Aldım başımı gidiyorum

Kalplizebra

Senden vıttırıvızzık olmasın ama,
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
545
918
103
Hanımlar merhaba
Bundan bir kaç ay önce 36 beden incecik çıtı pıtı bir kız idim. Buna güvenip kendime yaza giyerim diye internetten bir dolu 36 beden kıyafet aldım
Gelin görün ki şimdi aldığım pantolonlara bacağımın teki bile girmiyor

Üç ayda 12 kilo almışım
Ve son bir aydır elime ne geçse öğütüyorum
Geceleri uykumdan uyanıp dolap kurcalıyorum

İlerde ola ki hamile kalırsam şimdiden tüm aşerme kotamı doldurdum.
Biri yemeğini yarım bıraksın, zorlama kendini boşver kalplizebra yer ona ver diyorlar, tam bir çöpkutusu oldum
Birazcık stresten biraz da boş kalmanın verdiği sıkıntıdan sanırım
Nasılsın diye sorsalar, resmen yuvarlanıp gidiyorum cevabını hakkıyla verdiğimi düşünüyorum

Gece hiçbir şey bulamasam kendime ve yedi sülaleme yetecek kadar bir şeyler hazırlayıp sonra arkamdan kaçırıyorlarmış gibi tepiyorum ağzıma
Her hafta sonu önümdeki bir dolu abur cuburu mutlulukla yerken diyet planları yapıyorum
Ama sonuç,
Kaçak kat çıkmış bir göbek
Bıngıl yanaklar
Yer çekimine yenik düşmüş bir gıdı
Göbek çevremde denize düşsem beni kurtaracak bir can simidim
Ve dolgun iki adet butum var

İçimde çıtı pıtı bir kızım ama görünüşümden dolayı hükümet gibi kadın teşbihine cuk oturuyorum
Erkek arkadaşımla eski incecik sülün halimle tanışmıştık
Çok kilo aldım dediğimde iyisin iyisin böyle balık etlisin abartma diyor
Ama balina da bir balıktır onu mu kastediyor acaba
bir türlü motive olamıyorum

Taşlamazsanız balina bir balık değildir, memeli sınıfına dahildir demeye geldim.

Ayrıca kriteriniz 36 beden olmaktan ziyade sağlıklı bir kiloya sahip olmak olsun nacizane tavsiyem.

Gece yemelerine son verebilirseniz oldukça faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.

Beyinde bitiyo tatlim hersey..karari verecek olan sensin.. bi engelin yoksa saglikli beslen diyete giriyorum deme ters teper

O kararı vermek çok zor geliyor zaten. Diyetteyim diyemiyorum bir türlü. Bu konuyu bile elimde çekirdek paketiyle açtım
Taşlamazsanız balina bir balık değildir, memeli sınıfına dahildir demeye geldim.

Ayrıca kriteriniz 36 beden olmaktan ziyade sağlıklı bir kiloya sahip olmak olsun nacizane tavsiyem.

Yok yahu niye taşlayayım
Bakın kilom sayesinde genel kültürüm gelişti her şerde varmış bir hayır
Şaka bir yana, evet amaç sadece zayıf olayım değil, o yüzden şok diyetlere falan hiç bulaşmıyorum zaten
Sağlık sorunları da çıkmaya başladı, cildim bozuldu
Ama bir türlü başlayamıyorum işte ne yapayım

Buzdolabı kapağına 3 ay önceki fotonla şimdiki fotonu yanyana yapıştır. İştahını kaçırır belki.

Çok alemsiniz güzel fikirmiş
Gerçi telefonumda asker sevdiceğinin fotosuna bakar gibi sürekli eski zayıf hallerime bakıp tırnaklarımı kemiriyorum, tamam diyorum giriyom artık diyete
Tüm abur cuburları vereyim birine diye poşete tıkıştırırken, elimdeki çikolata paketini aldığım an arka fonda acıklı bağlama sesi başlıyor sanki
Ben akıllanmicam galiba

Spora baslarsan belki o emege aciyip azaltirsin yemeyi? Bende oyle olmuştu da..

