Aldatmis mi oluyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iste akraba evliligi yapila yapila gelinen sonuc. Baskasiyla cinsel iliskiye girmek aldatmak mi oluyor bunu bile anlayamiyor

Tamam anladim sadece konusuyoruz aramizda henuz birsey yok sayilir demeye calisiyorsunuz. Ama eger hersey duzgun giderse sozlencekmissiniz. Bence karari akrabaniza birakin. Ben senle yuzyuze gelene dek burda cinsellik yasiyorum diyiverin bakayim

Hayırlısı olsun.

Türkiye de yaşayanların bir kismi, yurtdışına gitmek için sevmese bile evleniyor.sizi bilmem ama bu adam evlenene kadar sizi çok seviyormuş gibi gözükecek. Zaten bu kadar uzaklık varken birbirinizi de tanıyamazsınız.cevrenizden birini bulun
Aslında bulmuşsunuz bile

Aldatmış oluyorsunuz, temas bağımlısıysanız bence uzaktan biriyle ilişki falan yürütmeyin, kimse boynuzları arşa varsın istemez.

Yok yaw gönlü geniş birisisiniz. Aldatma ne demek. Boş kalınca sevişeceksiniz tabi

Ne istediginizi gayet bilen ilgiye muhtac bir KADIN olarak aldatmıs oluyor mu olmuyor mu bunu da bilebilirsiniz diye düsünüyorum..

Yoo aldatmak başkalarından bir kaç tane bebeğin olunca oluyo böyle şeyler aldatmak sayılmaz keyfine bak sen

Yok canım ne aldatması, içiniz rahat olsun .
Evine gidip ilişkiye girmek falan böyle aldatma mi olur

Sizin hamileydi aldattım, eskisi gibi değildik aldattım, bunalimdaydi aldattım diyen erkek musfettelerinden farkınız ne tam olarak ?
Adamlara nasıl hakaret ediyorsak aynılarını hakediyorsun su pozisyonda.
Temas bağımlısı insanım diye mazeret uyduranida ilk defa gördüm.
Hanım efendi hepimiz zaafimiz olan insanlara temas bağımlısıyiz zaten.
Sizinki ya sevgilinizi unutamama, yada cinsel düşkünlük.
Bunlar bile hayatınızdaki görüşme aşamasındaki adama bunu yapma hakkı vermiyor.
Vah vah kocası ölüp 30 sene hayatına kimseyi almayıp çoluk çocuk büyütüp ölüp giden kadinlara yazık ya. Halbuki onlar bilir mi temas ne bileyim cinsellik
Karakter meselesi yani.
Aldatmissiniz, lincleneceksiniz.
Sizde kimse hak vermeyecek.
Umarım konu trolldur.

Eylemlerinizi bile tanımlayamıyorsunuz daha, başkalarından açıklama bekliyorsunuz. Aklıma eski bir gazete haberi geldi. Seviştiğini anlayamayan oyun oynadığını sanan kadın vardı bir tane hatta ekleyeyim şuraya

Yani aldatmışsınız evet zaten orası çok ayrı da lütfen kendinize ve eylemlerinize hakim olmadan, neyin ne olduğunu bilecek olgunluğa gelmeden kimseyi tanımaya falan çalışmayın karşı tarafın başını da yakmayın

Ay yok canım sende. Aldatma öyle mi olur?Eğer siz onun evinize gitmeseydiniz,o sizin evinize gelseydi de birlikte olsaydınız o aldatma olurdu bak. Hiç sıkma canını tatlım,nişan hazırlıklarınla ilgilen. İlk buluşmada falan ne giyeceksin meselaaaaaa... aaaağğıııyyyy çok heyecanlı...

Bu sorunun tek bir yanıtı olduğunu düşünmüyorum, bu kendi ahlaki doğrularınızla ilgili daha çok. Kimisi için ortada bir söz/ vaat yoksa başka biriyle ilişkiye girmek aldatma değildir, kimisi “tanışma evresi de güven üzerine kurulmalıdır, yaptığınız aldatmaya girer.” diyebilir, dini açıdan nikah akdi öncesinde gelişen durumlar zina sayılmaz ama durumun ahlaki boyutu da değişmez. Benim şahsi fikrim aldatma olmadığı yönünde, ama gelecek planları yaptığınız kişiyle öyle ya da böyle ıslak bir zeminde yürüdüğünüzü görüyorum, durumunuzu netleştirip ona göre sadakat yükümlülükleri üstlenmenizi öneririm.

Nereden buldunuz bu haberi allah iyiğiliğinizi versin
Ah yurdumun güzel insanı
Hangi gazeteci bu haberi yapmış
Gazeteci okurlarıyla resmen dalga geçmiş

Kac yasindasiniz? 6 aydir yuzyuze gorusmediginiz bir adamla pratikte bir iliskiniz var sayilmaz. O yuzden ben aldatma olarak gormuyorum. Ama uzaktan akrabanizla gorusmeyi derhal kesin. Eski sevgilinizle gorusmeye devam edin.
Ayrica nasil bir temas bagimliligi bu anlamadim. Herkesin libidolar tavan, bir ben hayattan beziğim sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…