aldattım...

hı yanı sen hataydı deyınce hersey nrmale donecek ve hıc bısey yokmus gıbu devam mı edecek???

Senin kafan karışmış ama sevgiline bir iyilik yap ve ondan ayrıl . Emin olmadan da kimsenin duygularıyla oynama .adam seviyorsun sanıyor ,evlilik hayalleri kuruyor karşılığında aldatiliyor! !! Sevginden emin olmasa boş hayallere kapilmazdi. Sadece erkekler uçkur çözmüyor bence .uçkura cinsiyet yüklememek gerek .......

Uzun süre bi ilişkiden sonra baslarda yasadıgımız heyecanı yitirdik, hayat kosulları iş hayatımız, stress derken farklı kalıplara girdik.. aşk geçici olabilir, cünkü dünyanın en iyi en yakısıklı insanı olsa bile sizin gözünüz alısıyor ve sahip olmanın verdiği bi umursamazlık oluyor insanda.. insanız, tüketiyoruz hepimiz.. mutsuz bir ilişki yürütmek ise tamamen eziyet.. o yüzden aşık olmasanız bile sevginizin daim olacağı ve geleceği gördüğünüz birini secin. Evlilik kolay bir karar değil, aynı eve girmek istemediğin biriyle cok zor. Aldatmak ise hem o kişiye aslında herseyden önce sizin bilinçaltınızda unutamayacağınız kötü bi hafıza.. herkesin kendi yoluna bakması daha mantıklı görünüyor o yüzden bu durumda..

O adamin yerine içim cız etti yazık günah. Böyle iyi değer veren insanalr bunu haketmiyor. Keske ayrılsan.

Hep iyiler kaybeder derlerdi inanmazdim , ama gerçekten iyilerin kıymeti bilinmiyor . Nerde höduk döven söven aldatan erkekler var kızlar deli divanesi oluyor , nerde eşim sevgilim çok iyi bir insan beni çok seviyor ama ayrilcam aldattım , acaba seviyomuyumlar. Ne denir Allah akıl fikir versin , rahatlık batmış ..

Bı erkek arkadaşım anlatırdı bu kadın milletini anladığım gün profosor olcam diye , kıza iyi davranıyorum her istedigini alıyorum kıymet biliyorum yaaaa benim aklım karışık seni acaba seviyomuyum biraz zamana ihtiyacım var sanırım , tamam diyorum ayrılıyorum arıyor küfür ediyorum sovuyorum aşkım nolur beni bırakma diye ağlıyor . Küfür edince sovunce aski oluyorum nasıl bir cins sizin bu tür ya derdi galiba haklıydı :))

Sevmek ya da aşık olmanın dışında, saygı duyuyor musunuz? Belki yaşadığınız evlilik öncesi, yani ömür boyu sürecek, sorumluluk gerektiren bir maraton öncesi kafa bulanıklığı olabilirdi, eğer onı gördüğümde heyecenlanmıyorum, ilişki istemiyorum demeseydiniz. Ama anlaşılan o ki siz içinizde bitirmişsiniz. Ve üzgünüm açık söylemem gerekiyor hala bencilce davranıp onun ilgisini, iyiliğini herneyse elinizde tutmaya çalışıyorsunuz. Sevgi falan neyse de azıcık saygınız varsa ona karşı dürüst olun ve evet ayrılın.

Şaka mısın? Tabi ki ayrılma..Çantada keklik olan nişanlın bir kenarda dursun nolur nolmaz.. Denersin olmadı çaktırmadan biriyle baktın olmadı amaaan nasılsa beni seven cepte bi keklik var bari onla yetineyim dersin..İşte bunlar hep işsizlikten boştalıktan... Allah ıslah etsin

Aldattığı biriyle niye evlenir ki insan...
Ayrılmak iki taraf içinde en hayırlısı olacak belli

Ayrıl bence , sevgili iken bu kadar soru işaretinin kafanda olması bile yeterli ayrılman için, kaldı ki bir de aldatma durumu var..

Evlilik aşksız çekilecek şey değil. İyi insan olmak evliliği tek başına götürmeye yetebilecek bir özellik değil.

Bir de istisnası elbet vardır ama ben genele bakınca bir kere aldatanın tekrar aldatacağını düşünüyorum. Bu senin sevgilini son aldatışın olmayacak ayrılmazsan.

Evlenmek zorunda değilsin , sevgilin onla evlenmediğin için üzülürse üzülsün bu onun problemi. Sonuçta aldattığını bilse evlenmediğine yine de üzüleceğini hiç sanmıyorum

Aldatmaya niyeti olan tarafin, ayrilmasini dogru buluyorum. Cunku aldatmak buyuk saygisizlik ve karsi taraf ogrenirse o kisi icin buyuk hayal kirikligi. Bu sekilde ozguveni azalan cok kisi gordum.

Evvela kendinize saygi duyun ve kendinkzi aldatmayin, yazik.

Azıcık saygınız ve merhametiniz varsa ayrılın,onun yerinde olabilirdiniz.

bencede

Sevseydin kiyamazdin aldatmazdin. Senin derdin böyle bir kapı bulamazsam felaket olirum arayistayim bulursam terkederim derdi. Layigini bulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…