Anket Aldattım affeder mi

Sevgilimi aldattım eskisi kadarda sevmiyorum ama affetsin istiyorum eder mi

• Ankete Katılan
    25
Onun üzülmesini istemiyorum düzeltmek için çok uğraştım içkisini sigarasını bıraktırdım dinsizdi dine yönlendirdim uğraştım o kadar bozulsun istemiyorum
Bak ne güzel şeyler yaptirmissin cocuga tam nefsine yenik düştün cahilliğine yenildin yaptin bi hata. Ama kendin de diyon araya soğukluk girdi eskisi gibi değilim peki bunları çocuğu da söyle oda bilsin hal çaresini bulursunuz o zaman

Çok üzülür yine bozulur diye korkuyorum yoksa söylerdim herşeye rağmen kızmak için bile olsa yazıyor

Çok üzülür yine bozulur diye korkuyorum yoksa söylerdim herşeye rağmen kızmak için bile olsa yazıyor
Bilemedim ama en azından bilmesi lazım diye düşünüyorum çünkü hakkı ve sende rahat edersin. Sana yapılmasını istemediğini karşındakine yapma kardeşim.

Bilemedim ama en azından bilmesi lazım diye düşünüyorum çünkü hakkı ve sende rahat edersin. Sana yapılmasını istemediğini karşındakine yapma kardeşim.
Bizimki aşka sevgiye gelmiş hep böyle olman dileklerimle bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…