Bak ne güzel şeyler yaptirmissin cocuga tam nefsine yenik düştün cahilliğine yenildin yaptin bi hata. Ama kendin de diyon araya soğukluk girdi eskisi gibi değilim peki bunları çocuğu da söyle oda bilsin hal çaresini bulursunuz o zamanOnun üzülmesini istemiyorum düzeltmek için çok uğraştım içkisini sigarasını bıraktırdım dinsizdi dine yönlendirdim uğraştım o kadar bozulsun istemiyorum
Komik bir olay yok dönsün demiyorum üzülmesin istiyorum teşekkürler yorumunuz içinSevmiyorsan niye donsun istiyorsun.. piskopatliga bak..
Evet çok haklısın e napayım şimdi benCanım karşındaki insanı da düşünoyuncak gibi oynamissin resmen
Uzecen kadar uzmussun. Allahtan uzulmesin istemissin.. uzulmesini istesen kim bilir daha ne yapacan..Komik bir olay yok dönsün demiyorum üzülmesin istiyorum teşekkürler yorumunuz için
Çok üzülür yine bozulur diye korkuyorum yoksa söylerdim herşeye rağmen kızmak için bile olsa yazıyorBak ne güzel şeyler yaptirmissin cocuga tam nefsine yenik düştün cahilliğine yenildin yaptin bi hata. Ama kendin de diyon araya soğukluk girdi eskisi gibi değilim peki bunları çocuğu da söyle oda bilsin hal çaresini bulursunuz o zaman
Bilemedim ama en azından bilmesi lazım diye düşünüyorum çünkü hakkı ve sende rahat edersin. Sana yapılmasını istemediğini karşındakine yapma kardeşim.Çok üzülür yine bozulur diye korkuyorum yoksa söylerdim herşeye rağmen kızmak için bile olsa yazıyor
Teşekkür ederimBilemedim ama en azından bilmesi lazım diye düşünüyorum çünkü hakkı ve sende rahat edersin. Sana yapılmasını istemediğini karşındakine yapma kardeşim.
Rica ederim ne demek yardımcı olabildikse tabiTeşekkür ederim
Gerçekten ona değer veriyorsan tekrar gidip gelme yapmayacaksan konuş onunla dürüst bir şekildeEvet çok haklısın e napayım şimdi ben
Allahim bide anket yapmis..Bu arada ankete herkes öl yazmis
Allahim bide anket yapmis..
Bizimki aşka sevgiye gelmişBilemedim ama en azından bilmesi lazım diye düşünüyorum çünkü hakkı ve sende rahat edersin. Sana yapılmasını istemediğini karşındakine yapma kardeşim.
Bende valla istemsiz güldüm
Kız neydimBizimki aşka sevgiye gelmiş♥ hep böyle olman dileklerimle bebeğim
Yerim senu ben sen hep mutlu ol daKız neydimhepimiz aşkla sevgiyle olalim ❤
Bende seni yerim sende mutlu ol pıtırcıkYerim senu ben sen hep mutlu ol da♥
Gel hadi gidek Ban yemeden çıkın çıkın geline gidekBende seni yerim sende mutlu ol pıtırcık❤❤
HadiGel hadi gidek Ban yemeden çıkın çıkın geline gidek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?