Burda diyet gruplari var katilabirsin.. kurler var bir suru bisey var isteyencogu kisi faydalaniyor ama azimli olmak sart

Evet biliyorum. Tek başına yapmaktansa grupla gayrete geliyor insan onlara bir bakayım ben
Gerçekten zayıflamak istersen kimse tutamaz seni. Ama sen iste

Ama ben iflah olmaz bir obezim dimi
Bir de tiroit var bende ve su içsem yarıyor motivasyonumu hemen kaybediyorum bu yüzden
Spora baslarsan belki o emege aciyip azaltirsin yemeyi? Bende oyle olmuştu da..
Önceden çok sıkı yapıyordum
Şimdi kıskanç erkek arkadaş yüzünden gidemiyorum
Ama yürüyüşe hevesleniyorum bu ara
Takıp kulaklıklarımı parkta en azından akşamları yürüyeyim diyorum.

Aynı ben nisan alışverişi gelince kaynanan motive eder seni. Kadın benden 15 kilo zayıf. Ben ondan hırslandım darısı senin başına

Birkac ayda 12 kilo muu? Masallah.

Yazdıkların cok tatlış, gülümsetti ama bence diyetten once kan degerlerine baktır. Diyabet, guatr ya da insulin direncin olabilir. Bu derece istah açilması ve kilo alımi birseylerin habercisi olabilir...

Aynı ben nisan alışverişi gelince kaynanan motive eder seni. Kadın benden 15 kilo zayıf. Ben ondan hırslandım darısı senin başına

Valla nişan telaşı gelmeden hatta kısmet olursa isteme falan olmadan vermem lazım bu kiloları
Keşke dev bir şırınga olsa da bir fırtta çekse balon gibi sönsek ya

Guatrım var ne yazık ki
Bir süredir de çalışmıyorum can sıkıntısından yemeye sardım
E metabolizma az çalıştığı için de su içsem yarıyor gibi
Bu günlerde fit insanları kınıyorum bolca
( kınadığım başıma geleydi bir an önce )

Eveeeeet. Bir ben daha :))) Hemen seni kendimle özdeşleştirdim. Ben 2 ayda 15 kilo aldım. Guatr vardı. İlacı bıraktım. Gündüzleri uyudum. Geceleri yedim. Pizzalar. 1 ayda 2-3 kutu biten mayonez ki en son yıllar önce yemiştim öyle düşün. Hiç makarna yemem normalde. Her sabah uyumuyorum ya geceleri sabahına makarna yapıp yatmalar. Hareketsizlik filan. 15 kilo aldım.Ben farketmedim. Yani yüzden pek almıyorum. Kalçadan alıyorum. Sanıyorum ki 4*5 kilo aldım. Bi ölçüldüm. 78,800 (ki bunu da yazın memleketime dönünce farkettim) Sonra her gören bana ne kadar kilo aldın, ne oldu sana böyle falan filan demeye başladı. Ben dibi gördüm moralde. Normalde takmayan hatta 15 kilo aldığını farketmeyen ben Temmuz'da diyete başladım. 5 kilo verdim. Geçen perşembe de diyetisyene gittim. 1 kilo daha vermişim. Bakalım Haftaya perşembeye kadar ne kadar vereceğim. :)) Ayrıca diyet grupları bölümünde 12.grup'a katıldım ben. Çok tatlis insanlar menü paylaşıyoruz birlikte kilo veriyoruz birbirimizi motive ediyoruz. Uğra istersen :$

Durumunuzdan pekte sikayetci olmadiginizi hissediyoum.

Evet sadece bunu soylemek icin geldim

Çok tatlısınız yaa
İşte aradığım yorum
Vallahi helal olsun sizee
Evet ona baktım başlangıç tarihleri cumaları sanırım
Haftaya cuma açılın ben de katılıyorum

Oy oy oy
38 bedenden 42 ye çıktım
Nasıl mı
Tahin helvayı ekmek arası yaparak hem de uyku arasında
Şimdi yemiyorum ama yine de kilo gitmiyor.
Bizim simit tabir ettiğimiz dışarının "love handle" deyu kibarlaştırdığı aşk tutamaçlarım artık tutulacak değil bildiğini yastık niyetine yatılacak hale geldi.
Diyet ya da spor için motivasyonum da yok.
Konuyu takip edeyim belki faydalanırım.

Çok tatlısınız yaa
İşte aradığım yorum
Vallahi helal olsun sizee
Evet ona baktım başlangıç tarihleri cumaları sanırım
Haftaya cuma açılın ben de katılıyorum

Yok ya cuma filan gerekmiyor. Ben direk dalmıştım. Zaten hemen olmuyor 2 haftalık deneme süresi var. Yani kilo olaylarımımz hemen yarışmaya dahil edilmiyor. Öyle takılıyorum bende. Beklerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…