- 11 Şubat 2023
- 11.952
- En iyi cevaplar
- 2
- 29.191
- 528
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Eskiden ev oturmasına borcam goturuluyordu şimdi borcam fiyatları uçtu. Evden kek börek yapıyorum. Ya da ceyizimde duran kullanılmamış ürünlerden götürüyorum.Zaten onu bildiğimden takmıyorum
Ben çözümü buldum kimseye oturmaya gitmiyorumEskiden ev oturmasına borcam goturuluyordu şimdi borcam fiyatları uçtu. Evden kek börek yapıyorum. Ya da ceyizimde duran kullanılmamış ürünlerden götürüyorum.Bakalım çeyiz rezervi bitince ne goturecem
Enflasyon baya derinden vurmuş seni.Ben çözümü buldum kimseye oturmaya gitmiyorum
Yok çok şükür ben zamanında birikim ve yatırım yaptığım için sorun yaşamıyorum. Benim ki işin esprisi. Ben sadece çevremde hak etmediğini düşündüğüm insanlar için elimi cebime atmıyorum.Enflasyon baya derinden vurmuş seni.
Haketmeyenler için kilimi kipirdatmam, Kaldı ki borcam :) O konuda haklısın.Yok çok şükür ben zamanında birikim ve yatırım yaptığım için sorun yaşamıyorum. Benim ki işin esprisi. Ben sadece çevremde hak etmediğini düşündüğüm insanlar için elimi cebime atmıyorum.
Hiç bir şey için geç değil zararın neresinden dönülse kârdır.Haketmeyenler için kilimi kipirdatmam, Kaldı ki borcam :) O konuda haklısın.
Ben birikime geç başladım malesef ama yarından erken başladım diye düşünüyorum.bardagin dolu tarafı lazım
Bence deHiç bir şey için geç değil zararın neresinden dönülse kârdır.
Evet son zamanlarda fazla sıkmış olmanın verdiği salmışlık şimdi takılacak olan çeyrekler var şuan çeyrek de iyi para valla iyi ki burada yazmışım sağolun kızlar yarın bir gram yapayım ben inşallahArtık ana bacı gardaş olmadıkça çeyrek takılmıyor. 0.10gr lik altınlar çıkmış piyasaya. 103₺ demek ki o zaman iyi paraymis. Benim artık hayal gücüm yetmiyore sen zaten zamanında biriktirmissin, zaten har vurup harman savurmak kişiliğinde yokmuş. biraz zaman tani kendine biraz harca. Çok fazla kendimizi sıkmak da bizi yorabiliyor. Al gitsin.
Valla sağolun kızlar iyi ki burada yazmışım bana iyi geldiniz biraz silkelendim bugünden tezi yok kısıtlamaya devam edeceğimHiç bir şey için geç değil zararın neresinden dönülse kârdır.
Ben şöyle yapıyorum büyük marketlere gidiyorsanız bazen indirim oluyor ya da internette indirimli çok uyguna gördüğümde alıp kenara koyuyorum özellikle Carrefoursa'da bazen güzel indirimler oluyor borcamlar inanılmaz uçtu ben satış da yapıyorum bazen cam ürünler de denk geliyor geçen yıl ikili kare borcamı 80 tl ye kargolamıştım kargo hariç fiyat keşke satmasaydım diyorum şuan servet olacaktıEskiden ev oturmasına borcam goturuluyordu şimdi borcam fiyatları uçtu. Evden kek börek yapıyorum. Ya da ceyizimde duran kullanılmamış ürünlerden götürüyorum.Bakalım çeyiz rezervi bitince ne goturecem
Olsun geç de olsa zararın neresinden dönülürse kârdır ben harcadıklarımı kenara koysaydımHaketmeyenler için kilimi kipirdatmam, Kaldı ki borcam :) O konuda haklısın.
Ben birikime geç başladım malesef ama yarından erken başladım diye düşünüyorum.bardagin dolu tarafı lazım
Artık çoğu insan gitmiyor emin olunBen çözümü buldum kimseye oturmaya gitmiyorum
Bayramdan 1 hafta önce alışverişe çıktım çarşıya dövizcinin önünde bir kuyruk vardı hayırdır noluyor dedim bir de hani şu ABD de bankalar battı ya ondan 1 hafta önceydi erkek kardeşime mesaj attım dedim yapabildiğin kadar altın yap dinlemedi beni euro yapar o altın fırladı dedim beni dinlicektin eşime de dedim bak altın yapalım o da dinlemediValla cano ekonomistleri takip ediyorum uzunca bir süre altın ve dövizde büyük düşüşler görülmüyor. Zaten yatırım da kısa vadeli olmuyor. Alacaksın unutacaksın.suan benim yaşadığım yerde dovizcilerin onunde sıra var dedim- abi hayırdır ? Dedi "abicim valla dolar 14 mayıstan sonra fırlayacak. Bankadan komisyonunu kapan dövize gelmiş"
Ben düşünmüyorum öyle diyor milletBayramdan 1 hafta önce alışverişe çıktım çarşıya dövizcinin önünde bir kuyruk vardı hayırdır noluyor dedim bir de hani şu ABD de bankalar battı ya ondan 1 hafta önceydi erkek kardeşime mesaj attım dedim yapabildiğin kadar altın yap dinlemedi beni euro yapar o altın fırladı dedim beni dinlicektin eşime de dedim bak altın yapalım o da dinlemedisonuç çeyrek fiyatına bak seçim sonrası doların yükseleceğini neden düşünüyorsunuz
Pandemi sağolsun tek faydası bu oldu bizeArtık çoğu insan gitmiyor emin olunannemin misafiri eksik olmaz bir ameliyat olduğunda beşyüze yakın insan ağırladığımızı biliyorum yeni evine taşındı anneme gelen misafir yüzde 10 u
Bence tam tersi olacakBen düşünmüyorum öyle diyor milletmalum kişinin doları sabitlemek için uğraştığını o gidince dengenin değişeceğini söylüyorlar. Ben altinciyim 0.10gr olsun altın olsun kağıt para birimi ne olursa olsun bana kendimi guvende hissettirmiyor gözden cikarmam kolay oluyor
Bence tam tersi olacakeğer o giderse sen o zaman gör dolardaki tavanı
Bence tam tersi olacakeğer o giderse sen o zaman gör dolardaki tavanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?