Mesleğiniz ne?
Ek is degil de ctesi calisilmayan is bulun once
Ekini sonra dusunursunuz bence
Allah kolaylik versin
Ne amaliyati olmayı düşünüyorsun?
Borcun ne zaman bitiyor?
Elbet borcunuz biter,caninizi sıkmayin. Sagliginiza dikkat edin bu sure zarfinda aman. En onemlisi oBu kredi borcum bitmeden işten çıkmaya cesaret edemem malesefyoksa haftasonu çalışmamak benim için çok daha iyi olurdu, teşekkür ederim
El beceriniz varsa benim bir arkadaşım özel kurabiye, çikolata falan yapıyordu restoranlara. Haftasonu tamamen sizin olsaydı bir mağazada falan çalisabilirdiniz ama şu durumda bu tarz serbest girişimler daha mümkün.Doktor asistaniyim ayrıca tıbbi sekreterim
Meme ameliyatı. Küçüklugumden beri kafaya taktiğim bir şey bu benim için ve de çok önemli. Tahta gibiNe ameliyatıymış bu
Belkide paranızın yetmemesinde bir hayır vardır
El beceriniz varsa benim bir arkadaşım özel kurabiye, çikolata falan yapıyordu restoranlara. Haftasonu tamamen sizin olsaydı bir mağazada falan çalisabilirdiniz ama şu durumda bu tarz serbest girişimler daha mümkün.
Bi başlığıa baktım bi kullanıcı ismine
Neden toplu kredi cektiniz?
Bir seferde herseyi yaptirmasaydiniz.
Sirayla taksite girerek yaptirsaydinjz?
Bastan dusunmediniz mi sıkısacaginizi?
Ay hiç anlamıyorum siziMeme ameliyatı. Küçüklugumden beri kafaya taktiğim bir şey bu benim için ve de çok önemli. Tahta gibi
Evet degistirilebiliyorTaa 2012 yılında almıştım bu hesabı, isimden muzdaribim acaba değiştiriliyor mu
internette lohusa ürünleri epey pahalı satılıyor, lohusa terliği -taci vs, bu tarz bi is alanı olabilir belkiMerhaba, ben özel bir kurumda çalışıyorum. Evin tadilatı için kredi çektim onu ödüyorum ama bu kredi olmasaydı istediğim bir ameliyati olmak için para biriktirecektim. Sorun şu ki para biriktirmek bir yana, aldığım para yetmiyor
Çalışma saatlerim 8-5. Cumartesi de 8-3. Ek iş olarak ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz, su an benjm için baya büyük bir dert çünkü bu
Ay hiç anlamıyorum sizi
Bendeki d cup olunca küçültmek istersiniz anlarımda küçüğün büyütülmek istemesi inanamıyorum
Hele paranız yokken bunu düşünmeniz bilemiyorum umqrım istediğiniz ölçülere kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?