişkiye girsin aldatmak olmasın,aksine kadın suçlu olsun seninle cinsel hayatından memnun değil belkide diyerek bunu derken ciddi misiniz?

Çok üzüldüm canım.benim bir arkadaşım yıllardır aldatılıyor.adam geçen sene arkadaşa fark ettirdi.yoksa arkadaşın kabul edeceği yoktu.ilk defa olmuş gibi davrandılar.adam birdaha yapmayacağını söyledi.1 ay geçmeden devam etti.arkadaş da bunu bile bile ayrılmadı.sebebi ne dersiniz??? Para! Adamın parası var.arkadaşım çalışan bir insan.buna rağmen gurursuzca otruyor.adam da alemlerde.

bence birinden duymasından korktu..kesin arkdaşlarından birinin eşi falan duydu gördü bişey oldu.konu sahibine söyleceyekler diye korkup kendi söyledi.
yoksa biri 1,5 yıl önce olmuş ,akıllanmamış 2 hafta önce tekrar yapmış,vicdanı el vermemiş falan filan hikaye...
ayrıca nasıl arkadaş ortamı lan bu,arkadaşlar otururken hadi kadın ayarlayaım mı diyorlar ? yok artık..
yani bekarken bile iğrenç,evliyken ultra iğrenç..başka kadınla beraber oldum dese,affı var mı ? olabilir ama paralı olanın yok valla...

İki kere yapmış.. Birincisinde niye pişman olmadı dersin? Belki ilincisi hoşuna gitmemiştir gitse karısı aklına bile gelmez uçkur manyağı psikopatlar

Beni aslinda dusunduren seyde o. Ama insanoglu bu bazi seylerin dank etmesi icin bir hatayi bir kac defa yapmis olabilir.
Ben yinede bunu bilir bunu soylerim pisman olmus bir insan kadar olgun bir insan yoktur.

Beni aslinda dusunduren seyde o. Ama insanoglu bu bazi seylerin dank etmesi icin bir hatayi bir kac defa yapmis olabilir.
Ben yinede bunu bilir bunu soylerim pisman olmus bir insan kadar olgun bir insan yoktur.
Olgun?
Beni üst üste boynuzlayıp olgunlaşmasındansa eşimin hep çocuk kalmasını yeğlerim o halde.

Bold ile işaretlediğim yere takıldım, ilk aldatması 1-2 senelik evliyken demişsiniz, diğeri 2 hafta önce, peki ilk aldattığında pişmanlık duymadı da ikincisi olunca mı pişmanlık duydu. "Tekrarlanınca affımı diliyorum" bu kelimede anlatılmak istenen şey, bir kereyle kalsaydı senin hiç haberin olmayacaktı, ikinci kez tekrarladım çünkü bu bende bir nevi alışkanlık yaptı, üçüncü kez yapmayacağımın garantisini kendime dahi veremiyorum ki sana vereyim. Yüksek ihtimalle de ya hastalıktan korktu, ya diğer arkadaşları da evli diyorsunuz onlardan birinin eşi öğrendi size söylemesinden çekindi ve önce benden duysun diye düşündü.

Çok ama çok zor bir durum duygularınızla değil mantığınızla karar vermeye çalışın
sizin için en doğru kararı vermeniz dileğiyle...

Vicdan mı kimse o haltı yerken vicdanı düşünmüyor ama kesinlikle yeni olmuş bir olay biri yakaladı o ilk size söylemek istedi ya da başka bir şey ama olduğu belli o vicdanı nasıl 2 sene ayakta tutmuş ki onu bir yapan bir daha yapar kimse değişmez aşk da herşeyi affetmez gerisi size kalmış tabi ki sizin hayatınız ama benim görüşüm bu

belki de biriyle gönül ilişkisi var, ilk başta "paralı yaptım 2 kere" diyerek ağız yokluyor da olabilir. açığa çıkacağını düşündüğü için.

arkadaşım sen hiç hissetmedin mi peki

pişman falan değil emin olun,sadece bi tarafı tutuşmuş onun.yakında çıkar kokusu..
şu an donmuş gibisiniz anlıyorum sizi.ama silkelenin isterseniz..önce adamı evden gönderin ve kapı kilidini değiştirin..bir yalnız kalın kafa toplayın..adamı eve sokmamakla başlayın..
sonra kararınızı verip uygularsınız..
ama dediğim gibi,başka türlü bir aldatma olsa,belki evliliği sürdürebilir insan,pişman olmuş bir adamla..ancak parayla sevişmiş adam hem de 2 kere..yoldan mı almışlar,eskort mu tutmuşlar,,iğrenç yanii..
bu adamla aynı yatağa girebilir mi insan,aklına gelmeden sevişebilr mi dokunabilr mi insan?? bunları düşünüp karar verin..

ya da
Tirsmasinin altinda yatan sebebi arastir derim.
şu geliyor aklıma,adamın 1,5 yıldır bir kadınla ilişkisi var.kadın karısına anşatmakla tehdit etti..ararsa da karısına o paralı çalışan kadın diyecek inanma diyecek...yer yapıyor aklınca...
ne bileiyim erkekler aptal olduklarından böyle şeyler yapabilr diye düşünüyorum..

evet 1. 2 senelik evliyken biride 2 hafta önce =(....

3 yıllık evlisin ve ilkini 1. yılda ve ikincisini 2 hafta önce yapıyor demek ki 1. de pişman olmamışda 2 hafta önce tekrar yapmış. Hayat senin hayatın canım benim üzme kendini güçlü ol. Maddi durumun nasıl, çocuğun var mı, ailen seni destekler mi bilmiyorum ama ani karar verme

Cok mantikli. Parayla olmasi kadinlar icin hafifletici sebep oluyor ya. Kilif hazirlamis sapsal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…