aldattım...

Sen evlenme evlenince de sıkılabilirsin baskasini gorunce oldugun yerde kal.

Sizin ilişki zaten yalama olmuştu. Bir sen bir o aldatıyor. Evlenin bence açık evlilik yaşarsınız bunun için daha iyisini nerden bulacaksınız ikinizde?

Peki ya aldattiğin birisiyle evlendikten sonra nasil yuzune bakacaksin ?
Peki ilerde cocugunuz oldugunda cocugunuz yüzüne nasil bakabileceksiniz ?
Evlendiginizin 1. Ayinda ayrilmayi dusunurseniz peki o kadar emek, çaba nereye gidecek ?
Bence ikinizide bosuna yormayin ayrilmaniz en dogrusu.
Karsinizdaki ve siz hergün üzülecegine bir kere üzülürsünüz.
Peki boyle bir hatayi siz kabul edebilirmiydiniz ?

Sevmiyorsun ki aldatmışsın. Keşke önce ayrılsaydın. Bence o insan ve aileyi haketmiyorsun. Heyecanlanmıyorum şımarıklığına kapılıp heyecanı dışarda aramışsın. Artık olan olmuş. Yapman gereken biran önce ondan ayrılıp hatalarının bedelini ödemen. bir evlilikte eşin tarafından böyle koşulsuz sevilmenin ve ailesinin seni el üstünde tutmasının ne kadar önemli birşey olduğunu da başka biriyle evlendiğin zaman anlayacaksın. Allah hepinizin hakkında hayırlısını versin.

seven insan aldatmaz ki zaten herseyden once kaybetme korkusu olur vicdan azabı olur ya en ufacık haksız yere bir ses yukseltince bile kırıldıgı icin insanın kalbi acıyorken aldatmak gercekten seven insanın yapacagı birsey degil gerci sevmeyende yapmaz ya bulundugunuz ilikiye karsıdakine syagı duymanız gerekirdi hatalısınız

erkeklerin.yaptigi seyi yapip ayni acabalara dusmussun.
ayril.
sen sakin sevgi ve saygili.ask degil heyecanli tutkulu baglilik arz etmeyen asklarin kadinisin. tabii.bu ask hayati cok yipratacak seni ama olsun.

o da seni birkaç kez sarhoşum bahanesiyle aldatmış, başka kadınlarla yazışmış.
arada resmi nikah olmasa da sonuçta evli çiftler gibi aynı evi paylaşıyorsunuz ve belli ki ilişkinin miadı dolmuş.

boşanın bence.

Seni çok seviyor iyi bir adam iyi bir ailesi var süper.
Peki hiç düşündün mü aldatırken " ya bende birgün çok sevdiğim biri tarafından aldatılırsam " diye....Sonra buraya Aldattım diye değilde Bende aldatıldım diye yazma.

Sanki evlensen esini gördüğün an surekli yuregin mi hoplayacak önce ask heycanlama sonra sevgiye dönüşür sonra saygi baska o kadar siz bu yurek hoplamalara takilirsaniz hic hayatini mahvedersin ne guzel iyi temiz kalpli bi insan daha ne

eğer huyunda aldatmak varsa senin hayatına gireceklere geçmişler olsun
ayrıldın mı peki sevgilinden?

4s kuralı diyorlar ya o mesele kadinlar döven soven aldatan adamlardan ayrilmak istemiyor iyi efendi adamlarada aşık olamiyor
Aynen ya birda bi suru kadin aşk evliligi yapmış sonu husranla bitmis niye adamlar hayvan umursamiz doverde bide onlar bu durumdan rahatsiz sen bulmussun iyi adam bide altatiyorsun

Bence ayrıl,ılerde evlılık oldugunda evlenmeseydım keske dıceksın.

Madem eskisi gibi duygularin yok ayrilacaktin adamdan. Aldatip yalniz kalma korkusuyla ay guzel evliligi guzel aileyi riske mi attim diye kendi adina bencilce dusunmene gerek yok. O cok deger verdigin ailesinin yuzune nasil bakacaksin ogullarini aldatip? Bitir bu iliskiyi

F Firstnight Peki aldatma sebebin ne yani o an ki cinsel çekim mi ?Mesele sadece cinsel anlamda heyecan duymamak mi ?
Yoksa aldattığın kişiden baya baya hoslandin mi ne hissettin?

Önceki ilişkilerinde de böyleysen ayrılma

Bende zamanında ayrılmıştım çok iyi bi insandı ayrıldıktan sonra başka biriyle ilişkim oldu sonra başka biri sonra başka biri iki yıl böyle devam etti taaki ben hastanelik oldum rahatsızlığım vardı ciğerlerimden hastaneye yattım bi baktım akşamına ayrıldım o kişi benm odama gelmiş geçmiş olsuna elinde yüzükle 4 ay içinde hrmen evlendik iyiki de evlenmişim ayrılırsan eğer bu kişiden pişman placaksın bu bir kesin bence bi daha aldatma yoluna devamet ve sana bi tavsiye duygu asena nın kadının adı yok die bi kitabı var onu oku eminim çok etkileneceksin ve sana bi yol gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…