Anket Aldattım affeder mi

Sevgilimi aldattım eskisi kadarda sevmiyorum ama affetsin istiyorum eder mi

• Ankete Katılan
    25
Ara verelim dedikten sonra yazdı tam aldatmaya girmez diye teselli olmaya çalışıyorum
Yapma güzel kardeşim kendini böyle teselli etmek nedir hem ara verdiğiniz de oldi diyelim eee eskisigibi sevmediğini diyosun sevmiyosun nasıl olcak peki karşındakine yazık degilmi

Of Ban yemiycem -Adel- ağzımi açmamak için neler çekiyorum bir bilsen
Konu sahibi bunu burdan da paylaşmak istiyorum
SORU MU BU SEN BENCE ÖL
Yatakta basması bu olay bu kadar büyük değil her insan hata yapar ben onu zamanında çok sevmiştim o süründürmüştü evet haklı değilim sağolun tavsiyeniz için

Artık gurur nedir bilmem ama böyle biseyi kendine nasıl yedirir insan ya karşındakini de aptal yerine koyuyon resmen acaba ona böyle yapılsa ne hisseder
Demi işte şuan karşıimizdaki şahıs empati yapa bilse buraya gelip bu konuyu acamazfi

Kocam değil gençlik aşkı her insan hata yapar bu şekilde mi destek oluyorsunuz
Gençlik yada değil ihanet edebilen insan için zaman farkedermi sizce? Ben 9 senedir aynı insanlayım sıkıldığımda oldu tükendiğimde ama ihanet aklımın ucundan geçmedi. Sizin anlatış biciminiz bile garip baksanıza sıkıldım başkasıyla konuştum uzaktı diye bahane sıralamışsınız. Ha affeder yada etmez orasını bilemem ben olsam etmem galiba

Yapma güzel kardeşim kendini böyle teselli etmek nedir hem ara verdiğiniz de oldi diyelim eee eskisigibi sevmediğini diyosun sevmiyosun nasıl olcak peki karşındakine yazık degilmi
Onun üzülmesini istemiyorum düzeltmek için çok uğraştım içkisini sigarasını bıraktırdım dinsizdi dine yönlendirdim uğraştım o kadar bozulsun istemiyorum

E konuşamıycaksak neden var bu site akıl almak için yazdım büyüklerim olarak
Bizde fikirlermizi diyoruz kendine böyle bisey yapilsa kabul edermisin bana bunu söyle canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…